Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een modern en tot in de puntjes afgewerkt en gerenoveerd appartement van ca. 124 m2 welke aanvoelt als een echte gezinswoning! Dit schitterende maisonnette appartement beschikt over een grote achtertuin, moderne keuken met kookeiland, moderne badkamer, 3 goed formaat slaapkamers (mogelijkheid tot een 4e) en algeheel een luxe en strakke afwerking.

Op zoek naar een instapklare woning? Dan wil je dit appartement niet missen! Bel of mail nu voor een afspraak en zie en voel dit appartement voor jezelf.

Entree
De woning is te bereiken via de afgesloten portiek waar slechts 2 andere woningen aan grenzen. Vanuit de portiek betreedt u de woning in de hal met de berging het toilet en toegang tot de woonkamer/keuken.

Wonen
Een gecombineerde woon-eetkamer van ca. 50 m2! Dat kom je bijna nooit tegen. Oprecht de ideale woon-eetkamer.
Naast de strakke wandafwerking, goede laminaatvloer, dubbele beglazing en toegang tot de achtertuin beschikt de woonkamer ook nog eens over een ingebouwde sfeerhaard waarboven je de eigen tv kan hangen. Uiteraard vergeten we dan niet de fijne open verbinding met de keuken. Gezellig borrelen met familie en vrienden zonder dat er iemand alleen in de keuken staat.

Buiten
Hoe meer buitenruimte hoe beter? Dan ben je hier aan het goede adres! Naast de grote achtertuin van ca. 45 m2 met achterom beschikt deze woning ook nog eens over 2 balkons. Een balkon op de ochtendzon en de andere op de middag-avondzon. Elk moment van de dag is er de keuze tussen zon of schaduw. De balkons zijn beide circa 8 m2 groot.

Koken
Een van de eyecatchers van deze woning, een schitterende keuken met kasten wand voor de apparatuur en een schier-kookeiland. Deze luxe keuken is onder andere voorzien van een koel-vriescombinatie, inductiekoopplaat met 4 zones en ingebouwde afzuiging, vaatwasser en twee combi-ovens. Dit alles samen met meer dan voldoende berg- en werkruimte en een gezellig barretje.

Sanitair
Met dank aan de nieuwe indeling bevindt het toilet zich in de hal bij binnenkomst in plaats van half in de keuken. Het toilet in de hal is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en inbouwspots. Op de eerste verdieping treft u de luxe volledig betegelde badkamer met een wandcloset, wastafel met meubel, spiegelkast boven de wastafel en ligbad met stort- en handdouche.

Slapen
In de huidige indeling beschikt de woning over 3 goed formaat slaapkamers omdat de twee voorste slaapkamers zijn samengevoegd. Mocht er dus een vierde slaapkamer nodig zijn is dit eenvoudig te realiseren. Alle slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping waarvan 1 aan de voorzijde a 20 m2 en twee aan de achterzijde van circa 12 m2 en 10 m2. Vanuit de slaapkamers aan de voor en achterzijde is er toegang tot het balkon. Een slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van airco.

Opbergen
Aan bergruimte is hier geen gebrek! Op de begane grond tref je een berging van ca. 6 m2 en op de eerste verdieping een bergkast, kastenwand en het wasmachinehok.

Energie
Door de recente centrale cv-ketels en het grotendeels hebben van dubbelglas heeft deze woning energielabel C gekregen. Voordelig in gebruik en de mogelijkheid om een hogere hypotheek aan te gaan. Win Win!

VvE
Aan het gebouw wordt door de VvE actief onderhoud gepleegd, er wordt elk jaar vergaderd en er is een onderhoudsplan. De VvE is financieel gezond en erg actief. De maandelijkse bijdrage is € 310,83 en daarbij komt het voorschot aan stookkosten a € 100,- per maand.

De verbouwingen
De gehele woning is gerenoveerd, denk aan de volgende onderdelen:

In 2021 de keuken, vloeren, toilet, cinewall, groepenkast en de airco's.
In 2020 is het zonnescherm opgehangen en in 2019 is de badkamer volledig vernieuwd.


Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 389.000,-.
- Woonoppervlakte 123,5 m2.
- Overig inpandige ruimte 6,1 m2.
- Ruime achtertuin ca. 45 m2.
- 2 balkons op de ochtend- en avondzon.
- Elektra 8 groepen, fornuisgroep, aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.
- Verwarming middels blokverwarming.
- Warm water middels boiler.
- Oplevering in overleg.
- Ouderdom- en materialenclausule van toepassing.
- Notariskeuze aan koper.


Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Heeft u uw huidige woning nog niet verkocht of geen idee wat u precies kunt krijgen aan hypotheek? Maak dan ook gelijk een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling en/of hypotheekgesprek zodat u goed geïnformeerd aan de koop van een nieuwe woning begint. Wij staan voor u klaar. Uw wensen eerst!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 440
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 40
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.9
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 440
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 40
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.9
Tuin breedte 5
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Luxe
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Gulden Makelaardij