Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hier komen uw woonwensen tot leven. Deze sfeervolle vrijstaande woning gebouwd in 2021 biedt u alles wat u zoekt voor comfortabel en modern wonen.

Bij binnenkomst wordt u meteen verwelkomd door de warme en gezellige sfeer van het huis. De leefkeuken, het kloppend hart van de woning, is ruim van opzet en voorzien van alle gemakken. Hier kunt u heerlijk koken, eten en samenzijn met familie en vrienden. De keuken is perfect verbonden met de woonkamer aan de voorzijde en de fraaie tuinkamer aan de achterzijde wat zorgt voor een fijne open sfeer. Met vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.

De woning is gasloos en is voorzien van een warmtepomp en 44 zonnepanelen waardoor de woning nagenoeg energieneutraal is. Ook is er een elektrische laadpaal aanwezig (ter overname).

Tevens is er een multifunctioneel bijgebouw aanwezig dat voor tal van doeleinden gebruikt kan worden zoals bijvoorbeeld kantoor/salon aan huis of mantelzorg/aanleunwoning.

Begane grond

Hal/entree met meterkast en trapopgang. Centraal de ruime leefkeuken met modern keukenblok en kookeilend voorzien van Bora-inductiekookplaat met downdraftafzuiging, combi-oven/magnetron, combi-oven/stoomoven, vaatwasser, Quooker en koelkast. Aan de voorzijde de knusse woonkamer. Verder een speelkamer en hobbykamer voorzien van leidingwerk voor een badkamer waardoor de woning ook levensloopbestendig gemaakt kan worden. Achterportaal met bijkeuken, technische ruimte en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Aan de achterzijde een ruime tuinkamer met robuust houtwerk, lichtkoepels en glazen schuifwanden waardoor u optimaal van de tuin kunt genieten.

Eerste verdieping

Overloop, vier slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een TV-aansluiting en een airco (ter overname). Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad met handdouche, een inloopdouche met hand- en regendouche, een zwevend toilet en een dubbel wastafelmeubel met spiegel.

Zolder
Via vlizotrap bereikbare zolderruimte.

Tuin
Fraai aangelegde tuin met multifunctioneel bijgebouw. De tuin is gelegen op het noordoosten, is geheel omheind en is voorzien van een looppad met robuust houtwerk, gazon, plantenborders en terras. Naast de woning een oprit met elektrische laadpaal (ter overname).

Multifunctioneel bijgebouw
Ruim bijgebouw, geheel geïsoleerd en voorzien van eigen meterkast en vloerverwarming. Het voorste gedeelte is momenteel in gebruik als garage maar kan voor tal van andere doeleinden worden gebruikt. Verder een achterportaal met kantoorruimte, toiletruimte en een vaste trap naar de eerste verdieping met fraaie hobbyruimte in twee delen. Het achterste gedeelte vormt een open ruimte zonder verdieping die momenteel in gebruik is als werkplaats maar die ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een luxe buitenkeuken.

Ligging
De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke buurt van Koningslust nabij basisschool KC Avonturier, gemeenschapshuis de Sprunk en een speelweide voor de kinderen.

Kenmerken
o Bouwjaar 2021 - Inhoud ca. 760 m3 - Perceel 630 m2.
o Geheel voorzien van PVC-vloeren met vloerverwarming met zoneregeling.
o Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met triple glas.
o Alle slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken.
o Optimaal geïsoleerd. Energielabel A+++.
o Multifunctioneel bijgebouw geschikt voor tal van doeleinden.
o Oplevering in overleg.

Voor inlichtingen:

Gijsen Makelaardij - William Gijsen

Tel. 06 - 48 26 52 54

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 185.5
Inhoud woonhuis 760
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 630
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 185.5
Inhoud woonhuis 760
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 630
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gijsen Makelaardij en Taxaties