Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop: Muidenstraat 32 te Emmeloord

Welkom bij de Muidenstraat 32 te Emmeloord! Een unieke kans om uw droomhuis te vinden!
Soms kom je een woning tegen die echt UNIEK is. Waar vindt u in Emmeloord een villa met een woonoppervlak van ca. 341 m², inhoud van ca. 1.611,52 m³ op een kavel van 2.960 m² met een parktuin, meerdere garages en een riant bijgebouw met verdieping? Dan is dit uw kans. Deze woning staat op één van de grootste percelen van Emmeloord.

Bent u op zoek naar een woning waar je optimaal kunt genieten van rust, ruimte en prachtig uitzicht? Dan is deze magnifieke villa met bijgebouwen precies wat u zoekt! Deze villa biedt talloze mogelijkheden en een fantastische leefomgeving. Deze woning is compleet traditioneel gebouwd en is gelegen aan het eind van een doodlopende straat in woonwijk de Zuidert met uitzicht over de akkers.

Dubbele garage
Royale ruimte voor 2 auto’s of geschikt voor opslag. Het is gebouwd met een onderheide betonvloer, stenen borstwering, houten gevel met potdeksel, pannen gedekt schuin dak en dubbele openslaande houten deuren.

Bijgebouw
Deze ruimte is gelegen achter de woning en is geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden zoals hobbyruimte, werken aan huis, bed- en breakfast, atelier of kangoeroe wonen. Het is voorzien van een onderheide betonvloer, stenen borstwering, houten potdeksel gevels, zinken goten en hemelwaterafvoer, 2 loop deuren, houten openslaande deuren, houtkachel, wastafel met close in boiler, radiator. Staalconstructie met verder een complete verdieping en diverse raampartijen.

Indeling woonhuis
Begane grond
Entree/hal/vide, meterkast, toegang naar een ruime inpandige garage, garderobe, bergkast, marmeren trap, trapkast, luxe toiletruimte met hangend toilet, meubel met waskom en ingebouwde kraan. De garage is L- vormig, geïsoleerd, voorzien van een elektrische overheaddeur, diverse raampartijen, loopdeur, plavuizen vloer en laadpaal. De garage kan eenvoudig omgebouwd worden tot slaap- en badkamer. Bijkeuken is betegeld en voorzien van twee inbouwkasten, een uitstortgootsteen, aansluiting witgoed en deur naar de tuin. Vanuit de centrale hal komt u in de prachtige ruime TV- zitkamer met houtkachel en tuindeur naar terras. Afsluitbare kantoorruimte met uitzicht over de tuin. Riante landelijke leefkeuken met een massief houten op maat gemaakte keuken voorzien van natuurstenen aanrecht, AGA cooker (6 ovens, 4-pits gasfornuis en 2 kookplaten), vaatwasser en koelkast. In de stijl van de keuken is een complete kasten wand met veel opbergruimte. Vanuit de keuken toegang tot de andere tuingerichte woonkamer met hoge plafonds en een deur naar de tuin. De eetkamer en zitkamer hebben een echt wauw effect met hoge plafonds, veel raampartijen, palletkachel met schouw en openslaande tuindeuren met extra raampartijen welke in zijn geheel open te schuiven zijn. Toegang tot een veranda met houtkachel met schouw, hardstenen vloer (volledig onderheid) en balustrade. Op deze plek is het heerlijk vertoeven met prachtig uitzicht over de parkachtige tuin en achterliggende landerijen. In de avond is het heerlijk genieten van de openhaard en de sfeerverlichting in de tuin.

Eerste verdieping
Zeer riante overloop met o.a. vide deels boven de woonkamer, bergkamer met trap naar de 2e verdieping, ouderslaapkamer met maatwerk inbouwkasten, walk-in-closet, airco, toegang tot balkon. Vanuit de ouderslaapkamer toegang tot een luxe badkamer met inloop douche, hangend toilet, handgemaakt bad meubel met waskom en kraan uit de muur, design radiator en vloerverwarming.
Er is een tweede luxe badkamer met maatwerk meubel voorzien van dubbele wastafel, design radiator, whirlpool, hangend toilet, inloopdouche en riante sauna. Hier nog 3 slaapkamers en 2 bergkasten.

Tweede verdieping
Te bereiken via vaste trap, riante bergruimte verdeeld in meerdere segmenten welke geschikt zijn voor meerdere doeleinden. De verdieping heeft tevens een beton vloer. Opstelplaats CV-combiketel, merk Intergas uit 2020.

Tuin
Rondom de woning ligt de onder architectuur aangelegde tuin. De basis van de tuin is parkachtig. De combinatie met grote bomen en de ronde vormen/bordes, waarin de beplanting zich bevindt geven het geheel een gevoel van een park. In de avond kunt u genieten van de tuin vanwege de tuinverlichting. In de tuin bevinden zich meerdere terrassen. Aan de achterzijde van de woning bevind zich de veranda welke ruimte biedt voor een royale tafel waar u met grote gezelschappen neerstrijkt voor een borrel op de zomerdag of een winter barbecue. Zomers kunt u de tuin beregenen middels de aangelegde beregeningsinstallatie. De opritten zijn geschikt voor meerdere auto’s. In de tuin staat verder nog een tuinhuis.

Kenmerken
- Bouwjaar 1989, uitbouw zitkamer 2006;
- Dubbele vrijstaande garage ca. 29,10 m²;
- Werkplaats/ bijgebouw ca. 50,40 m²;
- Tuinhuis ca. 9,20 m²;
- Woonoppervlak: ca. 341 m²;
- Inhoud: ca. 1.611,52 m³;
- Inpandige bergruimte: ca. 79,50 m²;
- Energielabel B;
- Volledig geïsoleerd;
- Aantal zonnepanelen: 30 stuks (ca. 12.600 Wattpiek);
- Vloerverwarming begane grond;
- Uitermate geschikt voor bed & breakfast of kangoeroe wonen;
- Zit- eetkamer is voorzien van eikenhouten vloer;
- Veel shutters aanwezig in de woning;
- De roedes op de ramen zijn te scharnieren en kunnen eventueel verwijderd worden;
- Diverse dakkapellen;
- 2 badkamer waarvan 1 met sauna;
- 4 slaapkamers welke allemaal ruim bemeten zijn;
- Mogelijkheid voor slaap- en badkamer op de begane grond.

Vraagprijs
€ 1.550.000,-- k.k.

Bent u enthousiast geworden over Muidenstraat 32? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Deze unieke woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en rustig leven te midden van prachtige natuur. We heten u graag welkom in deze bijzondere en unieke woning!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 341
Inhoud woonhuis 1611.52
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2960
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Garage vrijstaand Hout
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 341
Inhoud woonhuis 1611.52
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Sauna Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 2960
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Garage vrijstaand Hout
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars