Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze uitstekend onderhouden en onderhoudsvriendelijke 6pers. recreatiewoning is gelegen op een perceel eigen grond. Deze woning is gebouwd in 2006, er bevinden zich 3 sl.kamers, 1 badkamer en 2 toiletten. Tevens is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. U heeft een prachtig mooi uitzicht en geniet volop van uw privacy. Het park met vele voorzieningen ligt op ong. 500m. van het Grevelingenmeer, de jachthaven en de golfbaan.

Woonkamer
Via de nette afgewerkt entree betreden wij de woning. De wanden en het plafond zijn strak en in een lichte kleur afgewerkt wat een mooi contrast geeft ten opzichte van de vloer. Via de entree is de royale living bereikbaar en vinden we de trap naar de verdieping. De royale living is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Deze ruimte beschikt over mooie en flinke raampartijen waardoor u van veel lichtinval profiteert. De living is ingericht in rustige kleuren en alles is mooi op elkaar afgestemd waardoor het een sfeervolle ruimte is

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de living. U vindt hier een opstelling met vlakke deurtjes en aluminium handgrepen. De complete uitrusting van de keuken bestaat uit: ronde rvs spoelbak, 4 pits inductie kookplaat, rvs afzuigschouw, magnetron, koelkast, vaatwasser en voldoende opbergruimte voor uw keukengerei. Door de aanwezigheid van een raam en openslaande tuindeuren heeft u veel licht en ventilatiemogelijkheid wanneer u de maaltijd aan het bereiden bent. De oppervlakte van de keuken is ca. 12 m2.

Slaapkamer 1
Alle slaapkamers zijn voorzien van 2 bedden, radiatoren en linnenkasten. Ook hier zijn veel ramen gerealiseerd waardoor u veel lichtinval heeft en door de aanwezigheid van ventilatieroosters en de mogelijkheid om enkele ramen te kunnen openen heeft u genoeg ventilatiemogelijkheden. De eerste slaapkamer is wel de grootste van de drie.

Slaapkamer 2
Ook hier weer 2 bedden en een kledingkast.

Slaapkamer 3
De laatse slaapkamer is gelijk aan slaapkamer 2 alleen dan gespiegeld

Badkamer
In de badkamer zijn de witte wandtegels en de donkere vloertegels mooi op elkaar afgestemd. Het aanwezige grote raam biedt genoeg ventilatiemogelijkheid en de radiator zorgt voor aangename warmte op koudere dagen. De inrichting van deze badkamer bestaat uit een douche ruimte, toilet en een zeer mooie wastafel met onderkasten voor het opbergen van bijvoorbeeld uw handdoeken. Boven de wastafel hangt een spiegelkast die ook nog van opbergmogelijkheden voorziet.

Omschrijving van het park
Bij Bruinisse op loopafstand van de kust ligt dit schitterende vakantiecomplex met vele voorzieningen voor jong en oud. Vakantiepark Aquadelta aan het Grevelingenmeer is bij uitstek geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten zoals: zeilen, surfen, kanoën, vissen, duiken en natuurlijk heerlijk pootje baden. De golfliefhebber vindt op steenworp afstand een 18-holes golfbaan met A-status. Het park biedt een breed aanbod van: receptie, supermarkt, winkel/cadeaushop, wasserette, div. horecagelegenheden, overdekt zwembad, div. speeltuinen, sportfaciliteiten etc. etc. Vanuit het park kunt u ook heerlijke (strand)wandelingen maken met uw trouwe viervoeter. Tevens zijn er fietsroutes die u op de mooiste plekjes van Zeeland brengen.

Omschrijving van de omgeving
Als je door Zeeland fietst, kom je altijd wel ergens bij het water uit. En als je aan de horizon een strook land ziet, wil je zonder omwegen naar de overkant. Dat kan! Neem een van de Zeeuwse veerboten! Ze brengen je van Schouwen-Duiveland naar Noord-Beveland, van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren of van Zuid-Beveland naar Tholen. Leuk voor iedereen!
De pittoreske dorpen en steden zoals Zierikzee, Veere, Goes en Middelburg zijn zeker een bezoekje waard. Hier kun je naar hartenlust winkelen, een terrasje pakken of uit eten in een van de vele restaurants.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 80
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 382
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 80
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 382
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl