Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek jouw nieuwe thuis aan de rand van de gewilde woonwijk "Herwijnen-Oost"! Deze stijlvolle middenwoning biedt alles wat je zoekt. De ligging is prachtig tegenover de sportvelden, waardoor je volop privacy hebt en kunt genieten van een weids uitzicht. Het huis kenmerkt zich door een moderne styling en een goede staat van onderhoud. Binnen ervaar je een optimale ruimtebeleving en een dynamische indeling. Je beschikt o.a. over een stijlvolle living met open keuken, drie slaapvertrekken en een ruime zolder met mogelijkheid voor een extra kamer. De onderhoudsvriendelijke tuin is perfect om heerlijk te ontspannen en van het buitenleven te genieten. De locatie is meer dan ideaal: op korte afstand van winkels, basisscholen en kinderopvang. Bovendien ben je in een mum van tijd op de snelwegen A2, A15 en A27, waardoor je gemakkelijk de rest van het land kunt bereiken. Kortom, een unieke kans in een fantastische omgeving! Mis het niet!

Welkom in deze formidabele woning, waar een hoogwaardig wooncomfort en stijlvolle materiaalkeuze hand in hand gaan. Bij binnenkomst voel je je als het ware direct thuis. De donkere houtlook PVC-vloer en de strakke wanden zorgen voor een luxe uitstraling, compleet met een comfortabele vloerverwarming die elke stap in dit huis een genot maakt. Deze afwerking ademt door op de gehele begane grond, waardoor een prachtig harmonieus geheel is ontstaan. In de hal vind je de meterkast, de toiletruimte met wandcloset, fontein en mechanische ventilatie, en de trapopgang naar de bovenverdieping.

Vanuit de hal stap je binnen in de living. Wat een heerlijk vertrek! Dit is dé plek om na een drukke dag helemaal tot rust te komen. Dankzij de grote raampartij en de tuindeur wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht en geniet je van een optimale verbondenheid met de tuin. De plissé hordeur zorgt ervoor dat je insectenvrij kunt ventileren.

De keuken staat in dynamische open verbinding met de living en is uitgevoerd met een moderne keukenopstelling in tijdloos wit met een stoer betonnen werkblad. Je beschikt over een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en diverse kastruimten. De "Inventum" vaatwasmachine is dit jaar nieuw geplaatst. De servieskast sluit prachtig aan bij de uitstraling van de keuken en blijft achter. Het royale raam in de voorgevel geeft niet alleen prettig licht op je werkblad, maar biedt ook een leuke blik op de straatzijde, waardoor je bezoekers kunt zien naderen. En laten we ook het weidse uitzicht op de hierachter gelegen sportvelden niet vergeten. Kortom, geen inkijk van overburen, maar optimale privacy!

De ramen in zowel de living als de keuken zijn uitgevoerd met stijlvolle taupekleurige vouwgordijnen. Deze zorgen niet alleen voor een subtiele filtering van het licht, maar geven de ruimtes ook aankleding en extra privacy.

Via de stijlvol zwart geschilderde trapopgang bereik je de overloop van de slaapverdieping. Vermeldenswaardig is dat het schuine dak op deze verdieping pas op ca. 1,50 meter hoogte begint, waardoor je gevoel van ruimtebeleving optimaal is.

De laminaatvloer is vanaf de overloop naadloos doorgelegd in de aangrenzende slaapkamers en net als beneden hebben de wanden een gladde finish.

De masterbedroom, gelegen aan de tuinzijde, is een oase van rust en comfort. De royale “Pax” kastenwand, die blijft staan, voorziet in meer dan genoeg opbergruimte voor al je kleding en accessoires. De tweede slaapkamer, gelegen aan de voorzijde, biedt een prachtig uitzicht over de sportvelden. De derde kamer is thans in gebruik als kantoor, maar biedt ook alle mogelijkheden om te dienen als extra slaapkamer. Alle kamers zijn uitgerust met een dakkapel, waardoor je profiteert van een heerlijke lichtinval. Dankzij de horren kun je insectenvrij ventileren, en de rolluiken zorgen voor een optimale nachtrust.

De badkamer is compact, maar beschikt toch over alle denkbare faciliteiten. Laat de drukte van de dag van je afglijden in de inloopdouche met regendouche, handdouche en glazen toegangsdeur. Of kom even helemaal tot rust in het comfortabele bad. De keramiek wastafel is uitgevoerd met een spiegelkast en een stopcontact. Het wandcloset maakt de sanitaire uitrusting compleet. Tenslotte wordt de verwarming verzorgd door de designradiator en is het klimaat altijd aangenaam als gevolg van de mechanische ventilatie en het Velux-dakvenster.

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Je zult versteld staan van de ruimte, die deze verdieping te bieden heeft. Het creëren van een extra slaapkamer of een thuiswerkplek behoort hier beslist tot de mogelijkheden. Het dakvenster zorgt voor daglicht en ventilatie en is voorzien van een verduisteringsgordijn. Op de vloer ligt hetzelfde laminaat als op de eerste verdieping en de wanden en dakvlakken hebben een strakke finish. Aan weerszijden tref je praktische bergruimten aan achter het knieschot, die bereikbaar zijn via handige schuifdeuren. Tenslotte vind je op deze woonlaag de wasmachine-/drogeraansluiting, de CV-ketel, de unit van de mechanische ventilatie en een aansluiting voor een radiator.

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Door de verharding van tegels kan je het oppervlak maximaal benutten en zelfs een zitje creëren. Als erfafscheiding met de buren is gekozen voor beukhaag en het metselwerk muurtje met poer langs de straatzijde geeft charme aan het geheel.

Deze achtertuin is perfect voor mensen die willen genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud. De verharding bestaat uit betontegels en als erfafscheiding is gekozen voor houten schuttingdelen. Geheel achterin de tuin staat de praktische houten berging, die is voorzien van elektra. Deze tuin biedt volop mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten en eenvoudig je eigen buitenparadijs te creëren. Zie je het al voor je? Een gezellige zithoek, kleurrijke plantenbakken of borders, die de tuin tot leven brengen? Of wellicht een veranda, waaronder je beschutting kunt zoeken? De mogelijkheden zijn legio. De poort achterom biedt tenslotte toegang tot het burenpad, dat een uitweg biedt naar de openbare weg.

Praktisch gegeven is dat zowel de voor- als de achtertuin is voorzien van een buitenkraan.

ALGEMEEN

Volledig geïsoleerd. Alle wanden in het huis zijn voorzien van vliesbehang, dat zorgt voor een gladde en strakke uitstraling.

DE PLUSPUNTEN

- Jonge woonomgeving
- Vloerverwarming op de gehele begane grond
- 3 slaapkamers en 4de kamer mogelijk op de zolder
- De raambekleding is inclusief
- Nabij winkels, basisscholen en sportfaciliteiten
- Herwijnen is gunstig gelegen t.o.v. snelwegen A2, A15 en A27

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 339
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 55
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 117
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.91
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 339
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 55
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 117
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 24.91
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2009
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Arendonk Makelaardij