Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Groots, luxe en vrijstaand wonen doe je aan de autoluwe wijk Crispijn 27 in Oude-Tonge! Welkom bij deze prachtig afgewerkt en moderne gezinswoning die tot in de puntjes is verzorgd. Deze sfeervolle woning biedt volop ruimte, comfort en mogelijkheden. Met 4 slaapkamers, grote woonkeuken, prachtige erker, zonovergoten tuin, tuinkamer en zelfs de mogelijkheid om een praktijk/kantoor aan huis te hebben wordt u voorzien van alles wat u zich maar kunt wensen. Oude-Tonge staat bekend als een rustige en kindvriendelijk dorp en ligt op 30 minuten afstand van Rotterdam, Zierikzee en Ouddorp met een van de mooiste stranden van Nederland. Altijd al opzoek geweest naar een grotere woning met riante mogelijkheden? Zoek dan niet langer.

Korte samenvatting en pluspunten van de woning:
- vrijstaande woning met eigen oprit op de Crispijn 27
- ruim perceel van 350 m2 eigen grond
- hoge plafonds en ruime living met luxe afwerking, erker, zithoek en houtkachel
- grote hoekkeuken met inbouwapparatuur en kookeiland
- vier aparte slaapkamers met verwarming en ramen met rolluiken
- ruime badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel
- achtertuin met tuinkamer, trampoline en terras
- bijkeuken met wasmachine en droger, extra groepenkast en is inpandig bereikbaar via de garage annex kantoor/praktijk van 9 m2
- van vloerverwarming, uitstekende isolatie tot 18 zonnepanelen op het dak: dit huis is erg duurzaam en heeft energielabel B

Een impressie van de woning:

Begane Grond:
Bij binnenkomst in de ruime hal valt direct de indrukwekkende plafondhoogte op. De hal is voorzien van een modern toilet met waterfontein, een handige opbergkast, een trap naar de eerste verdieping en vloerverwarming voor extra comfort. Vanuit de hal en door de verhoogde deur stap je binnen in een ruime woonkamer waar je direct een warme, huiselijke sfeer tegemoet komt; alle plafonds zijn gestuukt en mooi afgewerkt, de vloer is voorzien van tegels, er staan prachtige meubels & kasten en de erker laat veel natuurlijk licht door in de kamer waar je heerlijk kunt ontspannen op een grote hoekbank, terwijl je geniet van je favoriete film of een fijn gesprek met elkaar. Als kers op de taart is er nog de sfeervolle houtkachel die in mum van tijd de hele woonkamer verwarmt.

Eetkamer en Keuken:
Links van de woonkamer vind je de eetkamer, met aansluitend de royale open keuken. De eethoek biedt de ruimte voor een grote eettafel met stoelen, en via de dubbele openslaande deuren stap je zo het terras op. Deze handgemaakte keuken is compleet voor de echte kookliefhebbers. Uitgerust met de welbekende Siemens-inbouwapparatuur zoals een stoomoven, combi-oven, koffiezetapparaat en vaatwasser kom je hier niets te kort. De landelijke, natuurgetinte stijl straalt rust en kwaliteit uit. Het kookeiland heeft een enorm granieten keukenblad en biedt veel ruimte. Het is voorzien van een inductiekookplaat en plasmafilter afzuigkap. Alle kastjes openen door middel van een push-to-open systeem.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping tref je drie ruime slaapkamers aan, allemaal zijn ze voorzien van laminaatvloeren en verwarming. De ramen kunnen open en kunnen worden verduisterd.
Ook de badkamer op deze verdieping biedt alles wat je nodig hebt: een ligbad, inloopdouche, toilet, wastafelmeubel, verwarming, raam en ventilatie. De charmante geruite vloer geeft deze badkamer een tijdloos design.

Tweede Verdieping:
De tweede verdieping biedt een ruime zolder met schuin dak, die rondom overal opbergruimte biedt. De pvc visgraatvloer zorgt voor een luxe uitstraling. Hier vind je de vierde slaapkamer met tweepersoonsbed. Wie wil hier nou niet wegdromen? De CV-installatie (bouwjaar 2005) en WTW-installatie bevinden zich ook op deze verdieping. De zolder is te gebruiken als extra slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.

Buiten:
De zonovergoten tuin is gesitueerd op het zuid-oosten, mooi en strak ingericht met kunstgras, bloembakken en een boompje wat schaduw kan bieden. De tuinkamer/serre, ook wel je eigen ‘mancave’, biedt het hele jaar door plezier omdat het goed geïsoleerd is en veel te bieden heeft. Er kan genoten worden van een borrel aan de hoge tafel met barkrukken of via de TV met geluidsboxen live het Europees kampioenschap voetbal meekijken. De schuifdeuren zorgen ervoor dat je de ruimte kunt afsluiten tegen kou en geluid.
De brede zonneluifel aan de woning kan genoeg schaduw bieden wanneer nodig. De tuin is ook via de zijkant bereikbaar via een poort. Al met al een zonnige tuin met veel ruimte en privacy.

Bijkeuken en Garage:
De bijkeuken is volledig uitgerust met een wasmachine, droger, koelkast, en opbergkasten. Hier bevindt zich ook de omvormer voor de zonnepanelen. De inpandige garage is volledig vernieuwd en kan perfect dienst doen als kantoor of praktijkruimte. Voorzien van visgraatvloer, airco, koud/warm water en een grote spiegel is deze ruimte ideaal voor bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste of kapper aan huis. Dubbele deuren leiden naar buiten en de oprit, terwijl zowel dak als vloer geïsoleerd zijn. Er is een extra groepenkast in de bijkeuken voor de tuinkamer en bijkeuken.

Woning:
Aan de voorzijde van het huis is een nette oprit die toegang biedt tot de woning en kantoor/praktijk. Aan de overkant van de straat is een grasveldje waar lekker gespeeld kan worden. Wij komen tot de conclusie dat de woning aan de Crispijn 27 instapklaar is. Met hoogwaardige afwerkingen, moderne keuken, veel bergruimte en een prachtige tuin is dit huis een unieke kans voor wie op zoek is naar comfort, stijl en ruimte.

Ziet u het helemaal zitten en bent u enthousiast geworden? U kunt vandaag nog contact opnemen met ons kantoor voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 182
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Tentdak
Energielabel B
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 350
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 23
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 182
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Tentdak
Energielabel B
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 350
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 23
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Sturm Makelaars