Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij deze perfect onderhouden vrijstaande (recreatie)woning heb je altijd een vakantiegevoel. Het is een mooie mogelijkheid voor mensen die in alle rust willen wonen. De villa is gelegen op een rustig en luxe woonpark, in de nabijheid van jachthavens met uitgebreide vaargebieden en niet te vergeten prachtige fiets en wandelmogelijkheden. Het dorpscentrum met winkels en alle voorzieningen is op loopafstand te bereiken. Kortom, hier kom je aan niets tekort!

De woning is onder andere voorzien van een keuken uit het topsegment, luxe badkamer, onderhoudsvrije kunststof afwerking, vloerverwarming, aangelegde tuin met een onderhoudsvrije hobby-ruimte geheel van red-cederhout.
De buitenzijde van deze woning is onderhoudsvrij. Zo zijn alle deuren, ramen en kozijnen van kunststof en heeft de serre een schuifpui en ramen van aluminium.

De open woonruimte heeft een verzorgde uitstraling en bevat een woondeel, tuinkamer en open keuken. De vele deuren en grote raampartijen geven hier niet alleen veel lichtinval, ze geven je ook toegang tot de fijne tuin, die rondom het huis loopt, waardoor je kunt genieten van indoor-outdoor living!

De open keuken is modern en strak ingericht met een eiland. Hier ben je van alle gemakken voorzien met inbouwoven, inductiekookplaat, moderne afzuigkap, vaatwasser, inbouwkoelkast, Quooker en meer! Via hier heb je nog toegang tot de bijkeuken, die voorzien is van veel opbergruimte.

Tevens is een op de begane grond een slaapkamer en een badkamer, waardoor de woning daarmee geheel levensloopbestendig is. De ruime badkamer is voorzien van bad, douche en dubbele wastafels.

De begane grond is voorzien van een onderhoudsvrije Moza tegelvloer met vloerverwarming. In de herfst en voorjaar kun je de aanwezige pelletkachel van Nordic Fire gebruiken voor extra sfeer en verwarming. Kortom een huis met veel comfort.

Op de verdieping vinden we nog eens twee slaapkamers, een ruime bergkamer waar de cv opstelling is en de waskamer met aansluitingen en ruimte voor een wasmachine en droger. Er is een vlizotrap die toegang geeft naar de ruime beloopbare bergzolder.

De buitenruimte van deze woning is een oase van rust en een heerlijke plek om te toeven. Hij is met zorg en onder architectuur aangelegd en dat is absoluut te zien. Kijk eens goed naar de foto’s en geniet. Hier vind je meerdere betegelde terrassen, met veel groen en een prachtige natuurlijke vijver!
En natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid op eigen grond te parkeren met meerdere auto’s. Zelfs is er een voorziening voor het opladen van een elektrische auto.

Overigens is de woning voorzien van zonnepanelen die de energiekosten minimaliseren. Ook de op het zuiden gerichte serre zorgt voor een bijdrage in de vermindering van de stookkosten. De cv-ketel met warmwatervoorziening is van 2024 en is geschikt voor het aansluiten van een eventuele toekomstige warmtepomp.

De gemeenteraad van Goeree Overflakkee heeft unaniem besloten dat de bestemming van het Villapark Krammer kan worden gewijzigd van Recreatie naar Wonen. Met de Provincie zijn de gesprekken hierover in een vergevorderd stadium. Op termijn mag hier dus permanent worden gewoond. Tot die tijd mag je hier 365 dagen recreëren maar nog niet permanent wonen.

De woning is zeker ook geschikt als investering met uitstekende mogelijkheden voor verhuur.

Let op: banken in Nederland zien dit nog niet als een woning en hebben zeer strenge selectie voorwaarden als 70% financiering van het totaalbedrag en enkele andere hindernissen, vandaar dat wij alvorens een bezichtiging in te plannen eerst een betaalbaarheidsbewijs van uw bank, tussenpersoon of accountant verlangen.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 91.2
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 425.5
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 447
Tuin diepte 23
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 18.5
Oppervlakte woonkamer 26.1
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 91.2
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 425.5
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 447
Tuin diepte 23
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 18.5
Oppervlakte woonkamer 26.1
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Alphen Makelaardij - Middelharnis