Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW TE KOOP!!!
Kanaalweg 53 te Den Helder

Een TOP-appartement. En dat niet alleen omdat het gelegen is op de bovenste lagen van het complex. Dit dubbellaags 3- kamer appartement is werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Helemaal af. Modern. Goed gelegen en zonder enige aanpassing op korte termijn te betrekken. De laatste jaren is er bijzonder veel vernieuwd en verbeterd aan het appartement. Zo is er in 2017 een nieuwe CV-ketel geplaatst, in 2020 de badkamer en het toilet vernieuwd, de elektrische installatie vernieuwd en in 2024 is de keuken, inclusief het keukenapparatuur ontvangen. Behoudens de kozijnen in de keuken zijn alle kozijnen in kuststof uitgevoerd. Het appartement is van binnen onlangs nog keurig geschilderd en er liggen door het gehele appartement heen keurige vloeren. Dit appartement biedt je ruim 60m2 puur woonplezier!

--------
Kanaalweg 53 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 185.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. De oplevering kan in overleg, eventueel op korte termijn plaatsvinden. De bijdrage aan de VVE voor appartement en berging bedraagt € 545,00 per jaar.
--------

De Kanaalweg is gelegen op korte afstand van het Stadscentrum van Den Helder en loopt direct onder de Noordzeedijk. Een unieke locatie met de Noordzeedijk als 'achtertuin'. Alle centrumvoorzieningen, het ziekenhuis maar ook kustdorp Huisduinen, de veerboot naar Texel en de haven zijn op fietsafstand goed bereikbaar. Openbaar parkeren doe je gratis en zonder vergunning aan de Kanaalweg zelf.

--------
INDELING
--------
Portiek met trapopgang en postbussen. Entree appartement in de hal die toegang biedt tot de keuken, het sanitair, de eerste slaapkamer en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde (straatkant) over de gehele breedte van het appartement gesitueerd. Aan de achterkant (Noordzeedijk) vind je de slaapkamer, moderne badkamer (2020), separaat toilet (2020) en de keuken. De keuken is in 2024 nieuw geplaatst en voorzien van al het gewenste inbouwapparatuur waaronder een kookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken kom je op het balkon met dijkzicht. Via een vaste trap in de woonkamer bereik je de tweede verdieping op een voorzolder die toegang biedt tot een ruime tweede slaapkamer. Op korte afstand van het appartement is er nog een afgesloten berging/box op de begane grond.

Genieten van al het moois Den Helder te bieden heeft met dit mooie appartement als thuisbasis? Neem dan zeker contact op met ons kantoor voor een bezichtiging!

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 63
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Laan Makelaars