Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een vrijstaande eengezinswoning met ruimte voor een praktijk aan huis, genoeg ruimte voor het hele gezin én een grote, groene tuin? Dit huis in het pittoreske Laag-Keppel heeft het allemaal – en meer. Geniet van de rust van het dorpsleven, met gezellige steden als Doesburg en Doetinchem praktisch om de hoek. Met wandelgebied het Sterrebos op 200 meter afstand is ontspanning in de natuur altijd dichtbij. En voor wie droomt van een kantoor- of praktijkruimte aan huis, is dit écht een perfecte match. Deze woning biedt de ideale ruimte met een aparte ingang, waardoor werk en privé moeiteloos gescheiden blijven.

IN HET KORT
• Vrijstaande eengezinswoning
• L-vormige aanbouw met mogelijkheid voor eigen bedrijfsruimte (met eigen ingang) of realisatie van levensloopbestendig wonen
• Eigen oprit met 2 parkeerplaatsen
• Speeltuin voor de deur
• 2 slaapkamers voorzien van airconditioning
• Vloerverwarming in de gehele woning
• Woning is geheel vernieuwd in 2017 (incl. aanbouw)

ALGEMEEN
In deze kindvriendelijke buurt vindt u alles wat u zoekt. Een gezellig speeltuintje direct voor de deur zorgt ervoor dat de kleintjes veilig kunnen spelen onder uw toeziend oog. Daarnaast is Laag-Keppel door de ligging aan de Oude IJssel de perfecte uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten door het adembenemende Achterhoekse landschap. Toch zin in wat meer bedrijvigheid? Binnen enkele autominuten bent u in het centrum van Doesburg of Doetinchem, en binnen 20 minuten bent u in het bruisende Arnhem. Ook zijn snelwegen als de A12 en A50 goed en snel bereikbaar.

ENTREE
Welkom thuis! Parkeren is nooit een probleem met twee eigen parkeerplaatsen op de oprit. Zodra u vervolgens de voordeur opent, wordt u dankzij het grote venster in de deur verwelkomd door een lichte entree. De plavuizen vloer zorgt voor een stijlvolle en praktische basis, die drempelloos doorloopt naar de woonkamer en keuken. In de hal bevindt zich eveneens een modern toilet, voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De trap naar de eerste verdieping nodigt uit om de bovenverdieping te ontdekken, terwijl de handige trapkast eronder extra opbergruimte biedt.

WOONKAMER
Stap binnen in de ruime, lichte woonkamer en geniet dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk licht. De openslaande deur biedt niet alleen een prachtig uitzicht op het terras en de tuin, maar zorgt ook voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De plavuizen vloer loopt door vanuit de entree, wat zorgt voor een harmonieus geheel en gemakkelijk onderhoud. Koude voeten zult u in dit huis niet snel hebben, want de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

KEUKEN
De open keuken is een lust voor het oog en een genot voor elke kookliefhebber. Het moderne kookeiland vormt het hart van deze ruimte, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl u contact houdt met familie of gasten. De hoogglans keukenkastjes geven een luxe uitstraling en bieden volop opbergruimte. Met de 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging kookt u niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien, zoals een oven, vaatwasser en inbouwkoelkast. Kortom: deze keuken combineert stijl en functionaliteit op een manier die elke thuiskok zal waarderen.

AANBOUW
De in 2017 gerealiseerde L-vormige aanbouw geeft niet alleen extra ruimte in de woonkamer, maar zorgt daarnaast voor drie extra vertrekken: een bijkeuken met een gootsteen en aansluiting voor de wasmachine en droger, een kantoor- of studeerruimte die uitkijkt over de tuin en een extra ruimte. Deze laatste leent zich perfect voor bijvoorbeeld een eigen praktijk aan huis, mede dankzij de eigen entree. De ruimte is voorzien van een klein keukenblok en heeft twee kamerhoge raampartijen.

De aanbouw leent zich ook perfect om de woning te transformeren tot een levensloopbestendige woning. Dit dankzij een reeds aanwezige aansluiting voor water en afvoer. Vanzelfsprekend is de ruimte ook in een handomdraai om te toveren tot simpelweg een extra slaap- of logeerkamer.

EERSTE VERDIEPING
Via de vaste trap in de gang betreedt u de eerste verdieping. Hier vindt u twee slaapkamers en een badkamer.

MASTER BEDROOM (SLAAPKAMER 1)
De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Deze is dankzij de beide raampartijen ruimtelijk en licht, waardoor u elke dag fris en energiek wakker wordt. De geplaatste airco-unit zorgt ervoor dat deze slaapkamer heerlijk koel blijft, ook op de warmste zomerdagen. Een inloopkast biedt genoeg ruimte voor uw hele garderobe.

BADKAMER
Met een wastafel met badkamermeubel, een wandcloset en een inloopdouche is de badkamer van alle gemakken voorzien. Het grote raam zorgt voor veel natuurlijk lichtinval en is te openen voor wat extra ventilatie.

SLAAPKAMER 2
Stap binnen in de tweede slaapkamer aan de achterzijde van het huis en u merkt meteen hoe verrassend ruim deze is. Met ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed en een studeerplek, is deze kamer geschikt als kinder-, tiener- of logeerkamer. Ook deze kamer is voorzien van airconditioning. Tevens zijn alle kamers voorzien van voldoende elektra-aansluitingen en internet.

TWEEDE VERDIEPING/ZOLDER
De zolder is te bereiken via een vlizotrap. Deze is op stahoogte (1.70m), en biedt handige, extra bergruimte. Hier bevindt zich tevens de cv-ketel.

TUIN
De tuin is werkelijk de parel van dit huis. Met een perfecte balans tussen bestrating en gras biedt deze buitenruimte voor elk wat wils. De tuin is geheel omheind, deels met groene hagen die eveneens zorgen voor veel privacy. In de tuin zijn meerdere zitplekken ingericht zodat op ieder moment van de dag schaduw of zon opgezocht kan worden. Grote, volwassen bomen zorgen voor natuurlijke schaduw op warme dagen, waardoor u altijd een aangenaam plekje vindt om te relaxen. Dat mooie gazon onderhoudt zichzelf natuurlijk niet, dus voor extra gemak is er een buitenkraan aanwezig. Ook is er een puntstuk geslagen, waarmee zelf water kan worden opgepompt voor bijvoorbeeld het besproeien van de tuin.

GARAGE/BERGING
Nog zo’n fijn aspect van dit huis: een ruime, stenen garage/berging, bereikbaar vanuit de tuin én via een pad achter de woning. Deze biedt ruimte voor bijvoorbeeld twee auto’s, fietsen en/of tuingereedschap.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige woning in het charmante Laag-Keppel? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de unieke combinatie van dorpscharme, moderne gemakken en eindeloze mogelijkheden die dit huis te bieden heeft. Wie weet is dit binnenkort uw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 308
Tuin voor Ja
Garage opp 30
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 744
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 525
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 308
Tuin voor Ja
Garage opp 30
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 744
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Maison Makelaars Graafschap Midden

De nieuwste koopwoningen in Laag-Keppel