Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke vrijstaande woning aan het water.

Genieten in een luxe, solide en duurzame Finse logbouwwoning in de Blauwestad met eigen aanlegsteiger. Deze vrijstaande woning staat op het schiereiland aan de Freya in de wijk "het Riet", het combineert modern comfort met rust en een schitterend uitzicht. Een omgeving en beleving om in te wonen, die elk seizoen in zijn kenmerken varieert.

De woning staat op een perceel van 875 m², heeft een eigen parkeerplaats, schuur met carport (samen 30m²), een boomgaard met fruitbomen en fruitstruiken. Vanuit de sierlijke bloem- en plantrijke tuin loopt u eenvoudig de steiger op die 10 m over het water steekt, ideaal voor het aanleggen van een eigen boot of kano. De tuin heeft meerdere privé hoekjes zoals het prieel tussen het riet. Het wonen en het uitzicht geeft u elke dag het vakantiegevoel.

De woning is levensloopbestendig, heeft brede deuren en is nagenoeg drempelloos. De volgende ruimtes bevinden zich op de begane grond; woonkamer, keuken, twee slaapkamers, wc, wasruimte, opbergruimte en een badkamer. Het is een lichte woning door de hoogte van de vide, de hoeveelheid aan raampartijen en de twee openslaande deuren. Het binnenklimaat is zeer aangenaam; koel in de zomer en warm in de winter door het airco-systeem, een speksteenkachel (hout gestookt) en de vloerverwarming. De woning is duurzaam door de hoeveelheid zonnepanelen en door de optimale isolatie. De buitenkant van het huis is eenvoudig in onderhoud doordat er maar één keer per 10 jaar geverfd hoeft te worden met speciale Finse kleurvaste verf 'Tikkurila'.

Indeling:

Ruime entree met een garderobe, meterkast en toilet met fontein. Lichte leefruimte (49m2) met uitzicht op het water en een moderne open keuken in schiereiland opstelling. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en een kokend water kraan. Via de openslaande deuren stapt u op het terras. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een overdekte buitenkamer (29 m²) en de onderhoudsvriendelijke prairietuin. Deze buitenkamer zou u met een verbouwing bij de woonkamer of keuken kunnen betrekken of voor een extra slaapkamer kunnen benutten. Via een doorloop vanuit de leefruimte komt u bij de twee slaapkamers, beide 13 m² groot, wasruimte (5,5 m²) met aansluitingen voor wasmachine en droger, badkamer (6,5 m²) met toilet, met ruime inloopdouche, wastafelmeubel, bijpassende kasten en infrarood verwarming. Vanuit de leefruimte kunt u via een 'luie' trap de vide (15 m²) bereiken, hier ervaart u het ruimtelijke gevoel en een prachtige lichtinval vanuit de 4 windstreken. De vide zorgt voor een unieke verbinding tussen de leefruimte en de bovenruimte. De vide is geschikt als hobbyruimte, kantoor, atelier of na uw aanpassingen als extra slaapkamer. Alle vertrekken hebben buitenramen (draai/kiep) waarvan sommige met horren voorzien zijn.

Niet elke opslagruimte staat op de foto of op de (persoonlijke)video, deze zijn wel te ontdekken op de plattegronden.

Wat deze woning extra bijzonder maakt;

- Energiezuinig en levensloopbestendige woning;
- Vloerverwarming gehele begane grond;
- Speksteenkachel;
- Origineel Finse houtgeur
- Airco warm en koud;
- Infrarood verwarming badkamer (ter overname)
- Design radiator badkamer
- Waterontharder; (ter overname)
- Dubbele beglazing gevuld met argongas voor optimale isolatie;
- Eigen oprit voor meerdere auto's
- Carport
- Hout opslagplaats
- Eigen aanlegsteiger voor een boot;
- Schuur (16m2) met raam, extra opslagruimte in de punt en stroomvoorziening
- Buitenverlichting, buitenwaterkraan en stroomvoorziening in de tuin;
- Tuindrainage;
- 12 zonnepanelen;
- Energielabel A;
- 2 slaapkamers, 2 toiletten op begane grond
- Mogelijkheid tot uitbreiding/aanpassing voor 2 extra (slaap-) kamers;
- Vanuit de subsidieregeling verduurzaming en verbetering is er nog een bedrag van € 4.334,50 euro beschikbaar, welke wordt
overgedragen op de nieuwe eigenaar.

Omgeving:

Wandelen, fietsen en verschillende watersport activiteiten zijn direct uit te voeren vanuit uw deur. De Blauwestad heeft meerdere havens en aanlegsteigers. Op loop- fiets en vaarafstand zijn er verschillende eet en drinkgelegenheden. Naastgelegen dorpen hebben voorzieningen zoals onder andere supermarkten, basisscholen, apotheek, huisarts, brandweer, bibliotheek, zwembad en meer sportfaciliteiten. Er is een ziekenhuis in Scheemda en Winschoten heeft alle voorzieningen zoals elke grotere stad heeft incl. openbaar vervoer. Door gebruik te maken van de langste fietsbrug van Europa kunt u eenvoudig van de Blauwestad naar Winschoten fietsen. Met de snelweg A7 bent u in korte tijd in bijvoorbeeld Groningen, Assen, Delfzijl of Duitsland.

Namens de bewoners:

Heeft u onze unieke en persoonlijke video gezien? U bent van harte welkom om contact op te nemen met onze makelaar, zodat u vragen kunt stellen en een bezichtiging kunt inplannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 595
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2011
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 875
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Kompakt
Muur isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Garage carport Ja
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 595
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Aan water Ja
Achterom Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2011
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 875
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Kompakt
Muur isolatie Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Garage carport Ja
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Tulp Makelaars