Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een mooie kans dient zich hier aan: een appartement op de begane grond mét tuin! Dit frisse tweekamer appartement is gelegen in een kleinschalig complex en biedt naast de tuin ook nog een eigen parkeerplaats en berging op het achtergelegen terrein. De ligging is ideaal; je woont hier op loopafstand van het centrum en de weg wordt heringericht naar een 30 km/u zone met meer groen.

Indeling

Eigen ingang via poort aan de achterzijde. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd met kunstgras. Met de ligging op het noorden is er op de warme dagen de nodige schaduw maar de tuin is ook diep genoeg om in de middag en de avond de zon op te zoeken.

Binnenkomst in hal met meterkast en en toegang tot de slaapkamerruimte, toilet en woonkamer. Aan de slaapkamer grenst de badkamer met douche en wastafel. De woonkamer is goed van formaat en heeft een erker aan de voorzijde voor nog meer ruimte én lichtinval. De stijlvolle keuken is in 2024 vernieuwd en uitgerust met een oven, vaatwasser en 4 pits gaskookplaat. Naast de keuken bevindt zich een praktische bergkast met aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de cv combiketel.

Op het achtergelegen terrein bevindt zich een eigen parkeerplaats en berging.

Bijzonderheden:

- Eigen voordeur via de tuin. - Ideaal voor de starter maar zeker ook voor de doorstromer die graag gelijkvloers wil wonen met behoud van een tuin. - Keuken vernieuwd in 2024. - Op loopafstand van centrum, bushalte en supermarkt. - Om een indruk te krijgen van de herinrichting van de Dommelseweg is een impressie toegevoegd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 182

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 50
Inhoud woonhuis 182

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars