Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het CENTRUM van Hilversum gelegen ruim & modern 4-kamer appartement (101m2) op de begane grond en eerste verdieping. Dit in een uitstekend onderhouden kleinschalig appartementencomplex (bouwjaar 2007) met eigen overdekte privé parkeerplaats en zonnig doorlopend terras aan de achterzijde.

Vanuit de woonkamer kun je bioscoop VUE en foodhall Mout zien! Op loopafstand liggen de gezellige restaurants, het marktterrein, bioscoop VUE, het winkelcentrum en sportscholen. Achter het appartementencomplex bevinden zich de privé parkeerplaatsen, toegankelijk
via een elektrisch bedienbaar hek.

KENMERKEN
- Royaal stadsappartement van 101m2
- 4 kamers, 2 slaapkamers
- Ruime woonkeuken met openslaande deuren
- Keuken U-opstelling met inbouwapparatuur
- Geheel in nette staat, bouwjaar 2007
- Inclusief eigen parkeerplaats direct achter het pand
- Centrum Hilversum, station Hilversum-Centraal om de hoek
- Servicekosten ad Euro. 196,95 p.m. + 18,37 p.m. voor de parkeerplaats
- Centrale lift in het gebouw
- Gunstig energielabel A
- Het appartement heeft aan de achterzijde een doorlopend terras op het westen (middag- en avondzon)
- Overdracht in overleg
- Notaris keuze koper (max. 15km buiten Hilversum)

LOCATIE
Het appartement is gelegen op 3 minuten lopen van treinstation Hilversum-Centraal waardoor je binnen 30 minuten op zowel Utrecht-Centraal als Amsterdam-Centraal bent. Door de ideale centrale ligging van Hilversum is de autobezitter binnen 30 minuten in Utrecht, Amsterdam of Amersfoort. Andere faciliteiten zoals bioscoop, wekelijkse markt, (internationale) scholen en winkelcentrum Hilvertshof zijn tevens dichtbij. Kortom, super centraal gelegen met alle gemakken direct in de omgeving.

LAYOUT
Via de voordeur bereik je de hal met meterkast, inbouw schoenenkast en kapstok. Via de hal is toegang tot de ruime woonkeuken, met inpandige berging en o.a. aansluiting voor de wasmachine droger. Naast de trap naar de volgende etage is een ideale ruimte voor het creëren van een extra thuis werkplek. De glazen pui aan de voor- en zijkant van de woonkeuken lopen door van vloer tot plafond en zijn beide geheel te openen, genieten met de heerlijke zomerdagen in aankomst! De ramen zijn voorzien van kwalitatieve opmaat raambekleding. De moderne U-vorm keuken is hoogglans wit, heeft een rvs look werkblad, 5-pits gasfornuis met wokbrander, rvs wasemkap, inbouw oven, vaatwasser en koel vriescombinatie. De trap in de woonkeuken geeft toegang tot de ruime living op de eerste etage.

De woonkamer is via een schuifdeur af te sluiten van de overloop met toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet. De living is voorzien van een moderne laminaatvloer (tevens aanwezig in de gehele woning) en nette geschilderde wanden. De raampartij is net als beneden voorzien van solide antracieten kozijnen en dubbel glas. De badkamer is voorzien van een ruime douche, ligbad met douchekop, wastafel en is betegeld tot aan het plafon. Aan de achterzijde van de woning zijn de grote en kleinere slaapkamer. De grotere slaapkamer heeft voldoende ruimte voor een groot 2-persoonsbed en kledingkast.

Het zonnig doorlopend terras bevindt zich aan de achterzijde van de woning op het westen, en is gelegen in de binnenhof van het kleinschalig complex, welke geheel goed is onderhouden. Via de linkerzijde van het complex is het elektrische hek op afstand te bedienen en eenvoudig met de auto naar de bijbehorende parkeerplaats te rijden. Ook kunnen hier de fietsen droog worden geparkeerd en is de toegang tot de lift.

Kortom; een MODERN maisonnette appartement in het HART VAN HILVERSUM, met EIGEN PARKEERPLAATS en gunstig ENERGIELABEL A. Neem
voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging contact op met ons kantoor. We vertellen je graag meer tijdens een bezichtiging.

De informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt onzerzijds echter geen aansprakelijkheid aanvaard. De woning is ingemeten volgens de branche brede meetinstructie, gebaseerd op de NEN-2580-norm.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 101.5
Inhoud woonhuis 345
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 3
In overleg Ja
Tuin diepte Ja
Tuin breedte 3
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 101.5
Inhoud woonhuis 345
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 3
In overleg Ja
Tuin diepte Ja
Tuin breedte 3
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Newcurb Makelaars