Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De woning die u wordt aangeboden betreft een sfeervolle, volledig gemoderniseerde vrijstaande jaren ‘30 woning met eigen oprit en een stenen garage. De achtertuin is gelegen op het noorden. De totale oppervlakte van het perceel is 305m2.
Deze zeer complete eengezinswoning is gelegen nabij het centrum van Lemelerveld, winkels en scholen. Op korte afstand draait u de autoweg N348 op. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, met uitzondering van de authentieke dambord bovenlichtjes.
U komt binnen in de hal met meterkast, kelder, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang naar de woonkamer. De royale woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een houtkachel.
De woonkamer is voorzien van een houten vloer, de overige vertrekken op de begane grond zijn voorzien van plavuizen.
De schuifdeuren leiden naar de keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken, hier zijn witgoedaansluitingen en de cv-ketel (2019) geplaatst. Daarnaast bevindt zich hier ook de omvormer voor de zonnepanelen (8 stuks).
Op de eerste verdieping treft u een overloop, drie slaapkamers, een ingebouwde kledingkast en een moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een radiator, vloerverwarming, toilet, twee vaste wastafels, douche en een ligbad.
Naast dit alles is er ook nog een onderhoudsvriendelijke, besloten achtertuin, een ruime garage met zolder (6,40 x 2,80), een schuurtje en een houthok.
Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor maximaal 4 auto’s, inclusief een laadpaal.
Deze woning biedt u zoveel mogelijkheden dat u er alleen bij een bezichtiging een goed beeld van kunt krijgen of uw eigen, specifieke, woonwensen hier gerealiseerd kunnen worden.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 305

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 533

Overige

Perceel oppervlakte 305

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl