Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Tussenwoning met aanbouw en diepe achtertuin met verschillende terrassen. De woning is goed onderhouden. Achter in de tuin bevindt zich op het perceel een schuur die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden, te denken valt aan atelier, hobbyruimte, loungeplek etc.
De woning kan zowel voor permanente als recreatieve bewoning gebruikt worden (domicilie niet verplicht).

Nieuwvliet
In Nieuwvliet is er een mix van zowel vaste bewoners als ook tweede woningeigenaren. In het dorp zijn er diverse restaurants en een fietsverhuur. Het dorpje is gelegen op (fiets)afstand van het strand en de zee.

Indeling:
U komt binnen in de hal met toegang tot de woonkamer en trap naar de eerste verdieping. Lichte woonkamer met zit- en eethoek en elektrische haard voor de gezellige winterse avonden. De woonkamer staat in open verbinden met de eetkamer en keuken aan de achterkant van de woning. De keuken is voorzien van: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, koelkast, vaatwasmachine, wasmachine, diepvries, oven en magnetron.
Via de keuken komt u in de aanbouw met deur naar de tuin en toegang tot de badkamer en toilet met fonteintje. De moderne en recent vernieuwde badkamer heeft een ruime douche en wastafelmeubel. Tevens in de aanbouw en vanaf buiten te bereiken is er een bijkeuken/berging (8,80 m2) met cv-opstelling en ruimte voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

1e verdieping:
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot
2 ruime slaapkamers en een toilet met fonteintje (recent vernieuwd). De beide slaapkamers zijn behoorlijk groot (circa 14,5 m2) waardoor er van één slaapkamer vrij eenvoudig twee slaapkamers gemaakt kan worden mocht er behoefte zijn aan extra slaapkamers. Ook de aanleg van een badkamer op deze verdieping behoort tot de mogelijkheden. Via een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken die momenteel ook in gebruik is als slaapgelegenheid met 2 eenpersoonsbedden.

Tuin:
Mooi aangelegd tuin op het zuidoosten met verschillende terrassen en zithoekjes. Door de diepte van de tuin is er altijd een plekje te vinden in de zon of wanneer het te warm wordt in de schaduw onder één van de (fruit)bomen. De tuin is omringd door struiken, bomen en bloemen, een waar paradijs voor tuinliefhebbers en ook ideaal voor mensen die dromen van een eigen moestuin. Kortom een tuin om te genieten van de rust en de natuur!

Schuur en tuinhuis:
Direct achter de woning is er een tuinhuis voldoende groot voor het opbergen van tuingereedschap en (elektrische)fietsen. Er is een tweede schuur/tuinhuis helemaal achteraan in de tuin van 3 meter bij 4 meter groot. Deze ruimte zou perfect gebruikt kunnen worden als atelier, hobbyruimte of loungeplek met bijvoorbeeld sauna. Deze ruimte met eigen terras ligt helemaal verscholen in het groen met volop privacy!

Voorzieningen:
- goed onderhouden woning
- dak vernieuwd
- rustige ligging
- voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Remeha Avanta CV-combiketel
- buitenverlichting
- uitstortgootsteen met buitenkraan
- tuinhuis
- schuur (12 m2)
- diepe tuin verscholen in het groen met volop privacy

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 388

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 520
Glas isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1901
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1901
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 388

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 520
Glas isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 2
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars