Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop Sperwer 1 te Tollebeek
Richtprijs € 395.000,-- kosten koper
Vrijdag 12 juli om 12 uur is de sluitingstermijn voor het indienen van een bieding.

Omschrijving
Hier wil je wonen, deze uitgebouwde hoekwoning uit 1997 is helemaal klaar! Op een prachtige plek in Tollebeek op een kavel met maar liefst 291 m2 eigen grond staat deze volledig geïsoleerde woning met aangebouwde bijkeuken, riante leefkeuken, tuinhuis met overkapping. Het geheel is tot in de puntjes verzorgd.

Welkom bij de Sperwer 1, een unieke kans om eigenaar te worden van deze hoekwoning in Tollebeek. Deze plek is uniek met achter veel groen, privacy en gelegen aan een speeltuintje. De woning heeft een uitbouw aan de achterzijde waardoor er een heerlijke leefkeuken is ontstaan. De oorspronkelijke garage is volledig ingericht als bijkeuken met daarin de witgoed-aansluiting en voorraadkasten. Daarnaast is het huis voorzien van 4 slaapkamers, vloerverwarming, tuinhuis met overkapping, zonnepanelen en dakkapel.

De woning is gelegen in het charmante Tollebeek, een rustige en groene omgeving met gemakkelijke toegang tot voorzieningen en het prachtige landschap van Flevoland. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte van het platteland terwijl u toch in de buurt bent van stedelijke voorzieningen. Tollebeek ligt mooi centraal tussen Emmeloord en Urk en daarnaast heeft het dorp een rijk verenigingsleven.

Begane grond
Entree/hal, trapopgang, volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, vernieuwde meterkast, L-vormige woonkamer met PVC vloer en vloerverwarming, Janus houtkachel (ter overname) en kamer en suite deuren naar de riante leefkeuken. De uitgebouwde keuken is voorzien van tuindeuren en doorloop naar de bijkeuken. De hoekkeuken is voorzien van een terrazzo aanrechtblad en inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, luxe 6 pits Boretti gasfornuis, oven, koelkast, afzuigschouw en veel kastruimte.

De achtergevel van glas met openslaande tuindeuren zorgt voor veel lichtinval. In de keuken is vloerverwarming aanwezig en een doorloop naar de riante bijkeuken (voorheen garage) met vaste kasten en witgoed aansluitingen.

Eerste verdieping
Overloop met vast trap naar de 2e verdieping met een wandmodel LG airconditioning (2019), 3 slaapkamers met laminaatvloer, nette volledig betegelde badkamer met toilet, wastafelmeubel, design radiator, douchecabine en ligbad.

Tweede verdieping
Te bereiken via vaste trap, deze ruimte is recentelijk omgebouwd tot een mooie ouderslaapkamer met kunststof dakkapel (2023), laminaatvloer, diverse handige handgemaakte vaste kasten en kast met hierin de CV combiketel (Intergas uit 2014) en warmwater boiler (270 liter van LG /2022), unit van de mechanische afzuiging en omvormer van de zonnepanelen.

Voor is de woning voorzien van een eigen oprit voor 2 auto’s. Achter is er een terras, gazon, houtopslag en grote berging met overkapping v.v. houtkachel, afsluitbare glaspanelen en deur naar speeltuintje met groenvoorziening gelegen achter de woning.

Bijzonderheden
• Eigen grond 291 m² ;
• Bouwjaar 1997;
• Energielabel A;
• 13 zonnepanelen (305wp per stuk);
• Nette aangelegde tuin met grote schuur en overkapping v.v. betonvloer, houtkachel en glaspanelen;
• Woonoppervlakte ca. 126,90 m²;
• Externe bergruimte ca. 30,20 m²;
• Inhoud: ca. 449,93 m³;
• Uitgebouwd aan achterzijde (2007) ;
• Kunststof dakkapel op de 2e verdieping in 2023;
• 2 nieuwe dakramen;
• Plat dak, dakleer vernieuwd in 2020;
• 4 slaapkamers;
• Geschilderd (buitenzijde) in 2023;
• Elektrisch zonnescherm;
• Vloerverwarming begane grond (m.u.v. bijkeuken en toilet);
• Kindvriendelijke buurt en speeltuintje met groenvoorziening achter de woning.


Kortom; een erg fijn woonhuis met veel extra’s. Deze woning zoekt de koper die nog vele jaren van dit huis wil gaan genieten!
Denkt u dat dit de woning is die perfect bij u past? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 126.9
Inhoud woonhuis 449.93
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 291
Rookkanaal Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 126.9
Inhoud woonhuis 449.93
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 291
Rookkanaal Ja
Airconditioning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars