Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs: € 435.000,- k.k.

Ruime 2/1 kap woning met zonnige tuin, uitgebouwde living, in 2023 is er een moderne keuken geplaatst, 4 slaapkamers, een hobbykamer en een flinke schuur in de voormalige garage die is gesplitst.
Er kunnen meerdere auto's op eigen terrein worden geparkeerd en er is een hoge carport. De woning ligt op een paar minuten lopen van het strandje van Schellinkhout aan het Markermeer; vanuit het raam van de dakkapel kijk je nog net op het water. Over de dijk ben je met de fiets in een kwartiertje in Hoorn. Rustig wonen en tegelijk overal dichtbij zijn: dat vindt u aan de Wester Meeweg 2 in Schellinkhout.

Entree
Achter de voordeur met enkel glas is de hal waar een lichte tegelvloer is gelegd, tevens doorgelegd in de toiletruimte met een wandcloset, fonteintje, inbouwspots, radiator en klapraampje. Onder de trapopgang, met bamboe bekleed, is nog een praktische trapkast.

Living
De ruime living met veel lichtinval is uitgebouwd waardoor er meerdere zitjes gerealiseerd kunnen worden. In de voorkamer zijn grote raampartijen met dubbel glas en een ventilatierooster, met zicht op de diepe voortuin. Op de vloer ligt een massief eikenhouten vloer, de wanden zijn behangen en geschilderd en het plafond is gestuukt. Met de houtkachel kunt u de living extra verwarmen. De eethoek is ten hoogte van de keuken geplaatst waardoor u in de aanbouw met schuifpui nog een zitje kan plaatsen met zicht op de achtertuin. In de aanbouw staat een op maat gemaakte vakkenkast.

Keuken
In 2023 is deze moderne keuken geplaatst in lichte kleurstelling met een hoog keramisch werkblad, veel stopcontacten en met inbouwspots in het plafond voor helder licht op de werkplek. Deze fijne keuken heeft meerdere laden met geïntegreerde bestekladen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, apothekerskast en tegenover het aanrecht een nis voor een grote losse koel/vriescombinatie.

Bijkeuken
Ideaal, zo'n bijkeuken! U treft hier de wasmachineaansluiting, een laaggeplaatste wasbak met koud water en toegang via de tuindeur met hor naar de achtertuin. De ruimte wordt verwarmd door een radiator.

Tuinkamer/hobbyruimte
Dit is leuk! Een multifunctionele ruimte die als tuinkamer, hobbyruimte, slaapkamer of praktijkruimte gebruikt kan worden. De ruimte is van binnenuit geïsoleerd, wordt verwarmd door twee radiatoren en heeft op regelmatige afstanden een aantal stopcontacten.
Er is een balken plafond, in de raampartij is een vast- en een draai/kiepraam met dubbel glas en naast de houten toegangsdeur is nog een zijraam met enkel glas en klapraampje. Er kan dus ook goed worden geventileerd in deze kamer.
Deze ruimte is gerealiseerd door de voormalige garage te splitsen met aan de voorzijde nog een flinke berging.

Schuur in voormalige garage
De voormalige garage is gesplitst in een ruime schuur en aan de achterzijde de tuinkamer/hobbyruimte.
De schuur heeft houten openslaande deuren, er is verlichting en stopcontacten. Altijd handig voor het klussen!

Tuin
De diepe voortuin ligt aan een rustige straat. De groenstrook aan de straatzijde is in bruikleen gegeven door de Gemeente.
Via het zijpad naast de garage heeft u achterom toegang tot de achtertuin op het noorden waar u vrijwel de hele dag van de zon kan genieten. Op een warme zomerdag heeft u de schaduw tegen de achtergevel terwijl verderop in de tuin volop zon is.
Er is samen met de buren een nieuwe hardhouten schutting geplaatst en er zit een buitenkraan. Echt een fijne tuin met veel privacy!

1e Verdieping
Trapopgang met gestuukte wanden naar de slaapverdieping met een betonnen vloer. Op de overloop is een bamboevloer gelegd die zonder drempels is doorgelegd in de slaapkamers.
1e slaapkamer achter – een kamer met rechte wanden en een groot uitzetraam voorzien van dubbel glas en een rolhor.
2e slaapkamer achter – ruime kamer met rechte wanden en veel lichtinval vanwege de ramen aan twee kanten. De 3 ramen zijn voorzien van op maat gemaakte houten lamellen; 1 raam heeft een rolhor.
3e slaapkamer voor – rechte wanden, deze kamer heeft nog een zachtboard plafond. Ook deze kamer heeft 2 grote uitzetramen met dubbel glas waarvan 1 raam met hor en er is een vaste kastenwand.

Badkamer
De licht betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche en spatscherm, wastafel met spiegelkast, 2e wandcloset, designradiator en kunststof plafond. Er is een raam met ventilatierooster.

2e Verdieping
Open trap naar de 2e verdieping met een houten verdiepingsvloer waar de wanden spachtelputz zijn gestuukt. U treft hier heel veel bergruimte achter de schuifdeuren alsmede de CV - opstelling.
4e slaapkamer – ruime kamer met dakkapel waarvan de zijramen met dubbel glas en de bovenlichtjes kunnen open. Er ligt vloerbedekking; de dakkapel is afgewerkt met schrootjes.
Als er een dakkapel aan de achterzijde van de zolderverdieping wordt geplaatst kunnen hier 2 kamers gerealiseerd worden.

Bijzonderheden:
- Voor- en zijgevel zijn na-geïsoleerd
- De vloer is geïsoleerd met korrels
- De voorzijde en zijkant zijn in 2009 opnieuw gevoegd
- Het voorste deel garage/schuur heeft plafondplaten met asbest
- Het houtwerk buitenom is augustus 2021 geschilderd
- Een paar minuten lopen naar het strandje aan het Markermeer
- Leuke fietsrit over de dijk naar Hoorn
- Fijne en rustige woonomgeving
- Basisschool in het dorp

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 504
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 105
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 294
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.5
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 504
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 105
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 294
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10.5
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2013
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij