Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een uitzicht!
Compleet vernieuwd en luxe afgewerkt appartement direct aan het Braassemermeer met eigen parkeerplaats en een ruim en zonnig terras op het zuiden.

Vanuit het appartement en vanaf het zonnige balkon kunt u iedere dag genieten van een prachtig vrij uitzicht over het Braassemermeer. Het Braassemermeer is ideaal voor de watersporter en biedt tal van mogelijkheden voor het beoefenen van diverse watersportactiviteiten. Naast het water zijn er tevens volop fiets- en wandelroutes direct bij het appartement die u door deze fraaie woonomgeving leiden.

Kortom volop redenen om dit fraaie kant-en-klare appartement te bezoeken!

Ligging:
Zowel vanaf uw terras als vanuit de heerlijk lichte woonkamer met veel glas en de half open keuken kunt u door de fraaie ligging direct aan het Braassemermeer genieten van een panoramisch uitzicht.

Het kleinschalige appartementencomplex bestaat uit drie gebouwen, elk van drie verdiepingen, welke om een jachthaven zijn gebouwd. Dit is absoluut uniek in de Randstad! Uw sloep of zeiljacht voor de deur? Dat kan! Er zijn volop ligplaatsen te huur direct bij uw appartement. Zo vaart u op een mooie zomeravond nog even heerlijk door deze prachtige woonomgeving.

Het geheel ligt aan een dijkje dat alleen toegankelijk is voor bestemmingsverkeer. Deze dijk is een geliefde wandel- en fietsroute waaraan o.a. Watersportvereniging 'De Braassemermeer' is gelegen. De Gemeente Kaag & Braassem, waarvan Roelofarendsveen en Oude Wetering de grootste dorpen zijn, is vooral bekend vanwege haar waterrijke ligging tussen de Westeinderplassen, Braassemermeer en de Kagerplassen.

De aanwezigheid van deze Plassen maakt Oude Wetering tot een ideaal watersportcentrum waar u kunt zeilen, zwemmen, roeien, surfen, kanoën etc.. Oude Wetering en Roelofarendsveen beschikken over vele voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, sportaccommodaties, horeca en winkelmogelijkheden.

Het appartement is tevens zeer centraal gelegen in de Randstad en beschikt in de nabijheid over uitstekende aansluitingen op de Rijkswegen A4 en A44. Via deze wegen zijn de steden Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Leiden maar ook de kustplaatsen zijn binnen 25 minuten bereikbaar. In circa 15 minuten sta je op de luchthaven Schiphol.




Entree appartementencomplex. Centrale hal met brievenbussen, trappenhuis en lift naar de verdiepingen. Via de lift of het trappenhuis kom je in de portiek die toegang geeft tot het appartement.

Entree appartement: Hal, garderobe, praktische wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger en een vernieuwde moderne meterkast. Tevens is er een vaste kast met de opstelplaats van de elektrische boiler en extra bergruimte.

De recent vernieuwde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een vrij hangend toilet, een designradiator, een wastafel, een inloopdouche met regendouche en een zwart stalen douchedeur.

De luxe half open keuken is voorzien van een rechte keukenopstelling met diverse (Siemens) inbouwapparatuur, waaronder o.a. een inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap met wandschouw, inbouwkoelkast, vaatwasser en een combimagnetron/oven.

De ruime watergerichte woonkamer heeft veel lichtinval door de gunstige zonligging op het zuiden en de volledig glazen pui aan de waterzijde. Vanaf de bank of vanuit uw luie stoel heeft u een weids uitzicht over het Braassemermeer. De aanwezige schuifpui geeft toegang tot het grote terras (11 m²) op het zuiden direct aan het water.

De slaapkamer is mooi geïntegreerd met fraaie zwartstalen deuren die ervoor zorgen dat er ook vanuit de slaapkamer vrij uizicht is over het water.

Vrijwel de gehele woning is voorzien van een visgraat PVC vloer en het geheel is kant-en-klaar voor bewoning.

Royaal zonnig terras (11 m2) op het zuiden met weids uitzicht over het Braassemermeer.

- Bouwjaar: 1965.
- Woonoppervlakte 46m² / Balkon 11m².
- Appartement recent geheel vernieuwd en luxe afgewerkt!
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Mogelijkheid om het appartement geheel gemeubileerd te kopen.
- Prachtige locatie direct aan het Braassemermeer!
- Huren van een ligplaats in de jachthaven direct bij het appartement mogelijk.
- Zonnescherm en hordeur aanwezig aan balkonzijde.
- Eigen parkeerplaats direct bij het appartementencomplex op het afsluitbare parkeerterrein.
- Gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.
- Het gebouw is uitgerust met een lift- en camerabeveiliging.
- Oplevering in overleg.

Koopsom vanaf € 335.000,-- k.k. / Vraagprijs € 350.000,--

Vereniging van Eigenaren
Het appartement maakt deel uit van in totaal drie appartementencomplexen gelegen aan de Plantage direct aan het Braassemermeer. De complexen hebben ieder een eigen vereniging van eigenaren en een gezamenlijke huismeester die onderhoud- en beheerswerkzaamheden aan de gebouwen en gemeenschappelijke tuin verricht. De vereniging van eigenaren is actief en financieel gezond. Bijdrage € 196,23 per maand In deze servicekosten zijn onder meer begrepen: het onderhoud aan het gebouw, gezamenlijke cv-ketels, parkeerplaatsen en gemeenschappelijke tuin, opstalverzekering, service van de huismeester, administratie door een professioneel administratiekantoor etc.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Tuin Ja
Balkon truetrue
Dak type Plat dak
Tuin opp 11
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin diepte 2.41
Tuin breedte 4.56
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Tuin Ja
Balkon truetrue
Dak type Plat dak
Tuin opp 11
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin diepte 2.41
Tuin breedte 4.56
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goedhart Makelaars & Taxateurs