Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je voor.. een exclusief eiland als kavel, compleet omringd door water en groen, midden in de rust van het veelzijdige Stadskanaal waar u meerdere functionele gebouwen naar eigen ontwerp mag plaatsen!

Deze unieke bouwklare kavel van maar liefst 15.185m² biedt u de ultieme vrijheid om uw droomwoning te realiseren. Genesteld aan een rustige straat met slechts drie andere prachtige villa's, geniet u hier van privacy en ruimte.

De kavel beschikt over de bestemming wonen (Bron: www.omgevingswet.overheid.nl) en wordt opgeleverd zoals deze er nu bij staat – met een charmante duurzame "Powerhouse" (28m²) gemaakt van Western Red Cedar bomen uit Canada, voorzien van alle noodzakelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, gas, water vloerverwarming en toiletruimte .

Het is toegestaan om een uniek en luxe landhuis met kapschuur, kantoor, Sauna en animal barn te realiseren. Hierop is ook de ‘’Powerhouse’’ zichtbaar. De plannen voor de hoofdwoning zijn zeer uniek, volledig gebouwd van Western Red Ceder bomen. Voor het gehele plan is al gestart met de afgravingen. Wilt u meer informatie over het plan? Neem gerust contact met ons op.

De kavel biedt u de mogelijkheid om uw eigen droom te ontwerpen en in samenspraak met en na goedkeuring van de gemeente te realiseren.

U kunt via de website ruimtelijkeplannen.nl exact het vigerende bestemmingsplan inzien.

In de fotoreportage zijn ook foto's te vinden uit 2008. Dit geeft een duidelijk overzicht van de gehele kavel. De eerste foto toont aan hoe de kavel er nu uitziet.

Voor het bouwen van hoofdgebouwen gelden de volgende bepalingen:
- Als hoofdgebouw mogen uitsluitend woningen worden gebouwd;
- Per bestemmingsvlak is maximaal één woning toegestaan;
-De inhoud van het hoofdgebouw mag maximaal 1.500m3 bedragen;
- De goothoogte van een hoofdgebouw mag ten hoogte 6 meter bedragen;
- De bouwhoogte van een hoofdgebouw mag ten hoogste 11 meter bedragen;
- Een hoofdgebouw mag uitsluitend zijn voorzien van een kap, waarvan de dakhelling ten minste 30 graden en ten hoogste 60 graden mag bedragen;
-De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens mag niet minder dan 5 meter bedragen;
- De afstand van het hoofdgebouw tot de achterste perceelgrens mag niet minder dan 5 meter bedragen.

Extra informatie:
- De kavel is volledig bouwrijp;
- De kavel is afgeschermd met 5000 naaldbomen (2005);
- De kavel beschikt over een zwaar stalen hekwerk voorzien van afstandsbediening en wildroosters, daarnaast zijn er 4 nieuwe camerasystemen aanwezig;

In Stadskanaal vindt u alle benodigdheden, denk hierbij aan een winkelcentrum, peuter/basisscholen, voortgezet onderwijs, sportverenigingen en een ziekenhuis. In 30 autominuten bevindt u zich in de grotere omgevingen als Groningen en Emmen, tevens ook dichtbij zijn Winschoten, Veendam en Assen te bereiken. Stadskanaal behoort tot de grootste plaatsten in de provincie Groningen.

Mis deze unieke kans niet om uw eigen paradijs te creëren op Barkelazathe 4. Kom langs en ervaar zelf de rust, ruimte en mogelijkheden die deze prachtige kavel te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 15185
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 15185
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaardij Boekelo