Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze uitstekend onderhouden semibungalow is bijzonder fraai gelegen aan het pleintje van De Cingel in Heino. Het rustige pleintje is een van de mooiste locaties in Heino met een vrij en groen uitzicht. De woning is licht en heeft mooie, ruime vertrekken.

Via de prachtig ruimtelijke hal met vide komt u in de lichte en ruime woonkamer met gashaard en grote schuifpui naar het terras op het westen. De aansluitende woonkeuken uit 2011 is voorzien van Siemens inbouwapparatuur en granieten aanrechtblad. Verder treft u op de begane grond een ruime (slaap/werk)kamer (met wastafel en inbouwkasten), een garderobe, een toilet en een ruime garage met bijkeuken (met bergzolder).

Via de hardhouten trap komt u op de overloop met vide. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers (met veel bergruimte), een kleine slaapkamer die ook als berging gebruikt kan worden en de badkamer. De bijzonder ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een loggia waar u heerlijk kunt lezen of een kop koffie kunt drinken in de zon met uitzicht op de prachtige eik op het pleintje.

De ruime achtertuin biedt u volop privacy en biedt door zijn grootte en ligging op ieder moment van de dag de keuze voor zon of schaduw. Op een zonnige plek is er een tuinkamer gesitueerd, zodat u ook in voor- en najaar heerlijk kunt genieten van de tuin. Tevens treft u een schuur en kas aan in de tuin.

De woning is degelijk gebouwd en keurig onderhouden. Door haar ontwerp zijn er verschillende mogelijkheden voor aanpassing indien gewenst: zo zijn de badkamer of de woonkamer eenvoudig te vergroten en kan in de bijkeuken/garage een praktijkruimte worden gerealiseerd. De woning heeft energielabel B.

Heino is een dorp met verrassend veel voorzieningen en een bloeiend verenigingsleven. Er is een divers winkelbestand, meerdere basisscholen en een goede bereikbaarheid door de ligging aan de N35 en door het NS-station. De omgeving kenmerkt zich door het afwisselende coulissen landschap en de diverse landgoederen en havezathes rondom het dorp.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1974
- Perceeloppervlakte 693 m²
- Woonoppervlakte 209 m² (inclusief 2/3 van de bijkeuken/berging/garage)
- Inpandige multifunctionele bijkeuken/berging/garage 32 m²
- Verschillende inbouwkasten, bergingen in alle slaapkamers, opslagzolder en -keldertje in bijkeuken/garage
- Verzorgde, sfeervolle tuin
- 38 zonnepanelen
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Dakisolatie en muurisolatie
- Woning met veel mogelijkheden

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 201
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 693
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 201
Aantal verdiepingen 2

Overige

Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 693
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lindenhorst Makelaars en Taxateurs