Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 649.000,- k.k.

Trendy en absoluut instapklare 2/1 kapwoning op een super locatie, een gezellige living met zicht op Gemeentegroen met een brede sloot én een groot pluspunt….geen verkeer voor de deur! Vervolgens is er een woonkeuken met openslaande deuren, we tellen maar liefst 5 slaapkamers, een kleedkamer, waskamer, moderne badkamer, zonnige tuin op het zuidwesten, losstaande garage met daarnaast 2 parkeerplekken op eigen terrein en als kers op de taart een hele sfeervolle veranda van maar liefst 36 m² met houtkachel en schuiframen. Dan dit nog…de woning heeft 7 zonnepanelen en een A-label. Echt een plaatje die in het echt veel mooier is dan we kunnen beschrijven!

Entree
De sfeervol aangelegde voortuin met grind, grote tegels, gezellig groene hagen en speels geplaatste planken geeft een extra dimensie, omdat er een ruim en afgeschermd terras met overkapping is gerealiseerd, waar u in de ochtend heerlijk in de zon kan zitten of de schaduw kan opzoeken als het in de achtertuin te warm is. Naast de zijentree van de woning is er ook een deur naar de veranda.
In de hal is een lichte pvc vloer in visgraat gelegd en er is een ruime garderobehoek met radiator onder de trapopgang.
Het toilet heeft licht betegelde wanden, een wandcloset, fonteintje en centraal afzuigsysteem.

Living
Stalen openslaande deuren met zijramen geven toegang tot de gezellige living met zicht op Gemeentegroen en de brede sloot. Er loopt een voetpad voor de woning dus geen voorbijrazend verkeer of geparkeerde auto’s voor de ramen.
Er is veel lichtinval met speels uitgevoerde bovenramen die we door de hele woning tegenkomen, meerdere ventilatieroosters en het zijraam kan open.
Er is een brede doorloopruimte met plek voor een wandkast of zitje tussen de living en de woonkeuken.

Woonkeuken
Tuingerichte woonkeuken die tijdens de bouw is uitgebouwd. Openslaande deuren geven toegang tot de zonnig gelegen tuin, veel lichtinval, mede vanwege de 2 zijramen met ventilatieroosters tot aan de vloer, en een zijraam boven het werkblad. Op de vloer is pvc in lichte visgraat gelegd, wat is doorgelegd over de gehele begane grond.
Er is gekozen voor een moderne en uitgebreide Grando keuken in lichte kleurstelling en greeploos uitgevoerd. We treffen er veel kastruimte, koof met verlichting en brede laden met een geïntegreerde besteklade. Er ligt een composiet werkblad met een hoge spatrand, rvs spoelbak en er is diverse inbouwapparatuur, zoals een elektrische oven, Quooker met uitschuifslang, vaatwasser, inductie kookplaat met 5 zones, koel/vriescombinatie en een afzuigkap met afstandsbediening.

Tuin met veranda
Zonnig gelegen tuin op het zuidwesten waar het elektrisch te bedienen zonnescherm beslist geen overbodige luxe is!
Er is een groot terras aangelegd met grote tegels, een degelijke schutting met de buren en achter in de tuin een poort naar de garage en 2 eigen parkeerplaatsen. Voor jonge gezinnen is achter de woning een speelpleintje.
En dan de veranda…..een hoofdstuk apart bij deze woning, want hier heeft u maar liefst 36 m² extra leefruimte. De veranda is ontzettend stijlvol neergezet en ingericht en de favoriete plek van de huidige bewoners. Er is een houtkachel, wandlampjes geven een hele warme sfeer als het donker is, en er zijn bijna over de gehele breedte schuifdeuren geplaatst. De grote tegels zijn ook doorgelegd in deze ruimte en een groot daglicht geeft fijn lichtinval. In de achtertuin heeft u de hele middag de zon en vanaf ca.17.00 uur schijnt de zon in deze fijne leefruimte. Dat is tot laat in de avond genieten!

Garage
Losstaande stenen garage met zijdeur en elektrisch te bedienen deur. Opvallend is het hoge plafond. Verder is er een betonnen vloer en zijn verlichting en stopcontacten aanwezig.
Naast parkeren in de garage zijn er 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein wat als zodanig in stand gehouden moet worden. Voor visite is achter de woning volop parkeergelegenheid.

1e Verdieping met 3 slaapkamers en kleedkamer
Een zogenaamde “luie” trap met een stijlvolle loper geeft toegang tot de 1e verdieping met een betonnen verdiepingsvloer. Een lichte laminaatvloer met brede vloerdelen is vanaf de ruime overloop doorgelegd in alle kamers. Het raam op de overloop geeft fijn lichtinval. Op deze verdieping zijn 3 goed bemeten slaapkamers met recht opgetrokken wanden, de opendraaiende ramen hebben een draai/kiepfunctie en zijn voorzien van een hor. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en HR++ glas en er zijn natuurstenen vensterbanken geplaatst.
Kleedkamer – ideaal zo’n ruime kleedkamer, waardoor er geen kasten in de slaapkamers geplaatst hoeven te worden. De inrichting van deze kamer gaat mee, zodat u uw eigen opstelling kan plaatsen.

Badkamer
Ruime badkamer met recht opgetrokken en licht betegelde wanden en grote lichte vloertegels met vloerverwarming. Naast een wandcloset treft u er de ruime inloopdouche met thermostaatkraan, hand- en regendouche, drainafvoer en een glazen wand. Maar er is meer… een breed wastafelmeubel met eveneens brede wastafel, 2 kranen en soft-close laden. De spiegel heeft geïntegreerde verlichting, een open ruimte om spullen te plaatsen en een stopcontact.
Naast de vloerverwarming is er ook een designradiator, centrale afzuiging en het draai/kiepraam met hor kan open voor de natuurlijke ventilatie.

2e Verdieping
Open vaste, eveneens “luie” trap naar de speelse overloop op de 2e verdieping waar een lichte laminaatvloer met brede vloerdelen op een betonnen verdiepingsvloer is gelegd. Boven de trap is een Velux dakraam met raamfolie dus ook hier prettig lichtinval.
De 4e ruime slaapkamer heeft een hoog plafond, een draai/kiepraam, Velux raam met een verduisteringsgordijn en raamfolie in het schuine dak en bergruimte achter het knieschot.
De 5e slaapkamer is identiek maar een slag groter.

Waskamer
Echt ideaal….! De waskamer met vanzelfsprekend de wasmachine- en drogeraansluiting. De laminaatvloer is ook in deze ruimte doorgelegd en een spiegelkast blijft achter. Er is een hoog plafond en mede daardoor ook extra bergruimte. Verder treffen we hier de cv installatie, het centraal afzuigsysteem en de omvormer van de zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- 7 zonnepanelen
- HR++ glas
- Op de wanden is voor egaal vliesbehang gekozen met de uitstraling van stuukwerk. Dit geldt voor alle wanden in de gehele woning
- Hoge plinten in alle kamers
- Parkeerplekken moeten in stand gehouden
- Winkelcentrum, scholen, sportfaciliteiten op steenworp afstand
- Zowel aan de voor- als achterzijde geen directe overburen dus veel privacy
- Mooie kleurcombinatie van het metselwerk en hoge rollagen boven de ramen
- Overal hoog plafond en hoge deuren

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 545
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 130
Garage opp 18
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 304
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 545
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 130
Garage opp 18
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 304
Tuin achter Ja
Tuin diepte 13
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij