Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Het betreft één van de twee penthouse appartementen in residentie “Villa Deauville” Het appartement is van alle hedendaagse gemakken voorzien met 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 balkons. Het grootste balkon is gelegen op het zuiden waar u bijna heel de dag kunt genieten van de zon. Gelegen aan de Boulevard, het is dan ook een kwestie van de straat oversteken en u staat direct op het mooie brede zandstrand van Cadzand-Bad! Bij het appartement hoort een eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw.

“Villa Deauville” is een kleinschalig appartementsgebouw met 8 luxe appartementen en 2 kantoorruimtes. Gelegen aan de Boulevard tegenover de voet van de duinen. Het oogt fris en licht en ademt strandsfeer. Het natuurstenen voetpad en de fraai aangeplante plantenborders aan de voorzijde van het gebouw maken het plaatje compleet. Strandpaviljoen ‘’de Piraat’’ ligt op steenworp afstand. Hier kunt u genieten van een hapje, een drankje en de ondergaande zon. Eveneens op korte afstand bevinden zich de terrassen, restaurants en het winkelaanbod van de winkelgalerij.

Indeling:
Via de trap of met de lift komt u op de 3e verdieping. Bij binnenkomst in het appartement komt u eerst in de hal van het appartement met vestiaire en toilet met fonteintje. De woonkamer heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen en het extra aangebrachte daklicht (lichtstraat) boven de zithoek. De keuken bevindt zich aan de achterkant van het appartement waar ook de toegang naar het balkon is. De moderne keuken in hoekopstelling is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouwapparatuur (Miele) zoals: 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak, combi- magnetron en vaatwasmachine. Via een tweede hal zijn de slaapkamers te bereiken. Er zijn 2 slaapkamers elk met een badkamer ensuite en via één van de slaapkamers is het balkon aan de Boulevardzijde te bereiken. De badkamer horende bij de masterbedroom is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. De andere badkamer ensuite heeft inloopdouche en wastafel. Berging met cv-opstelling, wasmachine, droger, diepvries en ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

Balkon:
Het zuidgeoriënteerde balkon is 2,61 bij 4,50 meter groot en biedt veel privacy. Door de gunstige ligging kunt u hier het grootste deel van de dag heerlijk genieten van de zon. Doordat het balkon gedeeltelijk inpandig is, is het er windbeschut waardoor u al vroeg in het jaar buiten kunt zitten. Een perfecte plek om rustig te ontbijten, lunchen of een boekje te lezen onder het genot van een hapje en drankje!
Er is een tweede balkon van 0.80 x 6,34 meter aan de voorkant van het gebouw met zicht op de Boulevard. In het voor- en najaar kunt u zelfs na het vallen van het blad de zee zien vanaf dit balkon!

Parkeerplaats:
Eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw. De parkeerplaats is bovendien voorzien van een eigen laadpaal (Ecotap) voor het opladen van elektrische auto’s. De inrit van de parking is gelegen in de Wulpenlaan en heeft een automatische poort die te bedienen is met een handzender of met sleutel.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich de privé berging behorende bij het appartement. De berging is voorzien van elektrapunten en verlichting en heeft een afmeting van 2 x 1,75 meter. Ideaal voor het opbergen van (elektrische) fietsen of strandspullen.

Extra’s:
- appartement opgeleverd in 2020
- 146 m2 (BVO)
- hoog afwerkingsniveau
- volledig voorzien van tegelvloer
- diverse opmaat gemaakte (inbouw)kasten
- vloerverwarming
- mechanische ventilatie
- Intergas Xtreme combi-ketel 2019
- 2 balkons van in totaal 15,7 m2
- eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- parkeerplaats voorzien van een eigen laadpaal (Ecotap)
- privéberging op de begane grond (3,5 m2)
- uitstekende verhuurmogelijkheden
- btw-herzieningstermijn wordt verlegd

Het appartement wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 377

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 377

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
Plat dak Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars