Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het Kerspel 15, Hasselt

Neem een kijkje in deze verrassend ruime twee-onder-een-kapwoning aan Het Kerspel 15 in Hasselt. Met een totale gebruikersoppervlakte van 170m², vier slaapkamers, een open woonkamer, ruime achtertuin met berging en een eigen oprit, is dit de ideale woning voor jonge gezinnen met eventuele wensen voor gezinsuitbreiding.

Gelegen aan Het Kerspel, ligt deze woning in een levendige en kindvriendelijke buurt. In de nabije omgeving zijn scholen, sportclubs, supermarkten en Ov-voorzieningen aanwezig. Het centrum van Hasselt is per fiets binnen enkele minuten te bereiken. De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid en uitvalswegen in de richting van Zwolle en Genemuiden zijn nabij gelegen. Naast een eigen oprit, is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree: Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een ruime hal. Deze biedt toegang tot de separate toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en de meterkast. De toiletruimte is goed afgewerkt en voorzien van een staand toilet met wastafel. De hal is middels een deur afgescheiden van de woonkamer.

Woonkamer: Zodra u de woonkamer betreedt, staat u in het hart van de woning. De woonkamer is ruim, heeft een open indeling en wordt dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde van veel daglicht voorzien. De open indeling biedt voldoende mogelijkheden om een royale zithoek te creëren.

Eet- en werkkamer: Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer. Deze is ruim genoeg om een 6-persoons eettafel te plaatsen en biedt uitzicht op de achtertuin. Ook is hier ruimte om een werkplek te creëren, waarbij een bureau en opbergmeubel geplaatst kan worden.

Keuken: De open keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Deze is ruim, beschikt over twee aanrechtbladen en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, ingebouwde oven en koelkast, vriezer, vaatwasmachine en spoelbak. Tevens is er voldoende opbergruimte aanwezig in de lades en kastjes. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken welke, dankzij de aanwezigheid van een witgoedaansluiting, multi-inzetbaar is.

1e verdieping: Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De slaapkamers zijn elk goed onderhouden, voorzien van een laminaten vloer en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Eén slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastruimte. Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is grotendeels betegeld en beschikt over zowel een ligbad als een douchecabine. Daarnaast is er een zwevend toilet en dubbele wastafel met spiegel aanwezig.

2e verdieping: De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog een extra slaapkamer is gesitueerd. Deze is eveneens goed onderhouden en ruim genoeg om een bed, bureau en opbergmeubel te plaatsen. Desgewenst kan deze verdieping als opbergruimte fungeren. Op de overloop is de Cv-ketel geplaatst.

Buiten: Vanuit de eetkamer en keuken heeft u toegang tot de riante achtertuin met berging. Deels bestraat, maar ook voorzien van veel groen, maakt het tot een levendige tuin. Het aangelegde terras leent zich perfect om een buitentafel of lounge set te plaatsen. De berging is geschikt om tuinspullen te stallen.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 169,70m² • Externe bergruimte: 0m² • Inhoud: 629,01m³ • Bouwjaar: 1976 • Energielabel:C (20-12-2031) • Ruime twee-onder-een-kapwoning • Vier slaapkamers • Ruime, open woonkamer • Ruime keuken en badkamer • Riante achtertuin met berging • Eigen oprit en garageruimte • Gelegen in een levendige buurt • Op korte afstand van het centrum van Hasselt • Uitvalswegen zijn nabij • De woning dient 'hier en daar' te worden gemoderniseerd

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 331

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 629

Overige

Perceel oppervlakte 331

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij