Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden vakantiewoning wat echt werkelijk op loopafstand ligt van het Noorzee strand. Deze prachtige woning met een ruime, lichte woonkamer die perfect is voor ontspanning en gezelligheid met een open keuken die voorzien is van nieuwe frontjes. De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, een met een eigen en-suite badkamer voor optimale privacy en gemak. Daarnaast geniet u van een zonnige, zuid gerichte tuin, ideaal voor lange zomerdagen en buitenactiviteiten. De woning is voorzien van 6 zonnepanelen en een loungeset. Deze woning combineert comfort en gezelligheid.

Woonkamer
Mooie lichte woonkamer en uitzicht op de zeer verzorgde tuin. Door de schuifpui krijg je echt het binnen buiten gevoel, wat een heerlijk terras. Op de grond liggen plavuizen die door de hele woning zijn doorgetrokken. De woning is voorzien van vloerverwarming voor een aangename warmte.

Keuken
Keuken is opgesteld in een rechte opstelling en past echt helemaal in het interieur. Hier zit alles op en aan. Koelkast met vriesvak, 4 pits gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en een afzuigkap.

Slaapkamer 1
De masterbedroom! Mooie ruime slaapkamer met en-suite een badkamer. Op deze slaapkamer is ook een televisie aanwezig.

Slaapkamer 2
In de tweede slaapkamer zijn 2 boxspring bedden. Deze slaapkamer is ook ruim te noemen en heeft een raampartij van plafond tot aan de grond.

Slaapkamer 3
Slaapkamer 3 heeft een stapelbed, altijd feest voor kinderen. In de kledingkast kan je je spulletjes in opbergen.

Badkamer 1
Deze badkamer is en-suite met slaapkamer 1 en heeft een heerlijk ligbad om even tot rust te komen van alle dag. Hier vinden we ook een wastafel met een sfeervol meubel om de toiletspullen in op te bergen. Wil je een warme handdoek in de winter dan je handdoek ophangen aan de designradiator.

Badkamer 2
Badkamer 2 heeft een heerlijke douche. Door de glazen deur wordt niet de hele badkamer nat. De wastafel heeft ook net als in de eerste badkamer een prachtig meubel.

Omschrijving van het park
Strandpark Duynhille is een gezellig en goed onderhouden familiepark waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. De prachtige duinen, het strand en de zee zijn binnen handbereik.
De stranden van Ouddorp aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.
Strandpark Duynhille is met zijn waterrijke omgeving, eindeloze kuststreek en vele nabijgelegen mogelijkheden voor een dagje uit dé ideale bestemming. Het park voorziet in verschillende faciliteiten en voorzieningen zoals: receptie, restaurant, minishop, fietsverhuur, animatie, trampoline, tafeltennis, sport- en spelmogelijkheden, diverse speeltuinen enz. enz.

Omschrijving van de omgeving
Wanneer u even geen trek heeft in een stranddag, zijn er in de directe omgeving genoeg andere dingen te doen. Geniet bijvoorbeeld tijdens een actieve wandel- of fietstocht van de prachtige natuurgebieden en kleurige bloemenvelden. Of ga eens naar de Brouwersdam, is een absolute toplocatie voor een dagje zeilen of (kite)surfen. En sla zeker ook Stellendam niet over. Hier bevindt zich in de vissershaven de allerlaatste garnalenpellerij van Nederland: een unieke belevenis! Direct onder Goeree ligt het eiland Schouwen-Duiveland. Het eiland staat bekend om zijn Deltawerken en het bijbehorende attractiepark Neeltje Jans: een ideaal uitstapje met de (klein)kinderen.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 76
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 372
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 76
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 372
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl