Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning is weer eens wat ander kwa indeling. De woonkamer is erg licht omdat er een grote raampartij zit met openslaande deuren naar het terras. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het water. De keuken is open is in een hoekopstelling. Deze woning heeft 3 slaapkamers waarvan er één super leuk is voor de kinderen. 2 badkamers waarvan er 1 en-suite is met de masterbedroom. Het toilet is een aparte ruimte. Echt een super leuke speelse woning met een mooie ligging.

Woonkamer
Leuke woonkamer met uitzicht op het water. Door de grote raampartijen komt er veel licht naar binnen en heb je mooi uitzicht op het water. De eetkamer is ook in de woonkamer te vinden met een leuke eetbank en 3 stoelen. De keuken is ook in de woonkamer aanwezig. Op de vloer ligt pvc dat door de gehele woning is doorgevoerd.

Keuken
De keuken is in een hoek opstelling geplaatst. De mooie gladde taupe kleuruge keukenkasten passen helemaal is de sfeer van de woning, strak maar toch sfeervol. De keuken is natuurlijk voorzien van een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en de zwarte afzuigkap maakt het plaatje compleet.

Slaapkamer 1
De grootste slaapakmer heeft 2 boxspring bedden en opberg mogelijkheden om je spullen in op te bergen. Aan deze slaapkamer is een en-suite badkamer te vinden. Zo lekker vanuit je bed gelijk onder de douche om je dag lekker fris te beginnen.

Slaapkamer 2
In deze slaapkamer staan een stapelbed en een kast voor je spullen.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is echt super leuk voor kinderen. Met een klein trapje kom je in een soort bedstede, echt te leuk toch. Dit is weer eens wat anders. Onder deze slaapkamer is nog een open ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten.

Badkamer 1
Mooie badkamer die zoals eerder gezegd en-suite is met slaapkamer één. Hij is niet heel ruim maar alles zit erin zelfs een inloopdouche.

Badkamer 2
Deze badkamer heeft ook een inloop douche en een ruime wastafel met meubel.

Omschrijving van het park
Net buiten vestingstadje Brielle verrijst het nieuwe, duurzame Roompot Lakeside Resort Brielle. Alle woningen zijn gasloos en met een duurzame, houten gevelbekleding afgewerkt. Ook is er veel groen op het park. De grote ramen in de lodges zijn daarbij extra fijn. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiepark ligt direct aan het Brielse Meer. Er is een strandje zodat je fijn kunt recreëren en er zijn veel mogelijkheden voor watersport.

Omschrijving van de omgeving
Het Brielse Meer biedt volop watersportmogelijkheden. Zwemmen, surfen, kiten of met de kano er op uit, voor jong en oud is er van alles te doen. Op slechts 5 km afstand van Roompot Lakeside Resort Brielle ligt het prachtige vestingstadje Brielle. Brielle staat bekend om de best bewaarde vestingwerken van Nederland en kent vele leuke winkeltjes en terrasjes. In een klein half uur ben je in de Duinen van Voorne. Op zoek naar nog meer vertier? Binnen 3 kwartier ben je in de bruisende steden Rotterdam, Delft en Den Haag. Na een dagje shoppen, cultuur snuiven of museumbezoek is het heerlijk thuiskomen in jouw eigen vakantiewoning.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 83
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Erfpacht Ja
Perceel oppervlakte 410
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 83
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Erfpacht Ja
Perceel oppervlakte 410
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Wooninfluencers

Laden..