Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

RUSTIG GELEGEN VRIJSTAANDE WONING MET SCHITTEREND VRIJ UITZICHT EN ZUIDGERICHTE TUIN.
Ben je op zoek naar een rustige plek om te wonen, omgeven door natuur maar toch dicht bij alle voorzieningen? Ontdek deze ruime vrijstaande woning, gelegen in het serene buitengebied met een schitterend vrij uitzicht, een zonnige tuin op het zuiden en op loopafstand van de rivier de Maas en uitgestrekte bossen.
Deze karakteristieke woning biedt een perfecte combinatie van rust en gemak. Met een ruime oppervlakte en op korte afstand gelegen van het authentieke dorpskern van Arcen, biedt deze woning een unieke kans om te genieten van zowel rust als de nabijheid van alle voorzieningen.
Hoogtepunten van de Woning:
• Vrij uitzicht en royale tuin: Deze woning heeft een adembenemend vrij uitzicht over de omliggende velden en natuur. De zonnige, ruime tuin op het zuiden biedt volop mogelijkheden voor tuinieren, ontspannen of buiten dineren. De groene oase rondom de woning zorgt voor maximale privacy en rust, waardoor u optimaal kunt genieten van het buitenleven.
• Comfortabele serre: De grote serre met een prachtig uitzicht op de groene tuin, is de perfecte plek om te ontspannen met een goed boek of te genieten van de natuur, ongeacht het weer.
• Ruime doorzonkamer: De ruime woonkamer is voorzien van een grote erker die zorgt voor veel natuurlijk licht en een permanent vrij uitzicht biedt. Tevens is de woonkamer verbonden met de serre, waardoor de leefruimte aanzienlijk wordt vergroot en de zonnestralen elk seizoen binnenstromen, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert. De kachel zorgt voor extra behaaglijkheid in de winter.
• Modern Comfort: De woning is recent gemoderniseerd en biedt tal van comfortabele voorzieningen, waaronder twee nieuwe airco's. De badkamer is uitgerust met een toilet en een inloopdouche. Daarnaast heeft de woning glasvezel voor razendsnelle internet. Tevens zijn in 2022 zowel de spouwmuren als de kruipruimte geïsoleerd.
• Veel bergruimte: Deze woning beschikt over veel bergruimte, waaronder een ruime zolder, een berging en een houten tuinhuis. Verder is er een kelder aanwezig voor extra opslagruimte.
• Eigen voedsel en planten kweken: In de tuin bevindt zich een hobbykas met een oude druivenstruik die jaarlijks een overvloedige oogst levert. Bovendien is er voldoende ruimte om je eigen groenten en planten te kweken.
• Grondwaterput voor uw tuin: Een grondwaterput is aanwezig om de planten in de hobbykas en tuin te besproeien, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een groene en bloeiende omgeving.
• Parkeren op eigen terrein: U kunt uw auto veilig parkeren op eigen terrein. De garage biedt plaats aan één auto, en er is een oprit waar ook een auto kan staan.
• Dichtbij de natuur: Liefhebbers van de natuur kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Nationaal Park De Maasduinen, dat bekend staat om zijn prachtige wandelroutes. Daarnaast zijn er in de omgeving tal van schitterende fietsroutes te vinden.
• Rustige en centrale ligging: De woning ligt in een rustig buitengebied, op een steenworp afstand van het charmante dorp Arcen, bekend om zijn karakteristieke uitstraling en tal van voorzieningen zoals winkels, restaurants, een basisschool en een gemeenschapshuis. Bovendien bent u binnen een uur in Nijmegen, Eindhoven of Veldhoven. Vliegveld Weeze ligt op slechts 20 minuten rijden en vliegveld Düsseldorf is binnen een uur bereikbaar.
Deze woning combineert de rust en charme van het buitenleven met comfortabel ruim wonen. Met een prachtige vrije ligging, een royale tuin, dicht bij de natuur en alle voorzieningen, en uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden en luchthavens, is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar rust en gemak.
Ervaar de charme en rust van deze unieke woning zelf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 569

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 569

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl