Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

()
Wij zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje per 1 november. Het appartement delen we met z’n vieren en heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken, groot dakterras, badkamer en een apart toilet. Verder ligt het appartement op 5 á 10 minuten fietsen van het centrum, saxion, station en supermarkten. De kamer is 9 m2 en de prijs is €365,- incl. G/W/L + Tv en internet. Doorschuiven naar een grotere kamer later is mogelijk.
Wij zijn 3 meiden van (22, 23 en 26). Wij zijn op zoek naar een gezellige meid, of je nu werkt of aan het einde van je studie zit, die het leuk vind om samen met ons te eten, te borrelen en spelletjes te spelen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die van plan is veel in Deventer te zijn. Daarnaast is iedereen vrij om zijn eigen ding te doen en hebben we geen verdere verplichtingen, behalve het wekelijkse schoonmaakrooster.
De borg bedraagt €252,-. Verder is er de mogelijkheid om een ruime kledingkast (150x60x200 cm), bed excl. matras (140x200 cm), bureau (130x70x75 cm) en gordijnen over te kopen. Prijs in overleg.
Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur ons dan een leuk berichtje over wie jij bent en waarom je hier graag zou willen wonen. En wie weet nodigen we je uit om kennis te maken op dinsdag 3 september of woensdag 4 september in de avond!
, &

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 10

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Kamer
Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 10

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

De nieuwste woningen in Deventer