Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een modern appartement op een toplocatie? Dit is je kans! Dit gezellige appartement is modern ingericht en ligt in het hart van Lelystad. Welkom bij Neringspassage 332, een prachtig appartement van ca. 52m² gelegen op de 3 verdieping van een appartementengebouw midden in het bruisende centrum. Het is een perfecte combinatie van modern wooncomfort op de ideale plek.

Smaakvolle vernieuwingen: Dit appartement is volledig gerenoveerd in 2020. De keuken en badkamer zijn vernieuwd. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, een kookplaat en een oven. Ideaal voor elke kookliefhebber. De badkamer is compleet ingericht en is geheel betegeld met mooie grote badkamertegels, er is een moderne inloopdouche met glazen douche-wand, een (gun-metal) rainshower, handdouche en thermostaatkraan, een vaste wastafel met een badkamermeubel en spiegelkast en een hangend toilet.

Comfort en ruimte: Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met deur naar het balkon waar je heerlijk onder het genot van een kopje koffie en een krantje kunt genieten van de ochtendzon, of van een lekker drankje op een warme zomeravond. In de royale slaapkamer is zelfs ruimte voor een grote garderobekast. Het is mede door de ruimte een perfecte kamer voor een comfortabele nachtrust.

Ideale locatie: Dit appartement ligt op de perfecte plek, in het centrum van Lelystad. Alle faciliteiten zijn op zeer korte afstand bereikbaar. Of het nu gaat om winkels, restaurants, cafés of openbaar vervoer, binnen enkele minuutjes ben je op de plaats van bestemming. Verder is ook het station makkelijk bereikbaar. In een mum van tijd sta je op het perron richting Amsterdam of Almere.

Kenmerken: -Woonoppervlakte: 52m² -Bouwjaar 1981 -Geheel gerenoveerd in 2020 -Vernieuwde keuken en badkamer -Ruim balkon -Centrale ligging -Voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid -Servicekosten: ca. € 225,-- inclusief stookkosten -Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats ca. € 35,-- per maand -Mis deze unieke kans niet om te wonen in een modern appartement op een toplocatie.

Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging en ontdek zelf het comfort en gemak van dit appartement. Dit zou wel eens je nieuwe thuis kunnen zijn!

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met ons makelaarskantoor.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 162

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 162

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars