Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €79.500,--
Camping: Sine Cura 
Slaapkamer: 2
Hond: niet toegestaan 
Merk-Type: IRM Capucine
Afmetingen: 10.00  x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Inclusief inventaris: ja
Kavel: 18
Oppervlakte kavel: 169 m2
Huurindicatie kavel: €3.040,-- 

Vrije kavel in te vullen met nieuw chalet naar keuze in Westenschouwen, Zeeland

Kavel 18 is vrij gekomen voor een nieuw chalet of stacaravan naar keuze van leverancier Zeeuwse Chalets. Als voorbeeld laten we het type IRM Capucine zien maar gaat je voorkeur uit naar een chalet uit voorraad of zelfs een maatwerk chalet, dan is dat ook mogelijk.

De Capucine is al compleet ingericht met gezellige meubelen in lichte kleuren voor een ruimtelijk effect. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat, vaatwasser en veel kastruimte. De stacaravan is praktisch ingedeeld, een middenkamer met de ouderslaapkamer aan de ene zijde en de kinderslaapkamer met het aparte toilet en de badkamer aan de andere zijde. De badkamer heeft een ruime douchecabine en wastafel met meubel, de slaapkamerramen zijn voorzien van een hor- en verduisteringsgordijn. De hoekbank in de woonkamer biedt nog extra slaapplaatsen om gezellig logees te kunnen ontvangen, wel zo handig dat je ook de eetkamertafel kunt uitschuiven. De stacaravan wordt verwarmd met elektrische convectoren in de verschillende ruimtes.

------------------


Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.


*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.


Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag