Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig tot rust te komen? Dan hebben wij de perfecte kavel voor je. Op Recreatiepark 'Lyts Aldwald' bieden we een schitterend stuk bouwgrond aan waar je je eigen recreatiewoning kunt bouwen of een chalet/stacaravan kunt plaatsen. Het park ligt aan het open vaarwater, genaamd de Strobossertrekvaart tussen Dokkum en Kollum.

Creëer hier jouw eigen vakantieparadijs!
Met een kavelformaat van circa 15 meter breed en circa 21 meter lang (totaal circa 315 m2) heeft u volop ruimte om uw ideale vakantieverblijf te realiseren. Gelegen aan de oostkant van het park, geniet je van een vrij uitzicht over de groene weilanden. Hier kun je elke ochtend wakker worden met een adembenemend uitzicht en de rust van de natuur. Of je nu droomt van een luxe chalet, een knusse stacaravan of een zelfontworpen recreatiewoning, de keuze is geheel aan jou. Ontwerp en bouw je perfecte vakantieverblijf die aan al jouw wensen voldoet.

Verhuur
Of u nu op zoek bent naar uw eigen vakantieparadijs of een slimme investering wilt doen door te verhuren, deze kavel biedt u de vrijheid en flexibiliteit die je zoekt. Geniet van onbezorgde vakanties wanneer het jou uitkomt, en profiteer van de mogelijkheid om een extra inkomen te genereren door de woning te verhuren wanneer je er zelf geen gebruik van maakt.

Parkkosten
Met slechts €400 per jaar aan parkkosten en 365 dagen aan recreatiemogelijkheden, is dit de ideale bestemming voor ontspanning en plezier, wanneer het jou uitkomt.

Bouwcriteria
Voor het bouwen van een recreatiewoning zijn een aantal criteria van toepassing, o.a.:
- de onderlinge afstand tussen recreatiewoningen en/of stacaravans bedraagt ten minste 6 m;
- de gezamenlijke oppervlakte van een recreatiewoning en ondergeschikte bebouwing bedraagt niet meer dan 88 m²;
- de goothoogte van recreatiewoningen bedraagt niet meer dan 2,5 m;
- de dakhelling van een recreatiewoning bedraagt ten minste 25 graden;
- het parkeren ten behoeve van de bestemming dient op eigen terrein plaats te vinden.

Lees de volledige bouwvoorschriften in het bestemmingsplan of informeer bij de Gemeente Noard East Fryslan voor de mogelijkheden. De kavel is gesitueerd tussen de nummers 21-45 en 21-47 aan de oostkant van het park.

Locatie:
De omgeving rond de Stroobossertrekvaart biedt een schilderachtig landschap dat rust en avontuur combineert. Deze prachtige waterweg door het Friese landschap is een fijne plek voor pleziervaart. Het park ligt dichtbij het dorp Kollum, maar ook de stad Dokkum is makkelijk bereikbaar via de Trekweg, of met de boot via de vaart. Een rondje varen in de omgeving biedt een perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het prachtige Friese landschap. Of je nu kiest voor een rustige vaartocht of een actieve dag vol ontdekkingen, de Stroobossertrekvaart en haar omgeving bieden voor ieder wat wils.

Meer weten? Neem contact op met onze flexibele makelaars. We helpen je graag!

N.B. De kavel betreft het Kadastrale nummer 3010 volledig, een deel van nummer 3632 en een deel van nummer 345. Het exacte oppervlakte van de kavel zal na uitmeting door het Kadaster blijken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 315
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Aan water Ja
Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 315
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0
Buiten bebouwde kom Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

De Flexibele Makelaar

Aangeboden door:

De Flexibele Makelaar

De nieuwste woningen in Aldwald