Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN NOORDERSTREEK
Ontdek het summum van wooncomfort in deze prachtige gezinswoning, waar elke vierkante meter spreekt van luxe en doordachte design. Perfect voor jonge gezinnen die dromen van ruimte, gezinnen met opgroeiende kinderen die verlangen naar een eigen plek, of iedereen die comfort en stijl hoog in het vaandel draagt.

Hier, in de groene oase van de Noorderstreek, vind je het huis waar je hart sneller van gaat kloppen.

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ
Een prachtige woonkamer van 38 m2 met openslaande deuren naar de tuin
Een moderne keuken uit 2019, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur
Een luxe badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad, breed badmeubel en 2e toilet
Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping
Vierde slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping
Een riante en fraai aangelegde achtertuin met een heerlijk grote terrasoverkapping
Twee bergingen dus volop ruimte voor opslag
Een eigen parkeerplaats op een achtergelegen binnenterrein

Deze woning, gelegen in de populaire woonwijk in Noorderstreek, is recent gebouwd (2019) en voldoet aan alle moderne eisen van comfort en duurzaamheid. Met een woonoppervlakte van ruim 130 m2 en een perceeloppervlakte van 228 m2 biedt het huis meer dan voldoende ruimte voor het hele gezin.

De achtertuin ligt op het noordoosten, maar je kunt hier op elke tijdstip van de dag van de zon (of schaduw) genieten. Met vier slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen en de woonkamer van 38 m2 is de ideale plek voor gezinsactiviteiten en ontspanning. De betongietvloer op de begane grond geeft het huis een strakke en moderne uitstraling.

De woning is voorzien van energielabel A+, wat aangeeft dat het huis uitermate energiezuinig is. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de 8 zonnepanelen op het dak. En daarnaast is het huis optimaal geïsoleerd, wat bijdraagt aan een lage energierekening en een comfortabel binnenklimaat. Elke verdieping is uitgerust met vloerverwarming, die per ruimte regelbaar is, zodat je altijd de gewenste temperatuur kunt instellen.

De ligging in de ruim opgezette en "groene" nieuwbouwwijk Noorderstreek zorgt voor een prettige woonomgeving met veel groen en speelruimte voor kinderen. De woning is helemaal instapklaar, wat betekent dat je zonder veel aanpassingen kunt verhuizen en wonen.

En nog iets heel praktisch: direct voor de deur vind je een openbare elektrische laadpaal, wat het huis extra aantrekkelijk maakt voor elektrische rijders.  

Deze gezinswoning in Noorderstreek combineert ruimte met modern comfort. De woonkamer is groot en licht, met directe toegang tot de tuin. De keuken is recent en volledig uitgerust. De badkamer biedt luxe met een inloopdouche en ligbad. Vier slaapkamers zorgen voor voldoende privéruimte. De tuin is groot en onderhoudsvriendelijk, met een terras en overkapping. Een eigen parkeerplaats maakt het plaatje compleet.

Ben je geïnteresseerd in deze praktische en comfortabele woning in Noorderstreek? Neem dan contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf alle voordelen van dit huis. Dit kan zomaar jouw nieuwe thuis worden, dus wacht niet te lang en maak een afspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 1119
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 488

Overige

Perceel oppervlakte 1119
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg