Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de jonge, populaire woonwijk “De Piekenhoef” in Berghem bevindt zich aan de Haverhof 30 dit prachtig onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis. Waarbij de architect oog heeft gehad voor het lijnenspel en waarbij, naast een zee van ruimte, ook mooie en fijne ruimtes zijn gecreëerd. Deze moderne vrijstaande woning is uitstekend onderhouden, heeft een zonnige, privacy-biedende achtertuin, een heerlijke veranda en een grote garage. De in 2005 gerealiseerde woning, ligt op 545m² eigen grond en is onder andere ingericht met een lichte tuingerichte leefkeuken met royale eethoek, een tuinkamer, een sfeervolle woonkamer, een fijne thuiswerk plek, een moderne badkamer, vijf grote slaapkamers, een praktische witgoedruimte, een cv-/bergruimte en inpandig bereikbare garage. Het dorpscentrum met haar winkels, supermarkt en speciaalzaken bevindt zich op korte afstand, evenals scholen, sportverenigingen, natuurgebied Herperduin en de prima ontsluiting richting snelwegen A50 en A59. Parkeergelegenheid is er voldoende op eigen terrein.
Deze woning biedt je het beste van twee werelden. Enerzijds ben je op zeer korte afstand van het prachtige natuur- en recreatiegebied Herperduin, met een uitgestrekt bosgebied, zwembad, openlucht theater Hoessenbosch en twee grote plassen (het Klompven en het Groot Ganzenven) waar je heerlijk kunt wandelen, zonnen en zwemmen. Anderzijds heb je de luxe van een vrijstaande woning, met alle ruimte voor jou en je gezin, om heerlijk tot rust te komen. Als je van het buitenleven houdt, maar ook het comfort van een ruime, comfortabele woning waardeert, dan is deze woning iets voor jou.
Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor, kom de woning met eigen ogen bekijken en ervaar het comfort, de stijl en functionaliteit die deze vrijstaande woning te bieden heeft!

Via de imposante hal met 7 meter hoge vide betreed je dit royale vrijstaande huis. Bij binnenkomst ervaar je direct de ruimte die deze woning te bieden heeft en de hoeveelheid licht dat de woning binnenkomt.

In de hal vind je de meterkast, de garderobe, de trapopgang en toiletruimte (met wandcloset en fonteintje). Vanuit de hal kun je naar de keuken of de woonkamer.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.
Deze is afgewerkt met een eikenhouten visgraad vloer, strak gestucte wanden en plafond en een sfeervolle (Boley) gashaard.
De raampartijen zorgen voor veel lichtinval hetgeen van de woonkamer een fijne ruimte maakt.

Via een schuifdeur bereik je een thuiswerkplek welke is gesitueerd tussen de woonkamer en de keuken.
Deze ruimte is voorzien van een tot op de grond doorlopende raampartij, een eikenhouten visgraadvloer en strak gestucte wanden en plafond.
Deze fijne thuiswerkplek is speels afgescheiden middels een roomdivider van de leefkeuken. Uiteraard is deze ruimte ook uitermate geschikt als speelkamer of studiehoek voor de kinderen.

De royale leefkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning, op het zuiden, met een fraai uitzicht over de achtertuin.
Er is gekozen voor een moderne SieMatic keuken met een royaal kookeiland voorzien van een 5 pits gasfornuis afzuiger en extra wasbak.
Daar tegenover een keukenmeubel met spoelgedeelte en vaatwasser. Alles afgewerkt met een natuurstenen blad.
In de hoge kastenwand bevinden zich de hoge druk stoomoven, de hetelucht oven, de koelkast en de vriezer.
Daarnaast is er in de keuken ruimte voor een grote eettafel. Door de grote raampartijen is het een heerlijk lichte ruimte die via de grote openslaande tuindeuren een fijne connectie heeft met de zonnige achtertuin.

Vanuit de leefkeuken loop je de speelse tuinkamer in waar ’s avonds heerlijk het avondzonnetje binnen valt en die door lichtinval vanuit alle hoeken een geweldig lekker plekje is.
Ook hier weer dubbele tuindeuren die toegang geven tot de veranda.
Zowel keuken als tuinkamer zijn voorzien van een natuurstenen vloer.

Via de tuinkamer bereik je de garage van maar liefst 36m² met wasbak en achterdeur afgewerkt met een tegelvloer.

De gehele begane grond inclusief garage is voorzien van vloerverwarming

Op de eerste verdieping tref je een ruime overloop met vide, drie royale slaapkamers, een moderne badkamer, een praktische was/bergruimte (met opstelplaats van het witgoed) en een toiletruimte aan.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 20,4m, 16,8m2 en 12,4m2 en zijn evenals de overloop strak afgewerkt met mozaïek parketvloer, gestucte plafonds en strak gestucte wanden.
Daarnaast beschikt de slaapkamer aan de achterzijde over een walk-in closet welke middels een schuifdeur is af te sluiten van de slaapkamer. De volledig antraciet/wit betegelde badkamer is luxe afgewerkt en compleet ingericht met een ligbad, inloopdouche (afsluitbaar middels een glazen deur), twee vaste wastafels met meubel en design radiator. Ook beschikt de badkamer over (elektrische) vloerverwarming en is een luxaflex geplaatst tussen het dubbel glas.
De slaapkamer en badkamer aan de achterzijde van de woning zijn tevens voorzien van rolluiken.

Middels een vaste trap bereik je de tweede verdieping.
Hier tref je een overloop en twee royale slaapkamers.
Ook is er nog een ruimte nu in gebruik voor opslag en waar tevens de cv- combiketel (Nefit 2022), mechanisch ventilatiesysteem en centrale stofzuigerunit staan opgesteld.
Deze ruimte kan eventueel ook benut worden om een tweede badkamer te realiseren.
De slaapkamers hebben een oppervlakte van circa 21,6m2 en 18,8m2 met hele grote raampartijen tevens is er op de voorste slaapkamer nog een wastafelmeubel aanwezig.
Alle ruimtes zijn strak afgewerkt met een gietvloer en gestucte wanden.


De op het zonnige zuiden gelegen achtertuin is vanuit de keuken, tuinkamer en garage bereikbaar. Tevens is er een achterom via een afsluitbare tuinpoort. De achtertuin heeft een mooi oppervlak van circa 138m² (12m breed en 12m diep) Ook is er een lange zijtuin van 3,50m breed.
De tuin is sfeervol ingericht met verschillende zonneterrassen, sierbestrating, plantenborders, hagen, leibomen gras, een vijver en een fijne veranda van circa 20,8m² zodat je het hele jaar kunt genieten van je tuin.
De royale veranda met verhoogde punt afgewerkt met red cedar hout geeft fijne schaduw op het heetst van de dag en ’s avonds is het heerlijk geniet van het avondzonnetje. De veranda is direct bereikbaar via de tuinkamer en voorzien van verlichting.

Haverhof 30 betreft een energie zuinige woning met een goed onderhoud-en luxe afwerkingsniveau. Zo is de temperatuur per ruimte apart in te regelen, zijn alle binnendeuren van het merk Berkvens en is de woning voorzien van een centraal stofzuigsysteem.
Naast dak-, muur- en vloerisolatie is de woning geheel voorzien van isolerende beglazing.
De woning beschikt over een comfortabel energielabel A.
Haverhof 30 heeft een woonoppervlakte van maar liefst 261m² en een inhoud van 1.102m².

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor, kom de woning bekijken en ervaar het comfort, de stijl en functionaliteit die deze vrijstaande woning te bieden heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 261
Inhoud woonhuis 1102
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 138
Garage opp 35
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 545
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 12
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2022
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 261
Inhoud woonhuis 1102
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 138
Garage opp 35
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 545
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 12
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2022
Garage aangebouwd Steen
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars