Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Mooie kamer op een toplocatie te huur in Oss. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van het pand. De brede, groene Kastanjelaan in Oss verbindt stad en natuur. Hoewel je op slechts een paar autominuten van de A50 verwijderd bent, zijn een bosgebied, eendenvijver en hertenkampje op loopafstand en een frisgroen parkje ligt zelfs recht voor de deur. Je bent in no-time bij de supermarkt, winkels, een basisschool, het stadscentrum of het station. Indeling en omschrijving huur kamer Oss: tweede verdieping:
Deze nette gestoffeerde kamer ligt op de tweede verdieping van een mooi woonhuis in Oss. Via een vaste trap bereikt u de hal welke u toegang geeft tot de ruimtes. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer.
De woonkamer is voorzien van een nette lichte laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels het grote raampartij.
De keuken, eveneens afgewerkt met dezelfde laminaatvloer, beschikt over een gaskookplaat en afzuigkap, en biedt voldoende opbergruimte in de kasten. Daarnaast is er in de keuken een aansluiting voor een wasmachine en droger aanwezig.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en toilet.   Deze kamer bevindt zich in een appartement, waardoor de gemeenschappelijke faciliteiten worden gedeeld met één andere persoon.

De huurprijs van deze kamer in Oss bedraagt €625,00 inclusief een voorschot voor de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1000,00.
Voor meer informatie over het huren van dit nette appartement in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 17

Overige

Borgsom 1000
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 1

Woningdetails

Woon oppervlakte 17

Overige

Borgsom 1000
Wachttijd 0
InclusiefGWL Ja
Bestaande bouw Ja
Direct beschikbaar Ja
Show with reservation 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

RNC Wonen

Aangeboden door:

RNC Wonen