Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op landgoed de Huynen te Schoonloo heeft Modulebouw Nederland drie prachtige, royale recreatiewoningen met grote veranda's aan het water gebouwd. Deze prachtige woningen liggen op een van de mooiste plekken van het park, direct aan de waterkant. Geniet van de rust en ruimte op kavels van ongeveer 400 m², die u zowel kunt huren als kopen. Deze woning is voorzien van een luxe inbouw keuken, intelligente boiler, elektrische verwarming, buiten verlichting, buiten wandcontactdozen, royale veranda en bedienbare luiken. Voor een afspraak zonder verplichtingen, belt u met Dick Nijkamp op 0548 539974 of 0622780388, of stuur een e-mail naar [email protected].

Woonkamer
Deze woning is geschikt voor 6 personen. De lengte van deze vakantiewoning is 10,97 meter en 7,04 meter breed. Het grondoppervlakte inclusief veranda is maar liefst 77,22m2. De fundering: Aluminium schroefboorpalen voor optimale ventilatie en vochtpreventie. De woonkamer is ruim en licht, gekenmerkt door grote ramen en openslaande deuren die een prachtig uitzicht op het water bieden. De binnenwanden zijn stijlvol bekleed met white wax schroten, wat bijdraagt aan een frisse en moderne uitstraling. Het plafond is afgewerkt met een fraaie white wax balklaag, wat de ruimte een unieke charme en karakter geeft. Geniet van de perfecte combinatie van ruimte, licht en een prachtig interieur in deze schitterende woning.


Keuken
Deze moderne antracietkleurige hoekkeuken heeft een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze prachtige keuken is uitgerust met LED-verlichtingsspots die zorgen voor een heldere en sfeervolle werkruimte. De complete uitrusting omvat een vaatwasmachine, een inductiekookplaat, een zwarte schouw afzuigkap, spots met sensor en een koelkast met vriesgedeelte. Hier kunt u genieten van het gemak en de luxe van een eigentijdse keuken, ontworpen voor zowel dagelijkse maaltijden als culinaire hoogstandjes.

Slaapkamer 1
De verdieping is bereikbaar door middel van een trap en is voorzien van een ruime overloop. Deze woning biedt drie royale slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor twee bedden. Of u nu extra slaapplaatsen nodig heeft voor gasten of een ruime opstelling voor uw gezin wenst, deze slaapkamers bieden volop mogelijkheden. Geniet van de comfort en flexibiliteit die deze ruime kamers te bieden hebben!

Slaapkamer 2
Zie omschrijving slaapkamer 1

Slaapkamer 3
Zie omschrijving slaapkamer 1

Badkamer
De badkamer op de begane grond is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Deze ruimte beschikt over een modern toilet, een stijlvol wastafelmeubel, en een glazen douchewand. De doucheruimte is voorzien van een luxe thermostaatdouchekraan, een handdouche en een regendouche voor een verfrissende ervaring. Spotverlichting en mechanische afzuiging, gekoppeld aan de lichtschakelaar, zorgen voor optimaal comfort en een aangename sfeer.

Omschrijving van het park
Te midden van het prachtige natuurschoon, op één van de meest geliefde plekken in de provincie Drenthe ligt dit nieuw te bouwen "Landgoed De Huynen". Het vakantiepark beschikt over maar liefst 16 hectare vakantiebeleving verdeel over ruime kavels. Door de unieke ligging aan één van de mooiste waterpartijen is dit bij uitstek het ultieme vakantiepark om te ontspannen.

Landgoed De Huynen is vollop in ontwikkeling. Naast de talloze bezienswaardigheden in de prachtige bosrijke omgeving hoeft u zich op het park zelf ook geen moment te vervelen. Zo komt er een overdekt zwembad, restaurant en nog veel meer faciliteiten om uw verblijf of dat van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Omschrijving van de omgeving
Landgoed De Huynen in Schoonloo ligt in het hart van Drenthe. Met maar liefst 52 hunebedden, 2000 kilometer aan fietsroutes door de prachtige flora en fauna, Nationaal park Dwingelderveld met avontuurlijke wandelroutes en natuurlijk de donkere bossen van Schoonloo en Grolloo. Tussen de hoge dennen ligt heel idyllisch recreatieplas 't Loomeer. Deze prachtige zwemplas met zandstrand is daardoor zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Al met al is het hart van Drenthe magisch en sprookjesachtig mooi.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Aan water Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 400
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 70
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Aan water Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 400
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl