Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Landgoed te koop in Zuid Holland Aan de Battenoordsedijk Nieuwe Tonge

Wij mogen namens onze opdrachtgever een bouwkavel van 5 hectare verkopen die onder de landgoedregeling valt. Kort gezegd mag u hier drie gebouwen realiseren met maximaal grondoppervlakte van 1000m2 de maximale goothoogte is 7 meter.

Wat is doel van een landgoed:
De term "landgoedregeling" verwijst naar een regeling in Nederland die van toepassing is op landgoederen. Een landgoed in deze context is een groot stuk grond met daarop vaak een landhuis en bijbehorende landerijen, bossen, tuinen, en dergelijke.
De landgoedregeling heeft als doel het behoud en de bescherming van landgoederen te stimuleren door fiscale voordelen te bieden aan eigenaren. Deze voordelen zijn gericht op het in stand houden en duurzaam beheren van het landgoed, zoals het vrijstellen van overdrachtsbelasting bij aankoop en lagere waardering van het landgoed in de vermogensbelasting.

Om van de landgoedregeling gebruik te kunnen maken, moet het landgoed aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals een minimale grootte en een openstelling voor het publiek. De regeling is bedoeld om erfgoed en natuur te beschermen en toegankelijk te maken voor het publiek, terwijl het ook de eigenaren van landgoederen helpt om deze te behouden voor de toekomst.

De locatie:
Battenoord, een schilderachtig gehucht gelegen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, is een verborgen parel aan de rand van het betoverende Grevelingenmeer. Dit zoutwatermeer, het grootste van Europa, trekt jaarlijks talloze natuurliefhebbers en watersporters. Battenoord biedt een idyllisch uitzicht over het serene water, waar flamingo's gracieus in de ondiepten waden en zeilboten de horizon sieren. De ligging aan de dijk maakt het een perfecte plek voor lange wandelingen en fietstochten, waarbij de frisse zeelucht en het prachtige landschap voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Voor wie rust en natuur zoekt, is Battenoord een onmisbare bestemming.
Battenoord biedt dus een ideale mix van rust en natuur, terwijl het toch binnen handbereik ligt van een van de grootste en meest dynamische steden van de Nederland.

De prijs: uiteraard ligt de waarde van deze kavel in de hogere prijsklasse en doen wij graag discreet zaken met de nieuwe eigenaar.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Tuin opp 5000000
Perceel oppervlakte 50000
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2500
Tuin breedte 2000
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Tuin opp 5000000
Perceel oppervlakte 50000
Tuin achter Ja
Tuin diepte 2500
Tuin breedte 2000
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Alphen Makelaardij - Middelharnis

Vergelijkbaar in de buurt