Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een luxe en energiezuinig appartement op een Unieke en Prachtige Locatie in Gorinchem!

Stel je voor: elke dag genieten van rust, ruimte en zorgeloos ontspannen. Dit kan werkelijkheid worden op Hazenleger 17 te Gorinchem! Dit royale 3-kamer hoekappartement van 86 m² biedt alles wat je nodig hebt om het leven te omarmen en volop te genieten. Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex uit 2008, waardoor je privacy en comfort gewaarborgd zijn. Daarnaast beschik je over je eigen parkeerplaats en berging in de onderliggende parkeerkelder.

Het absolute hoogtepunt? Het zeer ruime, half overdekte balkonterras van maar liefst 18 m². Hier geniet je van een prachtig vrij uitzicht over het water, het groen en de aangrenzende woonwijk. Zie je het al voor je? Zittend in de zon met een verfrissende cocktail of een goed glas wijn in de hand, terwijl je ontspant op dit heerlijke terras. En op warme dagen schuif je de pui wijd open voor een perfecte combinatie van binnen- en buitenleven.

Indeling van het Appartement

Hoofd-entree:
De representatieve hoofdentree aan het Hazenleger biedt een warme welkom met een beltableau, videofoon-installatie en intercom. De afgesloten toegang tot het trappenhuis en de lift garandeert veiligheid en privacy.

Hal:
Een royale L-vormige hal geeft toegang tot alle vertrekken in het appartement.

Woonkamer:
De ruime, bijzonder vormgegeven woonkamer is een plek waar je stil van wordt. Met grote ramen die zorgen voor overvloedig daglicht en een schuifpui naar het zonnige balkonterras, geniet je hier van een unieke combinatie van comfort en een adembenemend uitzicht over het water en de groene omgeving.

Open keuken:
Voor de kookliefhebber is de moderne open keuken een droom die uitkomt. Met lichte kastfronten en diverse inbouwapparatuur is deze keuken van alle gemakken voorzien.

Balkonterras:
Het royale balkonterras is de ideale plek om te loungen, te dineren of simpelweg te genieten van de zon. De zon heeft hier vrij spel, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Slaapkamers:
Beide ruime slaapkamers bieden een prachtig uitzicht over het water, wat bijdraagt aan een serene en rustige sfeer.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een Whirlpool ligbad, een aparte doucheruimte, een wastafel met spiegel, een tweede zwevend toilet en een design radiator. Een heerlijke plek om te ontspannen na een drukke dag.

Praktische ruimten:
De bijkeuken herbergt de HR Combiketel (Nefit, 2017) en biedt ruimte voor je wasmachine en droger. Daarnaast heb je in de onderliggende parkeergarage een eigen privé parkeerplaats en een separate berging tot je beschikking, evenals een extra fietsenberging.

Ligging en Omgeving

Hazenleger 17 ligt in de groene en rustige wijk Haarwijk, in het westen van Gorinchem. Op slechts 10 minuten fietsen van het historische centrum, biedt deze locatie het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een woonwijk en de charme van een levendige stad. Gorinchem, verkozen tot de mooiste vestingstad van Nederland in 2021, heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen levensstijl: van gezellige terrasjes en historische steegjes tot moderne voorzieningen en goede uitvalswegen naar steden als Utrecht, Rotterdam en Breda.
Wacht Niet Langer!

Ben jij klaar om zorgeloos te genieten op een unieke plek? Hazenleger 17 biedt het comfort, de rust en de luxe die je zoekt. Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging. Ervaar zelf het bijzondere woongevoel dat dit appartement te bieden heeft!

Kenmerken:
• Woonoppervlak van 86 m²
• Kleinschalig wooncomplex
• Energielabel A (5 zonnepanelen en nieuwe cv ketel)
• Groot overdekt balkonterras
• Eigen parkeerplaats in garage
• Extra fietsenberging

Bel ons vandaag nog en laat je verrassen door deze prachtige woning!



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 284
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2024
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 284
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2024
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Waterpoort Makelaars