Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Chalet voor permanente bewoning, op eigen grond, met tuinhuis op Residence Arcen Spa (Campervillage) in Arcen
Residence Arcen Spa gelegen in de bossen van Arcen heeft de unieke formule van permanent wonen in een luxe comfortabele chalet, gebouwd op eigen grond met desgewenst de camper of caravan naast de deur.
Dit is de enige locatie in Nederland waar je kunt wonen in een chalet, al dan niet met de camper naast het huis én officieel geregistreerd zijn, als inwoner van de gemeente Venlo.
De kavel is 306 m2 groot met ruim voldoende plek voor camper en/of auto(s) en terras met tuin rondom. Dit chalet van 70 m2 is eind 2022 opgeleverd en gebouwd door de firma TOP Totaal, kwalitatief één van de beste chalet bouwers. Het onderhoudsarme, crème/antraciet kleurige chalet is in een L-vorm geplaatst en biedt optimale privacy vanaf de weg. Er zijn 6 zonnepanelen, de woning is goed geïsoleerd en heeft energielabel A.
Residence Arcen Spa, ook wel bekend as Campervillage ligt in het buitengebied van Arcen, ook de toeristische parel aan de Maas genoemd. Het pittoreske dorp is onderdeel van Nationaal Park de Maasduinen en is van oorsprong een vestingstadje waarvan nog veel details bewaard gebleven zijn.
In Arcen vindt u een supermarkt, bakkerij, fietsenwinkel en andere middenstand, omringd door de gezellige Limburgse horeca.
Naast de bekende Kasteeltuinen (in 2023 bekroond als Leukste uitje van Limburg) zijn er tal van evenementen zoals de Aspergemarkt in het voorjaar en diverse sfeermarkten.
Ook de populaire Hertog Jan brouwerij met eigen Café is in Arcen te vinden.
Residence Arcen Spa is omringd door bos en landerijen, gelegen naast het Natuurpark de Maasduinen, ideaal voor eindeloze fietstochten en wandelingen.
Op 5 minuten afstand van de Duitse grens (goedkoop tanken) en Venlo is 20 minuten met de auto voor alle grote supermarkten, winkel centra en bruisende binnenstad met theater, bioscoop en vele restaurants en cafés.
De uitvalswegen A67 en A73 zijn nabij gelegen, waardoor Nijmegen, Roermond, Maastricht en Düsseldorf binnen 1 uur zijn te bereiken.
Als eigenaar van dit object kunt u ook elke dag gratis gebruik maken van het thermaalbad en/of sauna-complex op het naastgelegen recreatie park Klein Vink!
Het betegelde terras op het zuidwesten is tevens voorzien van een elektrisch zonnescherm met verlichting.
In plaats van kunstgras is er gekozen voor de duurzame en onderhoudsvrije perzikpitten als ondergrond voor een deel van de tuin.
Ook aanwezig is een tuinhuis/berging in dezelfde stijl als de chalet van 3 x 2 m voor uw fietsen, tuingereedschap en terras meubilair.
De tuin is rondom voorzien van groenblijvende beplanting en hagen met weinig onderhoud.
Aan weerszijden van het chalet is er ruime parkeerplek voor uw auto(s) en/of camper/caravan.
De chalet is voorzien van vloerverwarming in combinatie met lichtgrijze/beige vloer. Het interieur is licht en uitgevoerd in neutrale kleuren, inclusief raambedekking en horren voor de ramen en de schuifpui.
Indeling:
- 2 slaapkamers (nu ingericht als 1 slaapkamer met schuifdeur linnenkast en 1 als kantoor met schuifdeur kast voor de wasmachine, droger en CV-ketel).
- Badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.
- Extra apart toilet met wastafel.
- Luxe witte keuken met vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven (Bosch inbouwapparatuur).
- Ruime Zolder van 30 m2, goed te bereiken met vlizotrap.
- Royale woon-/eetkamer met schuifpui naar het terras.
De vaste lasten op dit park ( 2024 ) zijn:
- 1183 euro parkkosten (inclusief Ziggo TV en internet, de afval verwerking en onderhoudskosten park )
- Gemeentelijke belastingen inclusief WOZ en Waterschaps Belastingen 726,48 euro per jaar
- Energie- en water kosten afhankelijk van gebruik (eigen meter per chalet).
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 306

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 244

Overige

Perceel oppervlakte 306

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl