Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze mooie, vrijstaande vakantiewoning voor 6 personen is gelegen op een perceel eigen grond, voorzien van dubbel glas en is goed geïsoleerd. Op de overdekte veranda is het heerlijk genieten van uw ontbijt of 's avonds met een goed boek en een glaasje fris. De woning heeft een ruime living die voorzien is van nieuwe meubels, keuken met inbouwapp, 3 sl.kamers, 2 toiletten, badkamer en berging. Tevens heeft u de gelegenheid voor het parkeren van uw auto op uw perceel.

Woonkamer
Deze ruime en sfeervolle living is een aangename ruimte om in te verblijven. De vele ramen en tuindeuren zorgen voor veel daglicht en via de deuren komt u direct in de tuin of op uw overdekte veranda. De kamer is keurig en netjes afgewerkt en op de vloer mooi laminaat met houtnerf structuur dat in de gehele woning is doorgevoerd. De woonkamer is recent voorzien van nieuwe meubels. Met familie, vrienden of een goed boek en een lekker drankje is het hier zeer goed en aangenaam vertoeven.

Keuken
De keuken is ruim van opzet en staat in open verbinding met de woonkamer. Wel zo gezellig want zo blijft u altijd in contact met uw gezelschap als u een hapje klaar maakt of een drankje inschenkt. Deze keuken is voorzien van veel inbouwapparatuur en opbergmogelijkheden. Tijdens het koken kunt u heerlijk de aanwezige tuindeuren openzetten.

Slaapkamer 1
Deze ruime slaapkamer is voorzien van een 2 pers. bed met 2 aparte matrassen. In de aanwezige kast kunt u uw kleding, schoenen, linnengoed e.d. opbergen. Deze kamer is zo ruim dat er een babybedje is is gecreëerd. De wanden zijn in een lichte kleur afgewerkt en op de vloer ligt laminaat. De radiator zal ervoor zorgen dat er in de koudere tijd een aangename temperatuur is en het raam zal zorgen voor frisse lucht en ventilatie van de kamer.

Slaapkamer 2
In deze kamer is eveneens een linnenkast en radiator aanwezig en zijn er 2 één-persoons bedden geplaatst. Ook hier zijn de wanden in een lichte kleur gehouden en is de vloer voorzien van laminaat. Het aanwezig raam zorgt voor daglicht en de ventilatie van de kamer.

Slaapkamer 3
Deze kamer heeft ook 2 bedden en een kledingkast. Op de vloer ligt laminaat.

Badkamer
De badkamer is tot aan het plafond toe betegeld en voorzien van een douche gelegenheid. De wastafel heeft een onderkast wat natuurlijk heerlijk is voor het opbergen van bijvoorbeeld uw handdoeken en in de spiegelkast kunt u bijvoorbeeld uw make-up, shampoo, scheerapparaat en andere toiletartikelen kwijt. Het aanwezige raam zal zorgen voor de ventilatie van de ruimte. De badkamer is net als de andere ruimtes in deze woning keurig en netjes afgewerkt.

Omschrijving van het park
Bij Bruinisse op loopafstand van de kust ligt dit schitterende vakantiecomplex met vele voorzieningen voor jong en oud. Vakantiepark Aquadelta aan het Grevelingenmeer is bij uitstek geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten zoals: zeilen, surfen, kanoën, vissen, duiken en natuurlijk heerlijk pootje baden. De golfliefhebber vindt op steenworp afstand een 18-holes golfbaan met A-status. Het park biedt een breed aanbod van: receptie, supermarkt, winkel/cadeaushop, wasserette, div. horecagelegenheden, overdekt zwembad, div. speeltuinen, sportfaciliteiten etc. etc. Vanuit het park kunt u ook heerlijke (strand)wandelingen maken met uw trouwe viervoeter. Tevens zijn er fietsroutes die u op de mooiste plekjes van Zeeland brengen.

Omschrijving van de omgeving
Als je door Zeeland fietst, kom je altijd wel ergens bij het water uit. En als je aan de horizon een strook land ziet, wil je zonder omwegen naar de overkant. Dat kan! Neem een van de Zeeuwse veerboten! Ze brengen je van Schouwen-Duiveland naar Noord-Beveland, van Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren of van Zuid-Beveland naar Tholen. Leuk voor iedereen!
De pittoreske dorpen en steden zoals Zierikzee, Veere, Goes en Middelburg zijn zeker een bezoekje waard. Hier kun je naar hartenlust winkelen, een terrasje pakken of uit eten in een van de vele restaurants.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 83
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 318
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 83
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 318
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Wooninfluencers

Laden..