Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in jouw toekomstige thuis

Stel je voor: een leven waar comfort, duurzaamheid en stijl samensmelten in jouw ideale thuis. Deze vrijstaande parel in Leveroy, gebouwd met oog voor detail en kwaliteit, biedt een serene woonervaring voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens en iedereen die verlangt naar een levensloopbestendige woning. Hier vind je rust en ruimte, zonder in te leveren op luxe en modern woongenot.

Highlights van jouw nieuwe woning

Energieneutraal wonen: zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen.
Comfort het hele jaar door: vloerverwarming en -verkoeling in elke ruimte.
Duurzame energie: 22 zonnepanelen, warmtepomp en boiler staan garant voor groen genieten.
Exclusieve afwerking: mahonie kozijnen met HR++ glas en een trapopgang van Zuid-Afrikaans Fraké hout.
Ruimte en gemak: een inpandige garage met alle voorzieningen binnen handbereik.

Een thuis waar elke dag een beleving is

Zodra je de autoluwe straat inrijdt, voel je het: dit is geen doorsnee woning. Dit is een thuis waar aan elk detail is gedacht, waar elke vierkante meter een verhaal vertelt. De gevel straalt klasse uit, en de carport met extra bergruimte verwelkomt je met open armen.

Binnen word je omarmd door de riante woonkamer, waar het daglicht speels binnenvalt door de grote ramen. De luxe keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige etentjes. De tuin op het zuiden is een groene oase waar je in alle privacy kunt genieten van de zon.

De trapopgang, vervaardigd uit Zuid-Afrikaans Fraké hout, is een kunstwerk op zich en leidt u naar de privévertrekken van de woning.

De masterbedroom is meer dan een slaapkamer; het is een suite met een inloopkast.

De bijkeuken, met witgoed netjes weggewerkt in een op maat gemaakte kast, zorgt voor een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd.

Met vier slaapkamers is er ruimte voor iedereen. Of je nu een werkkamer nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen of een extra logeerkamer voor gasten, deze woning biedt flexibiliteit en mogelijkheden.

Luxe, licht en leefruimte

De luxe keuken is het hart van het huis, waar je samenkomt voor de mooiste momenten. De woonkamer is een lichtfestijn, waar elke zonnestraal welkom is. De carport is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het geheel. En de masterbedroom met inloopkast? Een droom die uitkomt. De bijkeuken tenslotte, is de stille kracht van het huis, waar alles zijn plek vindt.

In deze energieneutrale woning geniet je van een constante, aangename temperatuur dankzij de vloerverwarming en -verkoeling. De 22 zonnepanelen, samen met de warmtepomp en boiler, zorgen voor een minimale ecologische voetafdruk. De mahonie kozijnen met HR++ beglazing staan niet alleen garant voor een elegante uitstraling, maar ook voor uitstekende isolatie. De trapopgang, vervaardigd uit Zuid-Afrikaans Fraké hout, is een kunstwerk op zich. En de inpandige garage biedt niet alleen plaats voor je auto, maar ook voor al je hobby's en projecten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 808

Overige

Perceel oppervlakte 567
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 808

Overige

Perceel oppervlakte 567
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert