Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze chalet is net even anders dan de standaard modellen doordat zijn raampartij uit het midden geplaatst is. De ruimtelijkheid in de woonkamer en de frisse look en feel gaan gepaard met veel luxe details in de keuken; denk aan een luxe kooktoestel met oven/grill, en een klein barretje. De mooie accent wanden in het chalet maken hem helemaal af!

Het chalet heeft 2 slaapkamers badkamer en een ruime woonkamer. is gebouw in 2020 in Nederland. Het chalet is 11 meter lang en 4 meter breed. En heeft een hoog plafond waardoor het heel ruim aanvoelt. Chalet is volledig geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming. En staat nu op een vaste staanplaats op het vakantie park molecaten van iterson te Rockanje. Aan de rand van het bos en u bent binnen 5 minuten lopen op het strand

In de tuin bevindt zich een ruime schuur gemaakt van het zelfde martiaal als de chalet is en volledig geïsoleerd. In de schuur staat een wasmachine droger en vaatwasser.

Rond het chalet liggen ceramische tegels van 60x60. Deze zijn geheel onderhoud vrij!! Ook is de tuin voor zien van een ruim hardhouten ( bankirai ) vlonder.

De totale oppervlakte van de plek is 13x12 meter. Waardoor het een zeer grote en heerlijk tuin heeft. De tuin bevindt zich op het zuide waardoor u van sochtends vroeg tot Savonds laat van de zon kunt genieten.

Woonkamer
Stap binnen in de elegante woonkamer van deze moderne chalet en ervaar direct de perfecte mix van comfort en stijl. De ruime, open indeling zorgt voor een aangename sfeer, waarin natuurlijk licht vrij spel heeft dankzij de grote ramen. Deze ramen bieden een adembenemend uitzicht op de omringende natuur, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de wisselende seizoenen.


Het interieur van de woonkamer straalt luxe en moderniteit uit. Hoogwaardige materialen en afwerkingen, zoals een prachtige vloer en strakke, witte muren, creëren een tijdloze en uitnodigende ambiance.
De woonkamer is zorgvuldig ingericht met designmeubilair dat zowel stijlvol als functioneel is. Een comfortabele hoekbank nodigt uit tot ontspannen, terwijl de strategisch geplaatste leeshoek met een moderne fauteuil en vloerlamp perfect is voor rustige momenten met een goed boek.

Keuken
Welkom in de prachtige keuken van deze moderne chalet, waar functionaliteit en stijl naadloos samenkomen. Deze keuken is ontworpen om aan alle eisen van een gepassioneerde kok te voldoen, met hoogwaardige apparatuur en een overvloed aan opbergruimte.

Combi-oven:
De keuken is uitgerust met een geavanceerde combi-oven, die de functionaliteit van een traditionele oven en een magnetron combineert. Deze veelzijdige oven maakt het eenvoudig om een breed scala aan gerechten te bereiden, van snelle maaltijden tot uitgebreide diners. Het strakke, ingebouwde ontwerp zorgt ervoor dat de oven perfect in de keuken past zonder waardevolle ruimte in beslag te nemen.

Gaskookstel:
Centraal in de keuken bevindt zich het gaskookstel met meerdere branders, ideaal voor het bereiden van maaltijden met precisie en controle. De roestvrijstalen afwerking van het kookstel voegt een professioneel tintje toe.

Afzuigkap:
Boven het kookstel hangt een krachtige afzuigkap die ervoor zorgt dat kookgeuren en dampen efficiënt worden afgevoerd. De afzuigkap is voorzien van verlichting die het kookoppervlak helder verlicht, en heeft een strak, modern ontwerp dat bijdraagt aan de elegante uitstraling van de keuken.
Koelvriescombinatie:
De ruime koelvriescombinatie biedt voldoende opbergruimte voor al je verse en bevroren producten. Met aparte compartimenten voor koelen en vriezen, kun je je etenswaren overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk houden. De koelvriescombinatie is energiezuinig en past perfect in de strakke lijnen van de keukeninrichting.

Opbergruimte:
De keuken beschikt over een overvloed aan opbergruimte, met kasten en lades in natuurlijke kleuren die een warme en uitnodigende sfeer creëren. De kasten zijn gemaakt van hoogwaardig hout met een lichte afwerking die de ruimte visueel vergroot en een gevoel van rust en harmonie geeft. De ruime opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat al je keukengerei, potten, pannen en ingrediënten netjes en georganiseerd opgeborgen kunnen worden, waardoor de keuken altijd opgeruimd en functioneel blijft.

Slaapkamer 1
Welkom in deze knusse en functionele slaapkamer, ideaal voor kinderen of gasten. Bij binnenkomst valt meteen de slimme indeling op die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.
In het midden van de kamer, tussen de twee eenpersoonsbedden, bevindt zich een groot raam dat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Dit raam biedt een heerlijk uitzicht en laat frisse lucht binnen, waardoor de kamer altijd aangenaam en luchtig aanvoelt.

Aan beide zijden van de kamer staan comfortabele eenpersoonsbedden, perfect gepositioneerd om een gevoel van ruimte en symmetrie te creëren.
Aan het voeteneinde van elk bed bevinden zich praktische hangkasten. Deze kasten zijn ontworpen om voldoende opbergruimte te bieden zonder de kamer te overvol te laten aanvoelen. De hangkasten hebben meerdere planken , waardoor persoonlijke spullen netjes en georganiseerd opgeborgen kunnen worden.

De neutrale kleuren en minimalistische inrichting dragen bij aan een rustgevende sfeer in de kamer. Subtiele decoratieve accenten, zoals een paar kleurrijke kussens en een decoratieve lamp op een klein nachtkastje, voegen een vleugje persoonlijkheid toe zonder de rust te verstoren.

Deze slaapkamer combineert functionaliteit met comfort, waardoor het een perfecte ruimte is voor zowel dagelijks gebruik als voor het ontvangen van logés. Het ontwerp is zorgvuldig doordacht om een gevoel van openheid en lichtheid te behouden, ondanks de compacte afmetingen.

Slaapkamer 2
Stap binnen in de luxueuze master bedroom van deze chalet en ervaar direct de serene en stijlvolle ambiance. Deze ruime kamer is ontworpen om een oase van rust en comfort te bieden, ideaal voor een goede nachtrust en ontspanning.
Centraal in de kamer staat een royaal tweepersoonsbed, uitnodigend en elegant, met een hoogwaardig matras dat zorgt voor ultiem comfort. Het bed is geplaatst naast het dubbel raam, dat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht gedurende de dag en een prachtig uitzicht biedt op de omringende natuur. De gordijnen rondom het raam zijn van zware, hoogwaardige stof, perfect om de kamer te verduisteren voor een goede nachtrust.

Aan de zijkant van de kamer bevindt zich een ingebouwde kledingkast, die naadloos in het ontwerp van de kamer is geïntegreerd. Deze kast biedt ruime opbergmogelijkheden met meerdere planken en hanggedeelte, waardoor al uw kleding en accessoires netjes georganiseerd kunnen worden opgeborgen.

Badkamer
Welkom in de moderne en functionele badkamer van deze prachtige chalet. Deze ruimte is ontworpen met oog voor detail en comfort, waardoor het een aangename plek is om te ontspannen en te verfrissen.

De gehele badkamer is afgewerkt met moderne, hoogwaardige materialen die zorgen voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. De verwarming zorgt voor extra comfort, vooral op koude dagen

De ruime douche is een waar hoogtepunt van deze badkamer. Voorzien van een glazen schuifdeur, biedt de douche niet alleen een luxe uitstraling, maar ook praktische voordelen zoals gemakkelijke toegang en minimalistische onderhoudsvereisten

Omschrijving van het park
Welkom in ons prachtige park, een ideale bestemming voor ontspanning en recreatie. Dit park ligt aan de rand van een uitgestrekt bos, wat zorgt voor een serene en natuurlijke omgeving waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur. De ligging aan de rand van het bos biedt tal van wandel- en fietspaden, ideaal voor natuurliefhebbers die graag de flora en fauna willen verkennen.

Daarnaast bevindt het park zich op slechts vijf minuten loopafstand van het strand. Dit betekent dat je binnen een mum van tijd kunt genieten van de zon, het zand en de zee. Of je nu wilt zwemmen, zonnebaden, of gewoon een rustige wandeling langs de kustlijn wilt maken, het strand biedt een perfecte aanvulling op je verblijf in het park.

Tijdens de zomervakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen. Deze activiteiten zijn ontworpen om zowel leuk als educatief te zijn, Deze georganiseerde activiteiten zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment vervelen en nieuwe vriendjes kunnen maken terwijl ze genieten van hun vakantie

Voor iedereen die graag wil ontspannen en genieten van een gezellige sfeer, is er een kantine op het park. De kantine biedt een breed scala aan snacks en drankjes, en is de perfecte plek om te socializen met andere gasten. Of je nu komt voor een kop koffie in de ochtend, een lichte lunch, of een drankje in de avond, de kantine is altijd een gezellige ontmoetingsplaats..

Omschrijving van de omgeving
Dit prachtige park is ideaal gelegen aan de rand van een uitgestrekt bos en op slechts vijf minuten lopen van het strand. Deze unieke locatie biedt gasten het beste van beide werelden: de serene rust van het bos en de levendige activiteiten van het strand. Het bos aan de rand van het park is perfect voor natuurliefhebbers, met wandel- en fietspaden die je door de weelderige natuur voeren.

Het nabijgelegen strand is een waar paradijs voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Oploopafstand kunt u genieten van de levendige strandtenten waar u heerlijk kunt ontspannen met een verfrissend drankje of een smakelijke maaltijd. Het strand is ook een hotspot voor kitesurfen, een spannende activiteit voor zowel beginners als ervaren surfers

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 154
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Tuin zij Ja
Aan water Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 156
Tuin achter Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 154
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrand Ja
Bosrijk Ja
Tuin zij Ja
Aan water Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 156
Tuin achter Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl