Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW TE KOOP!!! Koningdwarsstraat 69 te Den Helder
Centraal gelegen op wandelafstand van het stadscentrum staat deze tussenwoning met verrassend veel ruimte op eigen grond.
De woning is recentelijk voorzien van nieuwe dakkapellen aan de voor en achter kant van de woning inclusief een geheel nieuw pannendak. Hier krijgt u een uitgelezen kans om een woning op een goede stek helemaal eigen te maken.
De woning biedt een oppervlakte van ca. 89m2 aan bruikbaar woonoppervlak en 18m2 aan stadstuin. Dit pareltje beschikt over 3 slaapkamers, op de 1e verdieping twee slaapkamers die u geheel naar eigen smaak kunt inrichten en een derde slaapkamer op de begane grond.
De Koningdwarsstraat 69 bevindt zich in een gezellige en kindvriendelijke buurt, centraal gelegen maar ook een rustige woonomgeving met veel faciliteiten op loop afstand. De woning ligt aan de rand van de binnenstad met al haar voorzieningen. Meerdere (basis)scholen en ook kinderopvang vind je in de buurt. Ook goed aan te rijden zijn de (marine)haven, diverse sportfaciliteiten als ook het zwembad Heersdiep. Strand en duinen zijn een kwartiertje fietsen.
INDELING
--------
Entree, hal met meterkast, vaste trap naar boven en aan de rechter zijde toegang tot de zonnige woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer, bevind zich de keuken. De keuken is ruim bied genoeg gelegenheid voor het plaatsen van een 6 persoons eethoek, waar u gezellig kunt tafelen. Direct naast de keuken is er een ruimte, met handige aansluitingen voor witgoed, bijvoorbeeld uw wasmachine en droger, met daarachter het toilet. Via de tussenhal bereikt u de achterkamer die toegang geeft tot de ruime badkamer voorzien van ligbad en inloop douche.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich een ruime slaap/werkkamer die uitloopt op de tuin en badkamer. Via de tuindeur met dubbel geïsoleerd glas en 2 ramen heeft u toegang tot een knusse stadstuin van 16m2 waar u heerlijk kunt genieten van de zon op het zuiden. Grenzend aan de Koningdwarsstraat bevindt zich een entree naar de steeg / (achterom) die uitloopt op uw tuin. Handig voor als u de fietsen wenst te stallen!
De eerste verdieping bereikt u via de vaste trap naar de overloop. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een grote slaapkamer met een flink raampartij. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een derde slaapkamer, wat prima kan fungeren als kinderkamer. De kamers zijn beide voorzien van nieuwe dakkapellen - kunststof kozijnen en ramen met dubbelglas.
Is dit de woning waar je naar op zoek bent? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 84

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 84

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl