Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fantastisch Tiny House te koop in het prachtige EuroParcs Marina Strandbad in Olburgen!

Woonkamer:
Stralende woonkamer met een ruime bank om heerlijk te relaxen, een elegante Led Tv voor entertainment en grote raampartijen die de ruimte vullen met natuurlijk licht.

Slaapkamer:
De slaapkamer bevindt zich op een knusse vide, compleet met een ruim dakraam om de sterren te kunnen bewonderen en een comfortabel 2-persoons bed voor zalige nachtrust.

Badkamer:
De moderne badkamer is uitgerust met een ruime douche voor verfrissende momenten, een nette toilet, een stijlvolle wastafel en een praktisch wastafelmeubel voor al je benodigdheden.

Prachtig vakantiepark aan de oevers van de IJssel: EuroParcs Marina Strandbad

Gelegen tussen de adembenemende IJsselvalei, Nationaal Park De Hoge Veluwe en de sfeervolle Achterhoek, is EuroParcs Marina Strandbad een heerlijke plek waar recreanten en investeerders onbezorgd kunnen genieten. Vanuit dit knusse vakantiepark aan de oevers van de IJssel ben je binnen handbereik van de pittoreske Hanzesteden en talloze recreatiemogelijkheden.

Waterplezier en ontspanning:
Voor de echte waterliefhebbers is EuroParcs Marina Strandbad een waar paradijs. Met een jachthaven direct bij het park, kun je moeiteloos de IJssel op varen voor een dagje op het water. Daarnaast zijn er kano’s en SUP’s te huur voor kortere tochtjes, terwijl visliefhebbers hier hun hengel kunnen uitwerpen. Geniet ook van verkoeling in het buitenzwembad en laat de kinderen zich vermaken in de speeltuin met een uitgebreid animatieprogramma.

Verken de prachtige omgeving:
Het vakantiepark biedt volop mogelijkheden om de charmante omgeving te ontdekken. Huur fietsen, E-choppers of boten en verken de natuurrijke omgeving op eigen tempo. Bezoek de minimarkt voor dagelijkse boodschappen, laat je verwennen door de broodjesservice of geniet van een heerlijke maaltijd in het restaurant, de snackbar of via de take-away.

Ontdek de natuurpracht:
EuroParcs Marina Strandbad ligt vlakbij twee nationale parken, de Veluwezoom en de Hoge Veluwe, waar je wordt getrakteerd op adembenemende landschappen. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met talloze routes die leiden langs heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Verken ook de historische Hanzesteden Deventer en Zutphen of breng een bezoek aan het pittoreske stadje Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland.

Cultuur en erfgoed in overvloed:
Laat je betoveren door de rijke geschiedenis van de regio met imposante kastelen en landhuizen, zoals het indrukwekkende Kasteel Vorden. De fietsroute langs de 8 kastelen is een absolute aanrader om de pracht van dit gebied te ontdekken.

Kies voor ontspanning en avontuur bij EuroParcs Marina Strandbad en ervaar de perfecte mix van natuur, cultuur en recreatie op deze unieke locatie aan de IJssel.

Deze charmante woning is ideaal voor recreanten die willen genieten van een vredige omgeving en investeerders die op zoek zijn naar een waardevol object. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige Tiny House op een geweldige locatie!

37d BTW Regeling (voor meer info kunt u ons bellen)

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit is jouw kans op een stukje paradijs in het mooie Olburgen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 27
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Jacuzzi Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 40
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 27
Inhoud woonhuis 110
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Jacuzzi Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 40
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom