Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM THUIS IN DE VESTE
Ben jij een starter op de woningmarkt, een eenpersoonshuishouden of een jong stel op zoek naar een modern appartement? Dit twee-kamer appartement in de populaire buurt De Veste biedt precies wat je nodig hebt. Met de nabijheid van het stadscentrum en uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, is dit de ideale plek voor een comfortabel en praktisch leven. Ontdek de voordelen van een moderne keuken en geniet van het natuurlijke licht dat door de grote ramen stroomt.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
- Loopafstand van het stadscentrum: Geniet van het gemak van dichtbij gelegen winkels, restaurants en entertainmentopties.
- Dichtbij bus- en treinstation: Ideaal voor dagelijkse forenzen en weekendavonturiers.
- Moderne keuken: Voorzien van hoogwaardige apparatuur en een strak, functioneel design.
- Heerlijk twee-kamer appartement: Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de woonkamer.
- Energielabel A: Laag energieverbruik en milieuvriendelijk wonen.

COMFORTABEL EN PRAKTISCH WONEN
Stap binnen in dit fijne appartement en voel je direct thuis. De ruime woonkamer, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, biedt een warme en uitnodigende sfeer. Hier kun je ontspannen na een lange dag of vrienden ontvangen voor een gezellige avond.

De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waardoor koken een plezier wordt. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner wilt koken, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt. Het strakke design en de praktische indeling zorgen voor een efficiënte en aangename kookervaring.

De slaapkamer is een rustige oase, perfect voor een goede nachtrust. Het energielabel A van de woning betekent dat het appartement goed geïsoleerd is en energiezuinig verwarmd wordt. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar helpt ook om je energierekening laag te houden.

Met de ligging op loopafstand van het stadscentrum, heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Van gezellige cafés en restaurants tot supermarkten en boetiekjes, alles wat je nodig hebt is slechts een korte wandeling verwijderd. De nabijheid van het bus- en treinstation maakt het gemakkelijk om te reizen, of je nu dagelijks naar je werk reist of in het weekend de stad wilt verkennen.

EXTRA KENMERKEN
Dit appartement biedt ook extra's zoals een nette afwerking en een praktische indeling die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. De badkamer is modern en goed onderhouden, met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele levensstijl.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS
Het appartement bevindt zich op loopafstand van het stadscentrum, wat betekent dat je altijd binnen handbereik bent van alle voorzieningen die je nodig hebt. Van gezellige terrassen en restaurants tot supermarkten en boetiekjes; het is allemaal slechts een paar minuten lopen. Daarnaast is de woning ideaal gelegen ten opzichte van het bus- en treinstation, wat het gemakkelijk maakt om snel en efficiënt te reizen.

De moderne keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur, waardoor koken een plezier wordt. Het fijne lichtinval door de grote ramen in de woonkamer zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Het appartement heeft een energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig en milieuvriendelijk is. Dit bespaart niet alleen op de energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 202

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 202

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere