Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW TE KOOP!!!
Werfstraat 12 te Den Helder

In het centrum van Den Helder nabij de grachten, Willemsoord en het vernieuwde stadshart bieden wij jou deze ruime, in 2012 nieuw gebouwde gezinswoning met 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats direct achter de woning op een afgesloten terrein aan. De woning biedt ruim 113m2 aan bruikbaar woonoppervlak en daarbij nog een inpandige berging van bijna 8m2. In 2012 gebouwd en voorzien van de hedendaagse modernisatie en isolatie getuige het aansprekende energielabel A. Deze jonge centrumwoningen staan zowel bekend om hun uitstraling en zeker ook speelse indeling met de keuken op de begane grond, en woonkamer met vide op de eerste verdieping die tevens toegang biedt tot een royaal dakterras met ideale ligging op het Zuiden. Op de tweede verdieping vind je naast de badkamer 3 ruime slaapkamers en op de overloop 2 handige bergkasten waarvan één in gebruik is als witgoedkast.

--------
Werfstraat 12 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 319.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. De oplevering is in overleg af te stemmen met een voorkeur voor maart 2025. De parkeerplaats direct achter de woning, bereikbaar via de berging, wordt gehuurd van Woningstichting Den Helder voor € 45,00 per maand.
--------

De Werfstraat is gelegen in het centrum van Den Helder en maakt onderdeel uit van het vernieuwde Stadshart. Centraler kan je bijna niet wonen. Op loopafstand van de woning vind je supermarkten, het stadscentrum, bruisend Willemsoord, kinderopvang, basisonderwijs en diverse zorgfaciliteiten als huisartsen, fysio praktijk Stadshart en tandartsen. Op enkele fietsminuten bereik je het centraal station maar ook de (marine)haven en de boot naar Texel. Een fijne plek om thuis te komen na te hebben gewerkt of genoten van al het moois Den Helder te bieden heeft.

--------
INDELING
--------
Entree, hal met meterkast (6 automaten op aardlek), toegang tot de keuken, de berging en trapopgang naar de eerste verdieping. Keurige keuken met ruimte voor de eettafel en een in hoekopstelling geplaatst modern keukenblok voorzien van al het gewenste (inbouw)apparatuur. De inpandige berging komt uit op een afgesloten binnenterrein met direct achter de berging een over te nemen eigen parkeerplaats. Op de eerste verdieping vind je een ruime, lichte living voorzien van speelse vide ter hoogte van de keuken op de begane grond en dubbel openslaande tuindeuren naar het ca. 20m2 grote zonneterras op het zuiden. Vanaf de overloop, met het eerste toilet, brengt de trap je naar de tweede verdieping waar je 3 prima slaapkamers vindt, een keurige, geheel betegelde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet én op de overloop 2 praktische bergkasten waarvan 1 dienst doet als witgoedkast.

Werfstraat 12 is een heerlijke en ideaal gelegen centrumwoning, zonder grote aanpassingen te betrekken. Voorzien van 3 prima slaapkamers, terras op het Zuiden en de mogelijkheid om hartje centrum direct achter je woning te parkeren op een afgesloten parkeerterrein. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 37
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 37
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2012
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Laan Makelaars