Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €67.000,--
Camping: Sine Cura
Kavel: 76
Hond: niet toegestaan
Openingstijden: geopend van 1 april tot eind oktober
Commerciële verhuur: niet toegestaan
Oppervlakte kavel: 165 m2
Huurindicatie kavel: €2.940,--
Merk-Type: IRM Azalée
Afmetingen: 7.90 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: elektrisch
Slaapkamer: 2

Nieuwe stacaravan te koop in Haamstede Westenschouwen, Zeeland

Camping Sine Cura is het best te omschrijven als groen, gemoedelijk en rustig. Vanaf de camping zie je de duinen, het strand is dan ook maar een kilometer verderop.

De IRM Azalée heeft een middenkamer indeling met een ingebouwde bedbank, een compleet uitgeruste keuken met onder andere een koel-vriescombinatie, gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap. De eetkamertafel heeft een ingebouwd verlengstuk, wat ruimte bespaart maar heel praktisch is met meerdere personen. De twee slaapkamers met ruime bedden zijn uitstekend en de badkamer met douche en wastafel ziet er ook prachtig uit. Er is een apart toilet aanwezig. De stacaravan wordt verwarmd met elektrische verwarming, als extra optie is gekozen voor convectoren in de slaapkamers, heerlijk comfortabel in het voor- en najaar. 

De stacaravan wordt na plaatsing op de camping aangesloten en opgeleverd met een gaskeuring, onderzijde afwerking en een brede trap. De tuinaanleg en tuinhuis zijn niet bij de verkoopprijs inbegrepen maar we denken graag mee over de mogelijkheden. 

Jaarhuur & info
Camping Sine-Cura is geopend van 1 april tot eind oktober. De kavelhuur 2024 bedraagt €2.940,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting, vastrecht elektra, waterbeheer, afvalkosten en wifi. Bijkomende kosten zijn het verbruik van gas, water, elektra en een tv-abonnement. De stacaravan mag maximaal 3 weken per seizoen verhuurd worden aan derden en honden zijn niet toegestaan.

------------------

Maak een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie voor een bezichtiging.

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag