Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

SFEERVOL – RUIMTE – VERRASSEND - ENERGIEZUINIG

DEZE WOORDEN ZIJN WELLICHT HET MEEST VAN TOEPASSING OP DEZE STIJLVOLLE 2 ONDER 1 KAP HERENWONING.

Luxe wonen in de wijk “Essenpas”, dichtbij de natuur en de uiterwaarden? Misschien is dit uw droomwoning! Een unieke kans om te wonen in een exclusief en moderne woning, waar tijdloze luxe en stijl samenkomen in een zeer aangename woonsfeer. Hier zult u iedere dag opnieuw puur woonplezier ervaren.

Deze goed onderhouden, moderne, luxe en ruime 2^1 kapwoning met berging en eigen parkeergelegenheid voor wel 3 auto’s, ligt in een geliefde en kindvriendelijke wijk.

Je woont in een doodlopende en autoluwe straat, met alleen bestemmingsverkeer, waardoor zelfs de kleinere kinderen veilig op straat kunnen spelen. Direct om de hoek bevindt zich een klein speeltuintje waar de kinderen zich kunnen vermaken. De straat ligt op 50 meter van de dijk met daarachter de mooie uiterwaarden.

Het dorpscentrum van het pittoreske Bemmel ligt op loopafstand, voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, winkels, sportvoorzieningen, zwembad en middelbare school heeft u allemaal binnen handbereik. Bemmel kent tevens een bloeiende cultuur en verenigingsleven. Uitvalswegen (A15 en A325 en binnenkort de doortrekking van de A15 naar de A12) zijn snel bereikbaar en er is een bushalte om de hoek met snelle verbindingen richting zowel Nijmegen als Arnhem. Deze steden zijn ook makkelijk en veilig te bereiken via de snelfietsroutes. Vanuit de wijk is het heerlijk wandelen en fietsen in de omliggende natuur van de polder en de uiterwaarden van de Waal.

DE WONING

BEGANE GROND

Via de voordeur komt u in de ruime en lichte hal. Hier bevinden zich de garderobe, het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de verdiepingen en de toegang tot de living.

Deze eigentijdse woning biedt een perfecte combinatie van stijlvol wonen. De zeer ruime woonkamer met mooie gietvloer vloeit naadloos over in een lichte en open keuken, waardoor het de ideale plek is voor gezellig samenzijn en het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden en familie.

De moderne en open keuken bevindt zich aan de straatzijde en is voorzien van een inductiekookplaat, combi-oven, stoomoven, koelkast en vaatwasser van het merk Siemens. Een ruime eethoek welke plaats biedt aan een grote eettafel en voldoende ruimte om aan te zitten.

De lichte woonkamer (met een Daikin designairco uit 2023) is zeer ruim opgezet en is tuingericht. Het biedt tevens plaats aan een grote hoekbank en een fauteuil rondom de televisie. Deze living is ontworpen door een binnenhuisarchitect waardoor het geheel perfect in elkaar past. Een mooie gashaard zorgt tevens voor extra warmte en sfeer.

De vele en grote ramen, met openslaande tuindeuren aan de achterzijde, zorgen voor veel lichtinval welke voor een prettige en lichte sfeer zorgen. Kortom een heerlijke living waar u kunt relaxen voor de tv, kunt genieten van het eten met uw gezin, vrienden en familie of rustig kunt werken. De inpandige garage is omgebouwd tot twee ruimtes, waarvan er één dient als opslagruimte met kasten en de andere als hobby-/werkruimte, maar multifunctioneel gebruikt kan worden.

EERSTE VERDIEPING

Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich twee ruime (slaap)kamers. Eén kamer fungeert als masterbedroom (16m2) voorzien van een walkin-closet (7m2) en één kamer is ingericht als welnessroom met Finse Sauna (12m2) om heerlijk te relaxen. Tevens is er de badkamer (7m2) voorzien van een ligbad en een separate douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel, spiegel met verlichting, toiletkast, vloerverwarming en designradiator. Op de hele eerste verdieping en tweede verdieping ligt een mooie tijdloze laminaatvloer in licht eiken stroken.

TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, tevens voorzien van een Airco, waarmee gekoeld en verwarmd kan worden. Op deze verdieping zijn nog twee (slaap) kamers welke nu als werkplek zijn ingericht. Daarnaast bevinden zich de stookruimte met Cv-installatie en de witgoedaansluitingen. Deze ruimte biedt de gelegenheid voor het realiseren van een extra (slaap)kamer of badkamer. Tevens is er over de gehele breedte van het huis een zolder met heel veel opslagruimte die te bereiken is met een vlizo trap.

DE TUIN

De moderne tuin is fraai aangelegd en onderhoudsvriendelijk en zo ingedeeld dat het veel plekjes biedt waar je in alle seizoenen heerlijk kunt relaxen. Deze achtertuin is bovendien geheel vrij gelegen met uitzicht op bomen en veel groen. De voortuin is voorzien van parkeerplaatsen en een mooi perkje. Naast het huis bevindt zich een oprit met mogelijkheid tot het opladen van een elektrische auto.

De zonnige achtertuin is 110 m2 (10,5 meter diep en 10,5 meter breed). Lekker ontbijten in de ochtendzon. De hele dag is er keuze om te zitten in de zon of schaduw en in de avond schijnt de zon nog eens heerlijk op het terras bij de living. De tuin is voorzien van een tuinhuis met houtkachel, een berging en een terras. Een heerlijke tuin om van de zon te genieten, te loungen of om lekker buiten te eten onder de overkapping. Tevens voorzien van een hout/opslaghok, waar zich ook een grondwaterpuls bevindt om de tuin mee te sproeien.

BIJZONDERHEDEN

De woning is gebouwd in 2004 en komt daarmee tegemoet aan alle hedendaagse bouw- en isolatie-eisen. De woning beschikt over energielabel A. De woning is voorzien van een design airco in de woonkamer, een airco op zolder en van vloerverwarming op de badkamer. Het heeft tevens een laadpaal op de eigen oprit en maar liefst 24 zonnepanelen.

Het ontwerp van de woning is bijzonder sfeervol en het ligt prachtig gelegen met uitzicht op de dijk. De woning verkeert in een uitstekende staat!

- Goed onderhouden, ruime 2^1 kapwoning;
- In doodlopend straatje in kindvriendelijke wijk “de Essenpas”;
- 4 slaapkamers;
- Zonnige tuin met terras;
- Eigen oprit voor 3 auto’s
- Vrijstaand tuinhuis met berging;
- Woonkamer en zolder voorzien van airco.
- Veel voorzieningen in de nabijheid
- Beveiligingscamera
- 24 Zonnepanelen (7200 Wp)
- CV-ketel Intergas HRE 2019
- Close in boiler 5 liter (keuken)

Gebruikersoppervlakte wonen: 195 m2
Externe bergruimte: 8,5 m2
Bruto inhoud woning: 708 m3
Perceeloppervlakte: 355 m2

Energielabel: A (LET OP; Sinds begin 2023 hebben we de woning bijna energieneutraal gemaakt. Vanaf 1 september 2023 tot 1 september 2024 is het gasverbruik 100m3 en elektra 1700kWh. Dit is inclusief het opladen van een twee elektrische auto’s, verwarming via de airco en gebruik van de sauna.

Aanvaarding: in overleg

DIT IS DE KANS OM HET PERFECTE HUIS TE VINDEN. NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM EEN BEZICHTIGING TE REGELEN EN ONTDEK ZELF DE CHARME EN SCHOONHEID VAN DEZE PRACHTIGE TWEE-ONDER-EEN KAP HERENWONING.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 708
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld dak
Tuin zij Ja
Gashaard Ja
Tuin voor Ja
Woontype Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Perceel oppervlakte 355
Tuin achter Ja
Dak opmerking Pannen
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand hout Berging voorzieningen Voorzien van elektra
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming opmerking Cv-ketel, Gashaard
Tuin lengte achtertuin Lengte 1050 Breedte 1050
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 195
Inhoud woonhuis 708
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld dak
Tuin zij Ja
Gashaard Ja
Tuin voor Ja
Woontype Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Perceel oppervlakte 355
Tuin achter Ja
Dak opmerking Pannen
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand hout Berging voorzieningen Voorzien van elektra
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming opmerking Cv-ketel, Gashaard
Tuin lengte achtertuin Lengte 1050 Breedte 1050
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!