Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN HET KLOPPENDE HART VAN DE STAD
Ben jij een stadsmens in hart en nieren, op zoek naar je eerste eigen stek in het dynamische centrum? Of droom je van een plek waar de energie van de stad voelbaar is en alle voorzieningen binnen handbereik zijn? Dit appartement is een parel voor starters, stadsbewoners en levensgenieters die willen thuiskomen in de bruisende ambiance van het stadsleven, met de luxe van een eigen terras en de rust van een privé berging.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- PRIVÉ BERGING: Een veilige haven voor je fiets, kerstspullen of je verzameling vintage vinyl.
- GEMEENSCHAPPELIJK DAKTERRAS: Jouw ticket naar adembenemende zonsondergangen en uitzicht.
- LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE: Stap buiten en dompel je onder in de energie van de stad.
- EIGEN TERRAS: Geniet van je ochtendkoffie!
- EIGEN GROND: Geen zorgen over erfpacht, dit stukje stad is helemaal van jou.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Stap binnen in dit lichte appartement van 53m2, waar elke vierkante meter zorgvuldig is ontworpen om jouw leven in de stad te verrijken. De woonkamer, met grote ramen die uitkijken op het centraal station, biedt een uniek uitzicht. 

De keuken, uitgerust met alle benodigdheden, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes of een snelle hap voor je de stad induikt.

De slaapkamer, jouw persoonlijke oase, is ruim genoeg voor een kingsize bed en een kledingkast waarin zelfs de meest uitgebreide garderobe past.

Het gemeenschappelijke dakterras is een verborgen juweel waar je kunt ontsnappen aan de stadsdrukte. Hier kun je genieten van 360-graden uitzichten, je buren ontmoeten bij een spontane borrel of simpelweg genieten van de rust boven de stad. Hier worden regelmatig barbecue avonden georganiseerd aan de ingebouwde barbecue en ook worden hier af en toe concerten gegeven.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de berging in de onderbouw, waar je veilig je fiets, sportuitrusting of andere schatten kunt stallen. Het feit dat het appartement op eigen grond staat, betekent dat je geen erfpacht hoeft te betalen en dat je volledige zeggenschap hebt over jouw stukje stad.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
Stel je voor: je eigen berging waar je zonder zorgen je bezittingen opbergt. Een dakterras dat voelt als een exclusieve lounge in de open lucht, waar je de stad aan je voeten hebt en heefrlijk kunt barbecuen of genieten van een concert. De locatie van dit appartement is ongeëvenaard; het kloppende hart van de stad is jouw achtertuin en daarnaast nog een eigen terras. Dit alles op eigen grond, een solide investering in jouw toekomst zonder de last van erfpacht.

VOEL DE STAD, LEEF DE STAD
Dit appartement is niet zomaar een woonruimte, het is een beleving. Een plek waar je de hartslag van de stad voelt, waar je deel uitmaakt van de energie en waar je elke dag nieuwe avonturen kunt beleven. Ben je klaar om de stap te zetten naar jouw eigen stukje stad? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Dit is jouw kans om te leven waar de actie is, om thuis te komen in een plek die net zo levendig is als jij. Actie ondernemen is de sleutel – grijp deze kans en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- 53m2
- Berging in onderbouw
- Monumentaal pand
- Lift aanwezig
- Gemeenschappelijk dakterras
- Gezonde VVE
- Unieke locatie
- Asbestclausule in koopakte
- Maandelijkse bijdrage is € 444 per maand, waarvan €261 servicekosten en €183 voorschot stookkosten .

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 174

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 174

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum