Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN WEST

Ben je een jong gezin of starter op de woningmarkt? Dan is dit jouw kans! Ontdek dit ruime appartement in de bruisende buurt West, op een steenworp afstand van Station West, de universiteit en alle nodige voorzieningen. Met twee slaapkamers, twee zonovergoten balkons en een royale woonkamer biedt dit appartement het perfecte decor voor jouw nieuwe begin. 

HIGHLIGHTS DIE JE NIET MAG MISSEN

- STARTERS OPGELET! Dit is de springplank naar jouw wooncarrière.
- NABIJ VOORZIENINGEN Alles binnen handbereik voor een zorgeloze levensstijl.
- 2 SLAAPKAMERS! Ruimte voor dromen en groei.
- 2 BALKONS! Dubbel genieten van de buitenlucht, met zowel zon als schaduw.
- RUIME WOONKAMER! De ideale plek voor ontspanning en gezelligheid.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit lichtovergoten appartement en voel direct de warme sfeer die de ruime woonkamer uitstraalt. De grote ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval die elk hoekje van de kamer doet oplichten. De woonkamer, het hart van het huis, nodigt uit tot eindeloze avonden vol gezelligheid en ontspanning. 

De keuken, praktisch en modern, biedt alle gemakken voor het bereiden van smaakvolle gerechten. Hier kun je jouw culinaire creativiteit de vrije loop laten en genieten van de geur van versgebakken brood op een zondagochtend.

De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke oases van rust. De kamers bieden genoeg ruimte voor een groot bed, een werkplek of misschien wel een speelhoek voor de kleintjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

En dan de balkons – één op het zuiden en één op het noorden. Begin je dag met een kopje koffie in de ochtendzon op het zuidelijke balkon en sluit af met een glas wijn terwijl je de zon ziet ondergaan op het noordelijke balkon. Deze buitenruimtes zijn de kers op de taart van dit prachtige appartement.

DE PERFECTE LOCATIE

Gelegen in de levendige buurt West, is dit appartement perfect voor wie het stadsleven wil omarmen zonder in te leveren op woongenot. Met het station op loopafstand, ben je zo in het hart van de stad of juist daarbuiten. De universiteit en diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en parken liggen binnen handbereik, wat dit de ideale plek maakt voor jonge gezinnen en starters.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten op een van de balkons, genietend van de zon of de sterrenhemel? Dit appartement in West is meer dan een huis; het is een start van een nieuw hoofdstuk. Neem de stap en plan vandaag nog een bezichtiging in. Jouw toekomst begint hier, in een thuis dat even dynamisch is als jij. Wacht niet te lang, want voor je het weet, is iemand anders je voor. Pak deze kans en maak van dit appartement jouw nieuwe thuisbasis. Bezoek onze website en zet de eerste stap naar jouw droomwoning. Welkom thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 180

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 54
Inhoud woonhuis 180

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg