Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE KERSENBOOGERD
Droom je van een ruimtelijk thuis waar water en groen je dagelijks begroeten? Waar een kinderlach en ondernemerschap hand in hand gaan? Deze riante vrijstaande woning in de Kersenboogerd is een uitgelezen kans voor jonge gezinnen, dynamische huishoudens met tieners en de thuiswerkers die dromen van een kantoor met uitzicht. En voor wie de toekomst voorbereid wil zijn: levensloopbestendig wonen is hier geen utopie, maar realiteit.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- WATERWONDERLAND: Geniet van een serene ochtendkoffie aan de waterkant, direct in je achtertuin.
- SLAAPKAMER SYMFONIE: Vijf of zes slaapkamers bieden ruimte voor dromen en groei.
- FLEXIBELE RUIMTE: Een werk annex slaapkamer op de begane grond, ideaal voor kantoor of praktijk aan huis.
- GARAGE GROOTSHEID: Een ruime garage met vliering, binnendoor bereikbaar, biedt ongekende mogelijkheden.
- KEUKEN KUNSTWERK: Een nieuwe keuken waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen.
- DUURZAAM EN ZUINIG: Energielabel B en 10 zonnepanelen voor een groene toekomst.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS
Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur wacht. De ruime hal verwelkomt je met open armen en leidt je naar de lichte woonkamer met fraai uitzicht naar de enorme achtertuin. De nieuwe keuken, nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes met vrienden en familie.

De begane grond verrast verder met een multifunctionele kamer die nu dient als kantoor, maar ook als slaapkamer kan fungeren. Ideaal voor de thuiswerker of als je een praktijk aan huis ambieert. De verbinding met de buitenwereld is hier voelbaar; de grote ramen zorgen voor een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten.

Op de eerste verdieping vind je de slaapkamers, stuk voor stuk een oase van rust en ruimte. De master bedroom,  biedt een serene plek om de dag te beginnen en te eindigen. De overige slaapkamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als hobbyruimte. Op de tweede verdieping ook nog twee ruime slaapkamers.

De garage is een verhaal apart. Met een vliering voor extra opslag en binnendoor bereikbaar, is het de droom van elke hobbyist of verzamelaar. En laten we de tuin niet vergeten, waar je de seizoenen intens beleeft en waar elk zonnestraaltje gevierd wordt.

DE HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
In deze woning aan het water vind je rust, ruimte en comfort. De grote slaapkamers bieden een zee aan mogelijkheden voor zowel jonge gezinnen als gezinnen die toe zijn aan de volgende stap. De werk annex slaapkamer op de begane grond maakt thuiswerken een genot en de ruime garage met vliering is een ware toevoeging aan het huis. De nieuwe keuken is de kers op de taart en maakt dit huis tot een thuis waar je niet meer weg wilt.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN, ONTDEK JE TOEKOMST
Voel de warmte van de zon op je huid in de tuin, hoor het zachte ruisen van het water, proef de verse kruiden uit je eigen keuken, zie de zonsondergang reflecteren in het water en ruik de frisse lucht na een zomerse regenbui. Dit huis in de Kersenboogerd is meer dan een dak boven je hoofd; het is een ervaring, een thuis, een plek waar herinneringen gemaakt worden.

Ben je klaar om je zintuigen te prikkelen en je toekomst vorm te geven? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Dit is jouw kans op een leven vol comfort, ruimte en natuur, in een huis dat met je meegroeit. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 674

Overige

Perceel oppervlakte 524
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 674

Overige

Perceel oppervlakte 524
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn