Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek de ultieme plek voor rust, luxe en comfort met de nieuw gebouwde recreatiewoningen type Hunze. Gelegen aan de waterkant, midden in de bosrijke omgeving van Drenthe, biedt deze royale 4-persoons vakantiewoning een perfecte balans tussen moderne luxe en natuurlijke charme. Ideaal voor eigen gebruik of verhuur zonder verplichtingen!

• Stijlvolle en ruime vakantiewoning
• Moderne luxe keuken
• Comfortabele indeling en eigentijdse afwerking
• Energiezuinig en onderhoudsvriendelijk


Grijp uw kans en beleef het zelf!
Met de prachtige locatie, hoogwaardige afwerking en uitstekende parkfaciliteiten biedt woningtype Hunze alles voor een onvergetelijk verblijf. Bent u klaar om te genieten van deze luxe vakantiewoning of zoekt u een interessante investering? Neem dan contact op met Dick Nijkamp via 0548 53 99 74 / 06 22 78 03 88 of stuur een mail naar [email protected]. Wij helpen u graag verder met een vrijblijvende afspraak en rondleiding. Uw droomwoning wacht op u!

Woonkamer
Type "De Hunze" is een 4-persoons woning met een eigentijds design. Met een kavel van ongeveer 400 m² aan het water geniet u van privacy en rust. De ruime veranda biedt een prachtig uitzicht en is de perfecte plek om te ontspannen in de buitenlucht. Deze all-electric woning is voorzien van een intelligente boiler, energiezuinige elektrische verwarming, en LED buitenverlichting. De buitengevel is bekleed met duurzaam gecertificeerd hout en de kozijnen zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijk kunststof. Een ruime woning met mooie kleurcombinaties.

Keuken
De volledig uitgeruste inbouwkeuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat, combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een design afzuigkap. Hier kunt u met gemak de lekkerste maaltijden bereiden en genieten van de gemakken van thuis.

Slaapkamer 1
De verdieping is bereikbaar door middel van een dichte afgelakte trap (ruime opbergkast onder de trap) en is voorzien van een ruime overloop. Aansluitend treft u op deze verdieping 2 slaapkamers. De slaapkamer is identiek aan de andere slaapkamer en er is ruimte genoeg voor 2 bedden.

Slaapkamer 2
Net zoals bij slaapkamer 1 treft u ook slaapkamer 2 op de 1e verdieping van deze vakantiewoning. Heeft ook genoeg ruimte om 2 bedden te plaatsen.

Badkamer
De badkamer van deze vakantiewoning bevindt zich op de begane grond. Voorzien van toilet, wastafelmeubel en glazen douchewand. De doucheruimte heeft een thermostaatdouchekraan, handdouche en regendouche. Heerlijke luxe dus. De spotverlichting en de mechanische afzuiging is gekoppeld aan de lichtschakelaar.

Omschrijving van het park
Exclusieve parkfaciliteiten.

Landgoed De Huynen is volop in ontwikkeling en biedt straks een breed scala aan faciliteiten die uw verblijf extra bijzonder maken. Denk aan een luxe wellnesscentrum, een overdekt zwembad en een sfeervol restaurant (in aanbouw). Geniet van de diverse sportfaciliteiten en de prachtige wandelroutes door de bosrijke omgeving. Fase 1 is al volledig uitverkocht en in fase 2 zijn nog slechts 8 kavels aan het water beschikbaar!

Omschrijving van de omgeving
De centrale ligging van Landgoed De Huynen biedt een perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers. Verken de nabijgelegen Nationale Parken Drentsche Aa en Dwingelderveld met hun eindeloze wandel- en fietspaden. Op slechts 100 meter afstand vindt u een grote zwemvijver voor een verfrissende duik op zomerse dagen. De omgeving ademt rust, ruimte en natuur en biedt een heerlijke ontsnapping aan de hectiek van alledag.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Aan water Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 400
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 65
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Aan water Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 400
Tuin rondom Ja
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl