Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een ware diamant, uniek in zijn soort!
Deze bijzondere, prachtige, multifunctionele woning gelegen aan Dotterbloemstraat 30 te Reuver is beschikbaar voor nieuwe eigenaren.

Welkom bij Dotterbloemstraat 30 in Reuver!
Deze unieke en prachtige multifunctionele woning biedt een fantastische woonervaring op een zeer geliefde locatie. Ontworpen door de eigenaar in samenwerking met een gerenommeerde architect, is deze woning werkelijk een stoere diamant.
Bent je op zoek naar een woning waar luxe, comfort en functionaliteit samenkomen? Zoek niet verder!
Laat je verrassen door de mogelijkheden hetgeen dit woonhuis te bieden heeft.

Deze woning is met veel liefde en aandacht zelf ontworpen met een architect, resulterend in een uniek woonhuis dat voldoet aan alle moderne wensen en eisen.
De verkoper is eerste eigenaar en was nauw betrokken bij het ontwerp van de woning.
Dit heeft gezorgd voor een bijzondere en unieke woning die zowel praktisch als stijlvol is.

De woning biedt tal van mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Momenteel hebben de huidige bewoners beiden separaat van elkaar een riante kantoorruimte ingericht op de begane grond. Met enkele kleine aanpassingen is levensloop bestendig wonen eveneens mogelijk op deze woonlocatie.

Vanwege de hoekligging in het straatbeeld is er een mooi voor- en zij aanzicht van het pand.
Graag nemen wij je mee in een denkbeeldige rondleiding in en buiten het woonhuis. Indien je op zoek bent naar een fantastische woonlocatie met veel mogelijkheden zul je deze woning echt zelf moeten bezichtigen om zo te ervaren hetgeen Dotterbloemstraat 30 te bieden heeft.

Indeling van de woning;
Begane grond
Dit woonadres heeft een grote en brede oprit waarbij links ervan de toegang tot het woonhuis is.
Kom binnen in de grote ontvangsthal met mooie epoxy vloer (soort grindvloer). Bij binnenkomst is rechts de toegang tot het gastentoilet, de garderobe, de meterkast en de toegangsdeur naar de keuken. Rechtdoor is een open trapopgang naar de eerste verdiepingsvloer en links kom je de woonkamer binnen.

Je ervaart meteen in de ontvangst hal de aangename sfeer van deze woning. Luxueuze binnenruimtes met veel comfort en mogelijkheden maken dit pand echt uniek!

Bij binnenkomst in de living zal je meteen verrast worden. Een riante, lichte woonkamer die prachtig vormgegeven is en voorzien is van veel natuurlijk licht. Hierdoor ontstaat er een warme en uitnodigende sfeer in huis. De grote raampartijen aan iedere zijde van de woonkamer zorgen voor mooi lichtinval. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer.
De living heeft een L-vormige opstelling en heeft diverse mogelijkheden qua opstelling om deze kamer in te richten naar ieders wens en smaak. Momenteel staat de grote eettafel in de woonkamer in het verlengde opgesteld richting de keuken.
Deze classy woon/leefkeuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is uitgerust met luxe inbouwapparatuur, ideaal voor de culinaire liefhebber. Een stoer aanrechtblad, een apparaten wand met Siemens apparatuur en een kookeiland met een kookplaat stralen klasse uit. De keuken beschikt o.a. over een speedoven, een combi magnetron/oven, een vaatwasser en kookplaat (nog met garantie).
De keuken heeft enorm veel opbergruimte hetgeen erg praktisch en handig is. Door de juist gekozen opstelling van deze keuken heb je optimaal contact met je gezin en/of gasten aan tafel tijdens het kokkerellen. Aan het kookeiland vast is een grote tafel opgesteld waar je met gemak met 6-8 personen kunt tafelen.
De keuken is middels een schuifpui en deur gescheiden van de tuin en vanuit hier is tevens toegang tot de bijkeuken.
De keukenvloer is eveneens voorzien van een mooie epoxy vloer. Handig en praktisch in onderhoud.

De royale bijkeuken biedt extra opslag- en werkruimte en is erg praktisch en functioneel. Mogelijkheden voor bijvoorbeeld het plaatsen van een extra (wijn)koelkast, diepvriezer en wasmachine/droger in deze ruimte is ideaal. De bijkeuken heeft een extra keukenblok met wasbak. In deze ruimte is de verdeler van de vloerverwarming gesitueerd.
Daarnaast is er een toegangsdeur naar de tuin vanuit deze ruimte en is er toegang tot een sfeervolle werkruimte.

Een heerlijke kantoorruimte met veel daglicht maakt dat je ongestoord en in alle rust kunt werken. Deze multifunctionele ruimte is beslist ook te gebruiken als salon of praktijkruimte aan huis. Aan de tuinzijde is een tweede kantoorruimte, dé werkplek van de eigenaar. Ook hier is het rustig werken met een inspirerend uitzicht op de mooi aangelegde achtertuin.
Deze ruimtes op de begane grond zijn multifunctioneel en inzetbaar voor veel woonwensen. Hierdoor is het woonadres geschikt voor een grote doelgroep.

Eerste verdieping;
Middels een open trapopgang in de ontvangst hal kom je op de eerste verdiepingsvloer. Een ruime overloop legt verbinding tussen vier slaapkamers en de ruime badkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groot gezin of om gasten te laten logeren.
De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet, alles wat je nodig hebt voor je dagelijks comfort.
De overloop is voorzien van een laminaatvloer hetgeen doorloopt in de slaapkamers. Heb je altijd al gedroomd van een eigen dressingroom of een slaapkamer met veel kastruimte? Mooi om te weten, dát is hier reeds aanwezig.
Daarnaast is deze verdiepingsvloer uitgerust met airco.

Tuin;
Niet alleen de woning is fantastisch maar ook de tuin heeft door de bewoners veel liefde en aandacht gekregen. Deze geheel omheinde tuin is prachtig en onderhoudsarm aangelegd en biedt volledige privacy.
Het prachtig verzorgde zwembad met mooie vlonder is een ware eye catcher in deze tuin.
Een schitterend verzorgd zwembad hetgeen de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van warme zomerdagen. Heerlijk ontspannen in een oase van rust en luxe wie wil dat nou niet? Het zwembad heeft een winter- en een zomerdek.
De tuin heeft een goede afwisseling van zon en schaduw. Daarnaast biedt de ruime overkapping een ideale zitgelegenheid ongeacht het weer. Het terras is voorzien van een aluminium overkapping met verlichting.
In de tuin zijn diverse zitgelegenheden waarvan een royale lounge plek favoriet is.

Garage/oprit;
Met een ruime garage die ook kan dienen als kantoor of salon aan huis, een brede dubbele oprit is deze woning perfect voor degenen die veel ruimte nodig hebben. Bovendien met enkele aanpassingen, kan de woning levensloop bestendig gemaakt worden.
De oprit maakt het mogelijk om minimaal drie auto's te kunnen parkeren. Heb je een camper of aanhanger die je aan huis wilt stallen, aan ruimte is hier geen gebrek!
In deze ruime garage is een tweede witgoed aansluiting.

Met een energielabel A en diverse verduurzamings maatregelen is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig.
Gebouwd in 1992 en sindsdien goed onderhouden, biedt deze woning een duurzame leefomgeving. De woning is houtskelet bouw.

Aanvullende informatie;
*De woning is geheel geïsoleerd
*Vloerverwarming is aanwezig op de gehele begane grond exclusief de garage
*De kozijnen zijn van hout
*Schilderwerk is recent uitgevoerd
*Airco is aanwezig
*De CV is huur, kosten +/-€26 pmnd
*De woning is voorzien van rolluiken
*Wonen en werken aan huis is ideaal
*De woning is geschikt voor mindervaliden
*Levensloopbestendig wonen is mogelijk


Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 195,60 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 40,60 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Gebouwgebonden buitenruimte(n) 21,90 m2
Bruto inhoud - Woning 815,14 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bereikbaarheid;
Reuver is centraal gelegen tussen Roermond en Venlo. Nabij de A73 die Zuid- en Noord Limburg met elkaar verbindt. Ook Duitsland en België zijn makkelijk bereikbaar vanuit Reuver. Met de bus en per trein is Reuver goed te bereiken.
Alle (openbare) voorzieningen zoals scholen, winkels zijn in de directe nabijheid gelegen.

Heb je interesse in deze woning? Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning op een droomlocatie.
Vul dan het contact formulier in op www.ingepelsersmakelaardij.nl of stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer naar [email protected] en we nemen contact met je op.

Laat je verrassen door de charme en mogelijkheden van Dotterbloemstraat 30 te Reuver.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzonder mooie woonlocatie!




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 195.6
Inhoud woonhuis 815.14
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 525
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 195.6
Inhoud woonhuis 815.14
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 525
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom huur
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij

Wooninfluencers

Laden..